Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

üzülme morçilek
bende çok kazık yedim :roflol:
genelde pek araştırmadan alıyorum ama içime sinen şeyleri alıyorum
o zamanda pek gözüme gelmiyor ne yapayım

evet burcucum bakmam lazım ama hiç içimden gelmiyor başka yer

evet düğün zamanına yakın çok iyi olacak sabahtan çalışıyorum 11 buçuktan sonra zaman benim gez gelinlik bak yakkabı bak süper o yüznde şu dönem için... daha iyi bir iş bulamazdım. allah inşallah orda da yüzüme güler :1rolleyes: gerçi orda sıradan bir mağazaya bile greyim desen dil şartı var. :sm_confused: öyle çok resmi iş yeri yok tatil yeri sonuçta neyse çok düşünüp kafamı takmak istemiyorum şimdi düğünüme konsantre olmak istiyorum :sm_cool:

bende kıskandııııım canım yaa... burucum özel değilse bişey sorabilermiyim :) ing. kursumu veriyorsun?

bende kıskandııııım canım yaa... burucum özel değilse bişey sorabilermiyim :) ing. kursumu veriyorsun?

ahhh nerde hayatım yaaaa :roflol: ingilizce bilsem marmariste hiç zorluk çekmezdm ki :roflol: simit satardım gene paramı kazanırdım ingilizce simitttt simitttttttt :roflol::roflol:
bu öğrencim ilk okul 2 de olmasına rağmen gayet tembel daha şimdiden annesine güvenen,ablası özel okuduğu için kendisininde özel okutulacağına emin olan bir arkadaşımız. ben biraz adam ettim ama genede matematiği 3 geldi. herşeye rağmen çok sıcak kanlı bana aşık bir çocuk. burcu öğretmenim sen serhat abimi boşver onunla evlenme ben okulu bitirir bitirmez seni alırım, marmarise gidersen sensiz yaşayamam diye bir çocukcağız işte.... Şeniz hatta aşkım onu kıskanmaya başladı hafiften. bana diyorki ne kdar yumuşak yanakların var :roflol: bunu duyan aşkım kıskanıyorrrrr:roflol:

bende kara kara düşünüyorum nasıl izin alcam bu işler için

zaten benim 12 hazinranda okul kapandığı için son 1 ay boş. ama o süreyekadarki yapılması gerekenlerde de rahatım tatlım. muhakkak sizin iş verenlerinizde gereken kolaylığı sağlayacaktır ya. taş değiller ya blirler evlilik ne demek...

:roflol::roflol::roflol: ahaaahahaaaah çook komik :)
ama canım çok sewimlidir o yaşlarda hem munzır hem yaramaz hem seimli hem çoçuk işte ...... inşallah marmaristede bulursun böyle bi çoçuk .
süper bi meşgale hatta iş canım. :sm_cool:

evet ya yarım gün onunla yarım günde evimle ilgilenirim. :lepi:
bakalım belki lojmanlarda vardır böyle veledler :roflol:
ama bu sefer kız çocuk istiyorum değişiklik olsun :roflol:
hem daha uslu olur belki :roflol:

ya kolaylık sağlarlar şüphem yok ama
bir ben izin isteyene kadar canım çıkıyor
iki bazen laf çakıyor acaip bozuluyorum

evet ya yıne de kendı paramızla alıoruz kızlar
istedıklerımız alıoruz kıymetını bılelm

ya bayıldım bu takımaaa çok kışkırtıcı delikafadulden :asigim: delikafadulden :asigim:
güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahım

bende bu takımı elveda derkendeki doktor vardı ya ateş miydi neydi
onun evinde görmüştüm
o zaman tutturdum siyah saten isitom die

relaxxxx bayanlaaaaarrr herşeyimiz çok güzel olacaaakk.. çok mutlu olacaz hepimiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz.. ben bugünlerde ayrı bi stresteyim..

vallahi kızlar yaa boynumu çok mu kasıyorum ne acayip boyun ağrısı çekiyorum. gece yastığım batıyor sanki. anlatamam ya uyku sorunlarım var off off... daha 5 ay var kafam karmakarışık neyi düşüneceğimi şşırdım.
allahtan sevgililer gününe aşkım balım gelecek 3 günlüğünede olsa keyiflenirim birazcık:))))))))

ewet kızlar yaa sıkmayın cannınızı. bugunlerde gelip geçeçek çektiğimiz sıkıntılar tatlı anı olarak kalacak.
hepimizin bi yerlerde canını sıkan bişeyler, kimseler kesin vardır. Ama 3 maymunu oynamak en güzeli. Birde çeyiz yapmak :)))

evet çeyiz yapmak bir numaralı ilaç :sm_cool:

bilmiyorum
ama kendimi acaip stresli hissediyorum
sanki herşey üstüme üstüme geliyor

seni o kadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 15 gün önce dokunsalar ağlıyordum sanki en ufak bi sorunu kaldıramaz haldeydim bi gece aşkımı aradım ağlaya ağlaya ben yapamıycam kalıramıyorum artık bu stresi dedim çok üzüldü sakinleştirdi ben yanındayım önümüze mutlaka zorluklar çıkıcak ama biz bunları beraber aşıcaz dedi ben bi posta daha ağladım ama şuan çook iyiyim sanki bütün sinirlerimi aldırmış gibi kaydirigubbakcemile2

işin stresli kısmını görmeyin kızlar çeyizlerinize,düğününüze ve aşkınıza odaklanın hihoyyyt

ben çeyiz düzmek istiyorum gamyoncuiremsu böle cici cici şeyler almak istiyorum ama işten kaçamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…