ama ne güzel her seyınle tek tek ılgılenırsın
ben meger ne cok kazıkalr yemışm de haberım yokmuş e araştırmadan alınca öle oluo
neyse hakkında hayırlısı olur inşa. orda güzel içine sinen bi iş bulabılırsın
bende kıskandııııım canım yaa... burucum özel değilse bişey sorabilermiyim :) ing. kursumu veriyorsun?
bende kara kara düşünüyorum nasıl izin alcam bu işler için
ahhh nerde hayatım yaaaa :roflol: ingilizce bilsem marmariste hiç zorluk çekmezdm ki :roflol: simit satardım gene paramı kazanırdım ingilizce simitttt simitttttttt :roflol::roflol:
bu öğrencim ilk okul 2 de olmasına rağmen gayet tembel daha şimdiden annesine güvenen,ablası özel okuduğu için kendisininde özel okutulacağına emin olan bir arkadaşımız. ben biraz adam ettim ama genede matematiği 3 geldi. herşeye rağmen çok sıcak kanlı bana aşık bir çocuk. burcu öğretmenim sen serhat abimi boşver onunla evlenme ben okulu bitirir bitirmez seni alırım, marmarise gidersen sensiz yaşayamam diye bir çocukcağız işte.... Şeniz hatta aşkım onu kıskanmaya başladı hafiften. bana diyorki ne kdar yumuşak yanakların var :roflol: bunu duyan aşkım kıskanıyorrrrr:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ahaaahahaaaah çook komik :)
ama canım çok sewimlidir o yaşlarda hem munzır hem yaramaz hem seimli hem çoçuk işte ...... inşallah marmaristede bulursun böyle bi çoçuk .
süper bi meşgale hatta iş canım. :sm_cool:
zaten benim 12 hazinranda okul kapandığı için son 1 ay boş. ama o süreyekadarki yapılması gerekenlerde de rahatım tatlım. muhakkak sizin iş verenlerinizde gereken kolaylığı sağlayacaktır ya. taş değiller ya blirler evlilik ne demek...
ya bayıldım bu takımaaa çok kışkırtıcı delikafadulden :asigim: delikafadulden :asigim:
güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahım
kızlar ya ben çok bunaldım
neden anacımmm :teselli:
ewet kızlar yaa sıkmayın cannınızı. bugunlerde gelip geçeçek çektiğimiz sıkıntılar tatlı anı olarak kalacak.
hepimizin bi yerlerde canını sıkan bişeyler, kimseler kesin vardır. Ama 3 maymunu oynamak en güzeli. Birde çeyiz yapmak :)))
bilmiyorum
ama kendimi acaip stresli hissediyorum
sanki herşey üstüme üstüme geliyor
benim istediğim gelinlik modeli ise böyle, sade ve dar..:1rolleyes:
sadece duvağı upuzuun olacak..:asigim:
sizce nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?