ya ebn devamlı giremiyorum kk ya...bu topic çok hızlı ilerliyoo...sonra hadii bütün sayfları oku yetişemiyorum valla kızlar herkes alıyo harıl harıl
canım şimdi dönüp baktım gelinliğe benmkisi şahsen böyle bir gelinliği kaldırmaz vücudum yani. ama madem böyle şanslısın bencede bu şansını değerlendir. yerimseniben yrıca hayalinde ki gelinlikte buysa hiç kaçırma derim. bazen sıradanlığın dışına çıkmak gerekiyor kanımca a.s ben beğendim şansen ama benim gibi beğenen az olacaktırçünkü genelde insanlar gelinlikleri kabarık sever. bilindiğin dışına çıkmak istemez. benim istediğim geinlik içinde mesela ikinciye evlenenler böyle giyiyor bilmem ne diyorlar hiç umrumda değil. böyle sözler hevesini kırmayacaksa,benim gibi umrun olmayacaksa giy derim... değişiklikler hep fark yaratır bunuda unutma...a.s.
bende öyle olsam off hayalimdeki gelinlik belirli olurdu
Cherryblossum canim gelinligini cok begendim, zaten resmi ben eklemistim sende cok begenmistin kaydirigubbakcemile3
Bende bayildim o modele ama nerde bende o vücüt kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim...
ve katılıyorum farklı olmak, daha doğrusu özgün olabilmeyi başarmak çok güzel.
nikahınız muhteşemdi sizin.
bakalım düğünün, gelinliğin nasıl olacak.
sabırsızlıkla bekliyorum senin fotoğraflarınıa.s.)
Mandalincm üst kısmı bana biraz açık geldi rahat rahat hoplayıp zıplayamazsın bence
ewet canım, benimde içime sinmemişti üst tarafı.
bütün kurtlarımı dökmem lazım rahatça dimi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende geçen ay tefalden clipsomu aldım 6 lt 400 lira
geçen sene doğum günümde annem phılıpsın blender setini almıştı ama fiyatını hatırlamıyorum
aranızda elektrik süpürgesini alanlar var mı ? biz torbasız almayı düşünüyoruz ama onuda her temizlik sonrası dökmek gerekiyor mu ? torbalılar mı daha iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?