Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya ebn devamlı giremiyorum kk ya...bu topic çok hızlı ilerliyoo...sonra hadii bütün sayfları oku yetişemiyorum valla kızlar herkes alıyo harıl harıl

Cherryblossum canim gelinligini cok begendim, zaten resmi ben eklemistim sende cok begenmistin kaydirigubbakcemile3

Bende bayildim o modele ama nerde bende o vücüt kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim...
ve katılıyorum farklı olmak, daha doğrusu özgün olabilmeyi başarmak çok güzel.
nikahınız muhteşemdi sizin.
bakalım düğünün, gelinliğin nasıl olacak.
sabırsızlıkla bekliyorum senin fotoğraflarınıa.s.

bende öyle olsam off hayalimdeki gelinlik belirli olurdu

arsima her kadın bence gelinlikle ayrı bir çekici, güzel oluyor...:1rolleyes:
sen de vücuduna ama en önemlisi zevkine en uygun gelinliği bulduğunda onu daha güzel taşırsın ve çok güzel bir gelin olursun.
araştırmak, soruşturmak, güzel kumaş seçmek çok önemli.
ve aşırıya kaçmamak da.yerimsenibena.s.

Cherryblossum canim gelinligini cok begendim, zaten resmi ben eklemistim sende cok begenmistin kaydirigubbakcemile3

Bende bayildim o modele ama nerde bende o vücüt kaydirigubbakcemile3

evet canım çok teşekkürler cidden, çok güzel seçkiler yapıyorsun o başlık altında
vuruldum bu gelinliğe ben de :)

haklısın şekerim
biliyorum ki hepimiz o zaman masallardan gelmiş peri kızları olacağız
kalbim o kadar zaman dayanırsa

kızlar söz gelinlikten açılmışken bnm beğendiğim gelinlik modelinide ekliyim dedim
futbolcu emre belözoğlunun eşinin giydiği gelinlik modeli

nasılllll ?

bende bunun gibi gelinlikleri sewiyorum napiyim..
zati istesemde vucudum izin vermez, yer elması gibiyim :):):)

ay canım ya inan bende heycanla bekliyorum ve daha öncede söylediğim gibi insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum...
aslolan eğlenmek eğer içinde kendinizi mutlu hissederseniz benimki gibi bir kot bir tşörtlede sevmli bir şiy olabilirsiniz diye düşünüyorum...
inşallah bu tezim beni yanıltmaz:roflol:

ayy saolun kızlar 2 kere yuklemişim rondoyu yanlışlıkla sayfa cok hızlı ılıerlıo valla yetişemıorum
.
abbooo o kadar nevresım al al bitmez maşallah ben de şimdilik 6 çift kişilk nevresım takımıu bı battaniye bı de yorgan var.
ay daha alım bariiiii :)
tüh :) :)

mandılın alttakı cok hoşmuş cnm cokta kabarık deıl ben kabarık sevyom ama en fasla bukadar kabarık cok guzller yaa:)

teşekkür ederim uğur böcüğüm bende alttakini daha çok sewiyorum.... Üst kısmında ufak değişiklikler yaptırdımmı tamamdır :)

Ya bende kabarık olmayan bi gelinlik istiom bide kesinlikle kar beyazı olsun istemiyorum kırık beyaz kreme yakın bişey olsun ben sarışınım krem daha yakışır bembeyaz olursa ruh gibi olurumm gibime gelioda.

güzelim torbasızlardan çok memnun insan var ama her seferinde onu dökmek bir müddet sonra illallah getirir bence.o yüzden ben torbalı almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…