Ahh kızlar ahh stresin babası bende sabah 8 akşam 6 çalışıyorum işte deli gibi stres kriiz almış başını gitmiş. Ben 6 dan sonra nereye çıkacamda alışverişe. Zaten kredi kartı dolmuş ağzına kadar
konu daığılsın arkadaslşarrr
işte bu da son prça rondom
kimse yorumda bulunmamış ki..:sm_confused::çok üzgünüm::1no2:
cherryblossom , eğer sade bi gelinlik istiyorsan güzeel. Taşlı ışıltılı falan olursa bide çekici olur.
ama ben etekleri kabarık olmayan ve gösterişsiz bi gelinlik düşüneemiyorum.
ay arkasadşlar bu soru çok soruldu ama
kaç tane çift kaç tane tek kişilik nevresım takımı kaç yorgan kaç battaniyenız var ya
ben bılemedım
kaçar tane almalı kı
kaç tane çift kaç tane tek kişilik nevresım takımı kaç yorgan kaç battaniyenız var ya
ben bılemedım
kaçar tane almalı kı
seni o kadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 15 gün önce dokunsalar ağlıyordum sanki en ufak bi sorunu kaldıramaz haldeydim bi gece aşkımı aradım ağlaya ağlaya ben yapamıycam kalıramıyorum artık bu stresi dedim çok üzüldü sakinleştirdi ben yanındayım önümüze mutlaka zorluklar çıkıcak ama biz bunları beraber aşıcaz dedi ben bi posta daha ağladım ama şuan çook iyiyim sanki bütün sinirlerimi aldırmış gibi kaydirigubbakcemile2
işin stresli kısmını görmeyin kızlar çeyizlerinize,düğününüze ve aşkınıza odaklanın hihoyyyt
ben çeyiz düzmek istiyorum gamyoncuiremsu böle cici cici şeyler almak istiyorum ama işten kaçamıyorum
kimse yorumda bulunmamış ki..:sm_confused::çok üzgünüm::1no2:
ben bılemedım
kaçar tane almalı kı
:çok üzgünüm:
asıl sorun biz ikimizde çok stresliyiz
ama ikimizde birbirimizden ayrı biyerlerde stres yaşıyoruz stresimiz ortak olmasına rağmen
evlilik stresinden ötürü iş stresi bizimki
nişanlım yeni geldi askerden ve henüz bi işi yok o bunu çok takıyor
bende onun bu halini çok takıyorum
bana hiçbi şekilde içini acmıyor
sürekli sağdan soldan duyduklarımla yetiniyorum
yeri geliyor çıldıracak gibi oluyorum
ben dış kapının mandalımıyımki bunları başkasından duyuyorum diye
sürekli içime arıyorum ama artık patlama noktasına geldiğimi hissediyorum
off biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmiyin
ben yazdım ama :dilcikar:
cherryblossom , eğer sade bi gelinlik istiyorsan güzeel. Taşlı ışıltılı falan olursa bide çekici olur.
ama ben etekleri kabarık olmayan ve gösterişsiz bi gelinlik düşüneemiyorum.
benım tarzım olmadığı için bısey dıyeemedım cnm kabarık gelınlıklerden hoşlanıyoum tabıkı sen beğendınse sorun yok ama bana değişık geldı doğrusufisfisfis
canım bende tam tersine altında tarlatan olanları çok klasik buluyorum. orjinal olsun diye kabarık olmayan bir gelinlik alıcam. sade ve şık...
seneler sonra baktığımda ya ne demode bir gelinlikkk demek istemiyorum. her daim güzel olmak asıl amaç:roflol: işte zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler diymi kaydirigubbakcemile2 birde bizim apartmandan bir gelin çıkarken yukardan camdan izliyordum hep o aklıma geliyor. kız arabaya binmek için 2 kere girip çıkmışıt. çok zor o kabarık şeyi idare etmesi gerek yok onca sıkıntıya diye düşünüyorum nacizane... a.s.
inşallah hepimizin gönlüne göre olur.... :1hug:
canım hepsi yoluna girecek şeyler...
şu dönem onu çok iyi anlıyorum.
evlenecek işi yok stres yapar tabi.
sen elinden geldiğince alttan alıp destek ol ona...:teselli:
uzun boylu ve zayıfsan çok hoş durur bence
çok doğru, taşlarla hareketlendirilmesi şart, biraz pahalı olur ama böyle olursa şahane olur..:1rolleyes:
ben de kabarık gelinlikleri pek sevemiyorum uğur böcüğüm..
ondan hep sade, kabarık olmayan modellere bakıyorum.
şu ana kadar en çok bunu beğendim sanırım:1rolleyes:
aynen senin gibi düşünüyorum.. burcuözgeciğim..
çoğu gelinlik hep kabarık ama bana bir çoğu şimdiden demode geliyor, oysa sade bir gelinlik yıllar boyu güzelliğini korur bence:1rolleyes:
ama benim kabarık gelinlik tercih etmememin en önemli nedenlerinden biri de vücudumun o mankene benzemesi. üstüm çok incedir benim, göğüslerim yok gibi neredeysekaydirigubbakcemile3
ama belim ipincedir ve kalçam da vardır baya..
o nedenle üstü spraplez olsun, kalça kısmı da dar olsun, belim kalçam ortaya çıksın istiyorum, çünkü vücudumda en beğendiğim yerler oraları, kollarım ve üstüm çok ince olduğu için..
bir de boyum uzun, böyle dar şeyler daha hoş duruyor sanki..:1rolleyes:
herkes hayalindeki gelinliği giyer umarım.:asigim:
çok seviyorum bu topiği, çeyiz hazırlıklarına hiç başlamamış olmama rağmenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?