Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ahh kızlar ahh stresin babası bende sabah 8 akşam 6 çalışıyorum işte deli gibi stres kriiz almış başını gitmiş. Ben 6 dan sonra nereye çıkacamda alışverişe. Zaten kredi kartı dolmuş ağzına kadar

üzüLmeyin sıkıLmayın arkadasLar :teselli:

bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü insan var ; enazından bi sevdiğimiz var ve güzel bi yuva kurmak icin cabaLıyoruz

daha simdiden benimde basımı yastığa koyup, uyuyamadığım cok zaman oldu; ve daha olucakta..

güclü olalım canlar a.s.

cherryblossom , eğer sade bi gelinlik istiyorsan güzeel. Taşlı ışıltılı falan olursa bide çekici olur.
ama ben etekleri kabarık olmayan ve gösterişsiz bi gelinlik düşüneemiyorum.

bende sabah 8 akşam 6 çalışıyorum işten çıkınca değil alışveriş yapmak eve zor atıyorum kendimi kafamçokkarıştı

konu daığılsın arkadaslşarrr
işte bu da son prça rondom

güzelmiş a.s güle güle kullan
bende kaaç sene evvel mutfak robotumu almıştım nasıl pişmanım anlatamam kocaman ben nereye koyucam onu yıka et ohoooo sonra rondo aldık şimdi robotu götürmesem mi die düşünüyorum şakkıdı

cherryblossom , eğer sade bi gelinlik istiyorsan güzeel. Taşlı ışıltılı falan olursa bide çekici olur.

canım bende tam tersine altında tarlatan olanları çok klasik buluyorum. orjinal olsun diye kabarık olmayan bir gelinlik alıcam. sade ve şık...
seneler sonra baktığımda ya ne demode bir gelinlikkk demek istemiyorum. her daim güzel olmak asıl amaç:roflol: işte zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler diymi kaydirigubbakcemile2 birde bizim apartmandan bir gelin çıkarken yukardan camdan izliyordum hep o aklıma geliyor. kız arabaya binmek için 2 kere girip çıkmışıt. çok zor o kabarık şeyi idare etmesi gerek yok onca sıkıntıya diye düşünüyorum nacizane... a.s.
inşallah hepimizin gönlüne göre olur.... :1hug:

ay arkasadşlar bu soru çok soruldu ama
kaç tane çift kaç tane tek kişilik nevresım takımı kaç yorgan kaç battaniyenız var ya
ben bılemedım
kaçar tane almalı kı

kaç tane çift kaç tane tek kişilik nevresım takımı kaç yorgan kaç battaniyenız var ya
ben bılemedım
kaçar tane almalı kı

9 çift kişilik 2 tek kişilik nevresim
3 battaniye
1 yorgan
bir uyku seti
3 pike takımı çift kişilik.1 tek kişilik...
5 de yastık var kuzucuğum...laelaelaelaelae

ben bılemedım
kaçar tane almalı kı

en son parcan rondonda cok guzelmış
benım gıbım doyumsuz olursan 20 olur bu sayı belkıde gecer ama normal olarak çift kısılık 4 5 tane tek kısılıkte 2 tane yeter derım ben:1closedeyes:
battanıeyede 3 dene yete dıom ama benım suan 4 tane varhihoyyyt

:çok üzgünüm:
asıl sorun biz ikimizde çok stresliyiz
ama ikimizde birbirimizden ayrı biyerlerde stres yaşıyoruz stresimiz ortak olmasına rağmen
evlilik stresinden ötürü iş stresi bizimki
nişanlım yeni geldi askerden ve henüz bi işi yok o bunu çok takıyor
bende onun bu halini çok takıyorum
bana hiçbi şekilde içini acmıyor
sürekli sağdan soldan duyduklarımla yetiniyorum
yeri geliyor çıldıracak gibi oluyorum
ben dış kapının mandalımıyımki bunları başkasından duyuyorum diye
sürekli içime arıyorum ama artık patlama noktasına geldiğimi hissediyorum
off biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmiyin

kimse yorumda bulunmamış ki..:sm_confused::çok üzgünüm::1no2:

ben yazdım ama :dilcikar:

ben bılemedım
kaçar tane almalı kı

valla benim
5 tane çift kişilik nevresim takımım var
1 tane saten çift kişilik
1 tane örgü battaniye nevresim takımım var

eksiklerim ise
3 tane daha çift kişilik nevresim takımı
2 tane tek kişilk alıcam
yatak örtüsü takımı ve uyku setim eksik

canım hepsi yoluna girecek şeyler...
şu dönem onu çok iyi anlıyorum.
evlenecek işi yok stres yapar tabi.
sen elinden geldiğince alttan alıp destek ol ona...:teselli:

çok doğru, taşlarla hareketlendirilmesi şart, biraz pahalı olur ama böyle olursa şahane olur..:1rolleyes:

benım tarzım olmadığı için bısey dıyeemedım cnm kabarık gelınlıklerden hoşlanıyoum tabıkı sen beğendınse sorun yok ama bana değişık geldı doğrusufisfisfis

ben de kabarık gelinlikleri pek sevemiyorum uğur böcüğüm..
ondan hep sade, kabarık olmayan modellere bakıyorum.
şu ana kadar en çok bunu beğendim sanırım:1rolleyes:

aynen senin gibi düşünüyorum.. burcuözgeciğim..
çoğu gelinlik hep kabarık ama bana bir çoğu şimdiden demode geliyor, oysa sade bir gelinlik yıllar boyu güzelliğini korur bence:1rolleyes:
ama benim kabarık gelinlik tercih etmememin en önemli nedenlerinden biri de vücudumun o mankene benzemesi. üstüm çok incedir benim, göğüslerim yok gibi neredeysekaydirigubbakcemile3
ama belim ipincedir ve kalçam da vardır baya..
o nedenle üstü straplez olsun, kalça kısmı da dar olsun, belim kalçam ortaya çıksın istiyorum, çünkü vücudumda en beğendiğim yerler oraları, kollarım ve üstüm çok ince olduğu için..
bir de boyum uzun, böyle dar şeyler daha hoş duruyor sanki..:1rolleyes:

herkes hayalindeki gelinliği giyer umarım.:asigim:

çok seviyorum bu topiği, çeyiz hazırlıklarına hiç başlamamış olmama rağmenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım hepsi yoluna girecek şeyler...
şu dönem onu çok iyi anlıyorum.
evlenecek işi yok stres yapar tabi.
sen elinden geldiğince alttan alıp destek ol ona...:teselli:

bende anlamaya çalışıyorum destek olup sürekli alttan almaya çalışıyorum ama artık çok doldum
çünkü bitek bana böle herkesle iyi hoşken benle böle
bazen kafama birsürü acabalar takılıyor senağlama

bu arada bende kabarık olmayan gelinlik hastayım ama giyemicemide biliyorum

canım şimdi dönüp baktım gelinliğe benmkisi şahsen böyle bir gelinliği kaldırmaz vücudum yani. ama madem böyle şanslısın bencede bu şansını değerlendir. yerimseniben yrıca hayalinde ki gelinlikte buysa hiç kaçırma derim. bazen sıradanlığın dışına çıkmak gerekiyor kanımca a.s ben beğendim şansen ama benim gibi beğenen az olacaktır çünkü genelde insanlar gelinlikleri kabarık sever. bilindiğin dışına çıkmak istemez. benim istediğim geinlik içinde mesela ikinciye evlenenler böyle giyiyor bilmem ne diyorlar hiç umrumda değil. böyle sözler hevesini kırmayacaksa,benim gibi umrun olmayacaksa giy derim... değişiklikler hep fark yaratır bunuda unutma...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…