Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he sımdık baktım netten heryerı taş olan yuzuk alyansmış ayy ne cahılım
pekı onun tasları düşmez mı cnm

selam kızlar bu topiğin ilk günden beri takipçiyim yazmasamda opuyorumnanaktan annemin çeyizim için ördüğü çoraplardan bi bölümünü paylaşmak istedim zemuszemus

sinaycım çok üzüldüm canım yaaaaaaaaa.bence 1 yıl ertelemeyin düğünü.şuan biraz zaman geçsin.düğünü biraz erteleyin derim ama 1 yıl da çok uzun.sonuçta artık sen onun herşeyi olacaksın.hem annesi,hem babası,hem de eşi olacaksın.o nedenle biran evvel evlenmeniz daha iyi olur.bu düğünü erteleme işini erkek arkadaşınla iyice konuş canım.onun isteği üzerine ertelerseniz erteleyin.başın sağolsun güzelim.bu durumda senin güçlü olman lazım.nişanlına sahip çıkman lazım.yaşadığı çok büyük bir travma

Selamlar... Kizlar nasilsiniz? Ögle paydosunda anca gire biliyorum... Artik mesaide iken giremem cünkü yasak... Bütün paydosum boyunca anca gecmisi okuya bildim... Masallah sizlere.... Birazdan tekrar ise devam edicem... Artik aksama görüsürüz...mafoldumben

kızlar bugün kına kıyafetlerimi aldık..
..

coook güzel olmussun ...

aime, canım bu akşam bekliyorum fotoları. zemuszemus

canim telefon ettim yengeme dayim götürmesin bak bugünde dedim... yengem ben persembe getiricem dedi... artik is cikisi gidicem. eger ordaysa alicam... yoksa iki gün daha bekleticem sizi :çok üzgünüm:

hosgeldin sirrus..... a.s.

benim 1,71 boyum ama kısa olsam da heralde önce rahatlığıma önem verirdim

cok haklisin canim.. o gün gelsin bakalim basimdaki heyete direnebilecek miyim?

Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş

basiniz sagolsun.... mekani cennet olsun.... ne desek bos bu durumda...

dün akşam aldıgım mıkrodalga fırınım 129.00 tl

güle güle kullan pinar....

selam kızlar bu topiğin ilk günden beri takipçiyim yazmasamda opuyorumnanaktan annemin çeyizim için ördüğü çoraplardan bi bölümünü paylaşmak istedim zemuszemus

ay sicacik tutar bunlar... hele ilk iki resimde olanlar süper....

hepinizi kocaman opuyorumnanaktan

kaynak:arçelik

canımmm çok güzel iyi günlerde kullanzemuszemus

canım anneciğinin ellerine sağlık çok güzel hepsii

kaynak:arçelik
gule gule kullan cnm

emeklerıne sağlık
ayy bakarken terledım haakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…