- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
dün akşam aldıgım mıkrodalga fırınım 129.00 tl
[B]Pinar güle gle kullan canım[/B]
selam kızlar bu topiğin ilk günden beri takipçiyim yazmasamda opuyorumnanaktan annemin çeyizim için ördüğü çoraplardan bi bölümünü paylaşmak istedim zemuszemus
çok renkli yaa süperler
karnım acıktı yemek yiyip gelcem kıslrr
a
selam kızlar bu topiğin ilk günden beri takipçiyim yazmasamda opuyorumnanaktan annemin çeyizim için ördüğü çoraplardan bi bölümünü paylaşmak istedim zemuszemus
bembeaya zsıyah dıger topıctenbılıyom senı ohh ne sıcak tutar onlar yaaa
pnarcıgım gule gule kullan guzel mamalar ısıt ıcınde emiiii
Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenbiliyorsunuz 26 haziranda düğünüm var bunun telaşını yaşıyorduk bir kaç gündür cumartesi günü evimi temizledik perdelerim geldi ben bir kaç eşyamı götürdüm herşey çok güzel giderken pazar günü evde dinlenmek istedim nişanlımda babasıyla başka bir düğüne gittiler akşam 18:30 gibi telefonum çaldı nişanlım telefonda şok olmuş bağırıyordu ne olduğunu anlayamadım evleri 2 sokak ilerde olunca hemen çıktım evlerine gittim içeri girdiğimde artık herşey için çok geçti kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş kalp krizi ile evde yere yığılmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız nişanlıma 2 gündür yemek yediremiyoruz doktor sürekli sakinleştirici vuruyor ve hep bir uyku halinde davetiyelerim basıldı hatta bir kısmı dağıldı düğün ertelense ne zamana kadar erteleyebiliriz ev tutuldu salon mobilyalar herşey hazır ben evimi boşaltalım 1 yıl erteleyelim düğünü dedim nişanlım ağlamaya başladı ben ne yapacam 1 yıl dedi çünkü annesinide bir kaç yıl önce kaybetti babasıyla beraber yaşıyorlardı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hemen apar topar
yapsak onun psikolojisi berbat böyle bir halde ne kadar mutlu olabiliriz yada birbirimizi ne kadar mutlu edebiliriz zamana bıraksak nişanlım yapayalnız kaldı daha berbat olur KIZLAR BANA YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK 3 GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM MİDEME KRAMPLAR GİRİYOR KAYINPEDERİM BİZİM HERŞEYİMİZDİ ONDAN BAŞKA BİZİM DESTEĞİMİZ YOKTU BENDEN ÖNCE BEYAZLARI GİYİP GİTTİsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
güle güle kullan canım
kızlar bugün kına kıyafetlerimi aldık..
..
aime, canım bu akşam bekliyorum fotoları. zemuszemus
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bktbb, Arsima+, burcuözge+, dimples+, dkb+, eccu+, eminebora, esmy+, mandilin+, parpalm+, sirrus, yasmin83
kızlar bakın ne diyecem morla boyadığım sirrus topiğimizin yeni üyesi benimde iş arkadasım şimdi onun çeyizini düzücez haberiniz olsun...
benim 1,71 boyum ama kısa olsam da heralde önce rahatlığıma önem verirdim
Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş
dün akşam aldıgım mıkrodalga fırınım 129.00 tl
Herkese merhaba,
Bu da benim yemek takımım, umarım fotografını ekleyebilmisimdir. :uhm:
Eki Görüntüle 6737
gule gule kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?