Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Dkb
5- Tobi
6- karalahana

benimde adımı eklemişsinzi .teşekkür ederim kıslar.zemuszemuszemuszemus

oyy oyy oyy harika yazmalım.canım çok güzel bindallın.ay çektiğin zorlukları anlayabiliyorum.kapalı lunca böle oluyor tabi bir sürü şey düşünmen gerekiyor...
esma gibi bende çok merak ettim ama .şimdi abiyene göre türban yaptırcan sonra bunu giyince ne yapcan.yada kırmızı tülbentiyle falanmı kapatacan...elbisenide çok merak ediyorum.heryeri kapalı bulmak çok zor.o boleralara gerçekten basitleştiriyor herşeyi.
hayırlı olsun güzelim...çok güzel olmuşsun...

Rabbim dermansız dertlerin içinde bırakmasın.ne denir ki hiç bişiy denmez kelimeler sıkışır kalır.sadece sabır dileye biliyorum...bu durumda tüm yük senin ailene kaldı tüm sorumluluklar ama hayt mecburiyeti nişanlında bir süre sonra atlatıcaktır.en kötüsü bu düğün arefesine gelmesi.Rabbim sabır versin ...yardımcınız olsun inş...

sinaycım basın sağolsun inan ki cok üzüldüm bir erkek için babasının ne kadar önemli olduğunu tahmin edebiliyorum daha doğrusu onun yokluğunun üzücülüğünü ama yapman gereken şu an ona destek olmak söylencek pek birşey yok sanırım........

hayatım benim adımı da ekler misin ayakkabının altına rica etsem hala bi tarihimiz yok bizim de

pıtırcık gule gule kullan
elısaam mutluluklar cnm

sınayy aklımdan hıc cıkmıyo yaa off rabbım sabır versın

bikaç gündür geçmisi okuyamıyordum bi girip çıkıyordum,
birinin alıntısı sayesinde yazdıklarını okundum Sinaycım, inanamadım
hala şoktayım,
Başınız sağolsun öncelikle...vegerçekten şu aşamada ikiniz icinde çok zor bi durum,
bilmiyorum ki napılır;? bekleseniz bi türlü ertelemeseniz bi türlü....offffffff

pıtırcık gule gule kullan
elısaam mutluluklar cnm

sınayy aklımdan hıc cıkmıyo yaa off rabbım sabır versın
saol canım

kzlar bısey sorcaktım

resmı alıntı etmeyın lutfen

sımdık bu elbıseyı gecen yıl abmın düğünde gydım kendı sözumde gıysem nasıl olur bı kez gydım
etekkısmı mını ıkı katlı gelıyo kırışık saten
boynundakı gıbı boncuklarla suslu ınce kemerı var
ve sırtı acık
yoksa yenı bı elbıse mı alsam

Son düzenleme:
komşu bence aile arasındaki sözde siyah kumaş pantolonla şık bi bluz giy söz için elbise biraz abartı olmazmı bunuda sakla ilerki günlerde lazım olur

olur böcük, çok mu kısa peki ???
hanım hanımcık bişeyde olur söz içinn, etek ceket pantolon gömlek

hani yanlış anlam elbiseni görmedim de

Son düzenleme:
sinaycim şok oldum resmen cok zor bir durum gercekten acini paylaşiyorum arkadaşim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babaciginizin. unutma zaman herseyin ilacidir sinay biraz zaman tanı nişanlina bu acı asla unutulmaz ama bu aciya alismali bununla yasamali biraz tatlim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…