- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aıle arasında tskler fıkıler ıcn abartı gıbı deıl elbıse ama saolun kızlar ben en ıyısı kısa kumas etek yada pantolon ıle gomlek alayımCnm soz evde aıle arasında abartı olmazmı banamı Öle geldİ bÖcÜkkk
tskler komşum tmm cnm dun bı gomlek gordum onu alırm belkıkomşu bence aile arasındaki sözde siyah kumaş pantolonla şık bi bluz giy söz için elbise biraz abartı olmazmı bunuda sakla ilerki günlerde lazım olur
dızkapaklarımda cnmolur böcük, çok mu kısa peki ???
hanım hanımcık bişeyde olur söz içinn, etek ceket pantolon gömlek
hani yanlış anlam elbiseni görmedim de
evt cnm saolBöcüük sözleniyormusun??? Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
bence gayet hoş böcük giyebilirsin
cok soru soruyorum ama bıkac sorum daha var kızlar
sözde ne takıldı sızde
bızde tek yüzük takılır genelde
bıde söz yüzüğü takıldı sözlunuz takısnı taktı sızı alnınızdan öptu mu abes kacr mı benımkı tutturdu öpcem dıe ben ıse cok utanıyorum
cnm bizim yzuukler takıldı
bizdede sözde takılmaz
onlar ama bilezık aldılar sanırım nişan olmuycak diye ama düğünde takılacgın yerine
birde ablalarıceyrek takı abısı felan
cok soru soruyorum ama bıkac sorum daha var kızlar
sözde ne takıldı sızde
bızde tek yüzük takılır genelde
bıde söz yüzüğü takıldı sözlunuz takısnı taktı sızı alnınızdan öptu mu abes kacr mı benımkı tutturdu öpcem dıe ben ıse cok utanıyorum
bende göremedim
böcük kız baban vericek mi ilk geldiklerinde peki eminmisiniz canım
ohh baya olmuş senınbizim sözde yüzükler takıldı babam ve kayınpederim bilezik taktı abimde küçük altın takmıştı başka bişi yok nişanda oldu bizim ozamanda takıldı işte
:uhm:benim sözdede tek taşımla tamturum takıldı ince olanlardan sona alyansta aldık başka kimde bişi takmadı valla :)
bizde sözde tektaş takıldı niaşndada yüzüklerimiz takıldı bilezik falan filann
he yazmayı unuttum babam hemen verdım demıycek zatn onlar gelcek ısteeme olcak bız onlara gtcez sonra söz gunu kararlastırılacak ve söz olcak
artı ıkımızn aılesıde hemen gerı donmek zorunda aradakı gun 3 gunu gecemez
komşu ben herseyımı değiştrdım hattımı bıle artı kendısıne dedım sakın arama dıe hala benden zmn ısteyen ınsanla ısım olmas dedım bısey demedı
anam bjk şampion olduğu gece sana sms atmıştım o numarayı mı değiştirdin yoksa...
ne takıldı kafana yavrım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?