Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cnm soz evde aıle arasında abartı olmazmı banamı Öle geldİ bÖcÜkkk
aıle arasında tskler fıkıler ıcn abartı gıbı deıl elbıse ama saolun kızlar ben en ıyısı kısa kumas etek yada pantolon ıle gomlek alayım
komşu bence aile arasındaki sözde siyah kumaş pantolonla şık bi bluz giy söz için elbise biraz abartı olmazmı bunuda sakla ilerki günlerde lazım olur
tskler komşum tmm cnm dun bı gomlek gordum onu alırm belkı

olur böcük, çok mu kısa peki ???
hanım hanımcık bişeyde olur söz içinn, etek ceket pantolon gömlek

hani yanlış anlam elbiseni görmedim de
dızkapaklarımda cnm
neyse ya ben en ıyısı dedığnız gıbı yapım
cunku bununla ılk gun olmas ya vazgectım saolun

Böcüük sözleniyormusun??? Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
evt cnm saol
bence gayet hoş böcük giyebilirsin

saol cnm kararım değiştı ggymeyım neyse sonra bıseyde gıyerım artık ama neyde onuda blmıyom

cok soru soruyorum ama bıkac sorum daha var kızlar
sözde ne takıldı sızde
bızde tek yüzük takılır genelde
bıde söz yüzüğü takıldı sözlunuz takısnı taktı sızı alnınızdan öptu mu abes kacr mı benımkı tutturdu öpcem dıe ben ıse cok utanıyorum

cnm bizim yzuukler takıldı
bizdede sözde takılmaz
onlar ama bilezık aldılar sanırım nişan olmuycak diye ama düğünde takılacgın yerine
birde ablalarıceyrek takı abısı felan

cnm bizim yzuukler takıldı
bizdede sözde takılmaz
onlar ama bilezık aldılar sanırım nişan olmuycak diye ama düğünde takılacgın yerine
birde ablalarıceyrek takı abısı felan

senın nışan olmadı yanı
benım nışanda olcak
benımkı tektaş söz yüzüğü ve bıleklık alcak
bende bıleklık alcam babama vercem babam taksın baska kımse bısey takmas galıba ama bılmıyorum

böcük beni istemeye geldiklerinde benimkini yanaklarından öpmüştüm herkesi öptüm gibi ben bide giderken yarın görüşürüz deddim babam kıyameti kopardı valla ama seninkiler neder bilmem

bende göremedim

evet kaldırmış kızlar fotolarıı

bizim sözde yüzükler takıldı babam ve kayınpederim bilezik taktı abimde küçük altın takmıştı başka bişi yok nişanda oldu bizim ozamanda takıldı işte

böcük kız baban vericek mi ilk geldiklerinde peki eminmisiniz canım

verır vermese hemen gelıyorum demezdı ertelerdı cnm
artı aılemde cok orneklerını gordum babam hıc zorluk cıkarmaz her zmn derkı ben ıstedığınız ınsanla sızı evlendırırım ama haata yaparsanızda hayatı hata yaparak öğrenırsınız sonucta ınsan 40 yıllık eşınıde tanıyamaz der
sevgı ask cok onemlı babamlar 40 yıllık evlıler nerdeyse daha anneme bağırmamıştırheıdyelere boğar yanı ask adamı asktan anlıyokaydirigubbakcemile3

bizim sözde yüzükler takıldı babam ve kayınpederim bilezik taktı abimde küçük altın takmıştı başka bişi yok nişanda oldu bizim ozamanda takıldı işte
ohh baya olmuş senın
benim sözdede tek taşımla tamturum takıldı ince olanlardan sona alyansta aldık başka kimde bişi takmadı valla :)
:uhm:
bizde sözde tektaş takıldı niaşndada yüzüklerimiz takıldı bilezik falan filann

:asigim:

he yazmayı unuttum babam hemen verdım demıycek zatn onlar gelcek ısteeme olcak bız onlara gtcez sonra söz gunu kararlastırılacak ve söz olcak
artı ıkımızn aılesıde hemen gerı donmek zorunda aradakı gun 3 gunu gecemez

komşu ben herseyımı değiştrdım hattımı bıle artı kendısıne dedım sakın arama dıe hala benden zmn ısteyen ınsanla ısım olmas dedım bısey demedı

aman iyi sevindim madem taş koymasın sonradan da haylleri yıkılıo gençlerin çünküü, benim ki nuh dio peygamber demioo valla bekleyin dedi üstüne bi kelime koymaz bi sene şimdi

anam bjk şampion olduğu gece sana sms atmıştım o numarayı mı değiştirdin yoksa...

anam bjk şampion olduğu gece sana sms atmıştım o numarayı mı değiştirdin yoksa...

senın babanda ınatcıymış hee benımkı öle deılaman dıyım zaten benımkı dıo bak vermesse sen ıstesende ıstemesende kacrcam senı dıo cok ararlar senı-tatlicadiarzu-ben dedım barı kamyon tut ceyıslerım kalmasın:roflol:
ayy evt o hattı değiştım cnm
yenı nomu bılmıyom valla yenı ya ben karsımdakını caldrııyom ancak öle

ne takıldı kafana yavrım?

tamturum ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…