Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüğüm işin tuhafı ben bilem anlayamadım kız ben ne ara evlendim yaw kocam var benim artıkk oyyy :1hug: :asigim:

koyu daha berbat anneminki siyh gibi resmen tozu alıom elimi kaldırdığım anda bana alttan el sallıyolar hoşşikler

gÜlayy sen bnm yazdıklarıma nıye caevap yazmıyon
bugun hayatım yokmuydu mınıkde yok oldu

kızlar bütün gün yoktum evde zaten bilgisayar sinir ediyor beni. sorun nettenmiş. kardeşim bu akşam yeni modem getirecek bakalım sorun çözülecek mi.. vallahi sorun çözülene kadar gelin olup gidicem:)))))))))))
sanırım araç ayarlama işinide halledicez bu gün yarın çok sevinçliyim. haftaya marmarise gidebilirim ev yerleştirmeye. yokluğuma yavaş yavaş alışın kızlar((((((((

kızlar bişey sorucam roll on sir ağda kullanan varmı ??

güzelim ben bir kere aldım.deneyeyim dedim.ama daha önce hiç ağda yapmamıştım.koltukaltımda denedim ve beceremedim.rooll on kısmı yapış yapış oluyor.kullanışlı değil.3gün koltuk altlarım havada dolandım desem yeridir yani.o kadar tahriş oltu zavallılar.en iyisi bir kuaföre git

gamze hani geçen gün dr da gamze özçeliğe rastladım dedin ya, meğer 1 aylık hamileymiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…