sağol içimi actın :)
ben koyu severim ama koyuda aynı
tozu alıyon arkanı döndüğn anda toz geri gelmiş
koyu daha berbat anneminki siyh gibi resmen tozu alıom elimi kaldırdığım anda bana alttan el sallıyolar hoşşikler
kızlar bütün gün yoktum evde zaten bilgisayar sinir ediyor beni. sorun nettenmiş. kardeşim bu akşam yeni modem getirecek bakalım sorun çözülecek mi.. vallahi sorun çözülene kadar gelin olup gidicem:)))))))))))
sanırım araç ayarlama işinide halledicez bu gün yarın çok sevinçliyim. haftaya marmarise gidebilirim ev yerleştirmeye. yokluğuma yavaş yavaş alışın kızlar((((((((
kızlar bütün gün yoktum evde zaten bilgisayar sinir ediyor beni. sorun nettenmiş. kardeşim bu akşam yeni modem getirecek bakalım sorun çözülecek mi.. vallahi sorun çözülene kadar gelin olup gidicem:)))))))))))
sanırım araç ayarlama işinide halledicez bu gün yarın çok sevinçliyim. haftaya marmarise gidebilirim ev yerleştirmeye. yokluğuma yavaş yavaş alışın kızlar((((((((
iyi akşmlar bne kaçar
yaaa yaaa salon orta sehpam beyaz üstüne ne gelse anında belli oluyorr yani siyah kahve kamufle ediyor ama beyaz gösteriyor
güzelim ben bir kere aldım.deneyeyim dedim.ama daha önce hiç ağda yapmamıştım.koltukaltımda denedim ve beceremedim.rooll on kısmı yapış yapış oluyor.kullanışlı değil.3gün koltuk altlarım havada dolandım desem yeridir yani.o kadar tahriş oltu zavallılar.en iyisi bir kuaföre git
ay kıslar ya yemin ederim sizleri okuyup böle telşlarınızı heyecanlarınızı duygularınızı gördükçe zaten pimpirik biriydim iyice ilerledi sendromlarım...mafoldumben
nasıl bir duygudur nasıl bir heyecandır herkes aynı şeyi farklı farklı yaşıyor ama bütün hissedilenler aynı...
benim başıma böle bişiy geldiğinde yani evlilik gibi yemin ederim burayı birbirine katarım herhalde korkudan ve telaşeden.öle bişiy olursa hepiniz buz torbalarıyla gelin ateşimi düşürmeye emi...
YÜCE ALLAHIM...
BURDA AYNI SON İÇİN AYNI TELAŞELERİ ÇEKEN,EV KURMAYA KURDUĞUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞAN,HER ZAMN EN GÜZEL ŞEYLERE,EN HAYIRLI İNSANLARA LAYIK BÜTÜN BU GÜZEL YÜREKLİ KISÇELERİ KORU,KOLLA,GÖZET ,GÖZLERİNDEN ÜZÜNTÜ MAHİYETİNDE AKACAK BİR DAMLA YAŞIN ONLARIN GÖZBEBEKLERİNDEN DÜŞMESİNE İZİN VERME YA RABBİM...
AMİN,AMİN,AMİN....
esma ciddimisin mafoldumben
iyi akşmlar bne kaçar
ay kıslar ya yemin nasıl bir duygudur nasıl bir heyecandır herkes aynı şeyi farklı farklı yaşıyor ama bütün hissedilenler aynı...
YÜCE ALLAHIM...
BURDA AYNI SON İÇİN AYNI TELAŞELERİ ÇEKEN,EV KURMAYA KURDUĞUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞAN,HER ZAMN EN GÜZEL ŞEYLERE,EN HAYIRLI İNSANLARA LAYIK BÜTÜN BU GÜZEL YÜREKLİ KISÇELERİ KORU,KOLLA,GÖZET ,GÖZLERİNDEN ÜZÜNTÜ MAHİYETİNDE AKACAK BİR DAMLA YAŞIN ONLARIN GÖZBEBEKLERİNDEN DÜŞMESİNE İZİN VERME YA RABBİM...
AMİN,AMİN,AMİN....
:roflol::roflol::roflol:yok kuzum vben seni dövmeye kıyabilirmiyimmmŞenizAYNENNNN
AYNENNNN
CNM HOSGELDN VE BENI DOVEBILIRISN SEN MARMARISEMI GIDIYON EV O EV ORDAMI YAAAAA
ben senin duanı yerim yaaaaŞeniz aminn:Saruboceq:ay kıslar ya yemin ederim sizleri okuyup böle telşlarınızı heyecanlarınızı duygularınızı gördükçe zaten pimpirik biriydim iyice ilerledi sendromlarım...mafoldumben
nasıl bir duygudur nasıl bir heyecandır herkes aynı şeyi farklı farklı yaşıyor ama bütün hissedilenler aynı...
benim başıma böle bişiy geldiğinde yani evlilik gibi yemin ederim burayı birbirine katarım herhalde korkudan ve telaşeden.öle bişiy olursa hepiniz buz torbalarıyla gelin ateşimi düşürmeye emi...
YÜCE ALLAHIM...
AMİN,AMİN,AMİN....
burcu h geldın bı bakmışız burcunun düğün fotoları onuda baska pc den yuklemış:roflol:
mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
iyi akşamlar canım Şeniz
böcükcüm söz haberini okudum.hayırlı olsun şekerimmmmmmm
AMİN AMİN AMİN
canım hep birlikte aşıcaz bu telaşları birbirimizin dertlerine ortak olucaz:1hug:Şeniz
]
lahanam amın amın amın sen bul hele dugununede gelcez senınn
amin aminn
opuyorumnanaktan
ben senin duanı yerim yaaaaŞeniz aminn:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
PASHMİNA canım bak dinle anlatıyom.
benim o rol onlar için makinasındanda vardı .hani elektrikli oluyor ya.çok memnundum.fişe takıyorsun on beş dakika falan kalıyor sonra ağda zaten su gibi süper oluyor.hele pudralıalrı var o ağdalrın onlar hiç bırakmıyor.
bu roll-on larda en zorlandığım yer üst bacaklarımın iç yanları.düz yerde süper kullanışlı aama aralara girmek gerekince baş yeriyukarda kalınca sürmek zorlaşıyor.ama alt bacak ve koltuk altı için süper.
sonra elektrikli makinam bozuldu ocakta ısıtıyom öle yapıyom...
ben memnunum çok...
kız azra naptın peçete halkası aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?