Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol içimi actın :)

ben koyu severim ama koyuda aynı
tozu alıyon arkanı döndüğn anda toz geri gelmiş

AYNENNNN
koyu daha berbat anneminki siyh gibi resmen tozu alıom elimi kaldırdığım anda bana alttan el sallıyolar hoşşikler

AYNENNNN

CNM HOSGELDN VE BENI DOVEBILIRISN SEN MARMARISEMI GIDIYON EV O EV ORDAMI YAAAAA

ay kıslar ya yemin ederim sizleri okuyup böle telşlarınızı heyecanlarınızı duygularınızı gördükçe zaten pimpirik biriydim iyice ilerledi sendromlarım...mafoldumben

nasıl bir duygudur nasıl bir heyecandır herkes aynı şeyi farklı farklı yaşıyor ama bütün hissedilenler aynı...

benim başıma böle bişiy geldiğinde yani evlilik gibi yemin ederim burayı birbirine katarım herhalde korkudan ve telaşeden.öle bişiy olursa hepiniz buz torbalarıyla gelin ateşimi düşürmeye emi...

YÜCE ALLAHIM...
BURDA AYNI SON İÇİN AYNI TELAŞELERİ ÇEKEN,EV KURMAYA KURDUĞUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞAN,HER ZAMN EN GÜZEL ŞEYLERE,EN HAYIRLI İNSANLARA LAYIK BÜTÜN BU GÜZEL YÜREKLİ KISÇELERİ KORU,KOLLA,GÖZET ,GÖZLERİNDEN ÜZÜNTÜ MAHİYETİNDE AKACAK BİR DAMLA YAŞIN ONLARIN GÖZBEBEKLERİNDEN DÜŞMESİNE İZİN VERME YA RABBİM...
AMİN,AMİN,AMİN...
.

burcu h geldın bı bakmışız burcunun düğün fotoları onuda baska pc den yuklemış:roflol:

mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

iyi akşmlar bne kaçar

iyi akşamlar canım Şeniz

ben kuaföre gidiom zaten de acaba alsam yapabilirmiyim dedim, konserve falan kullanıyorum yoksa evde.
Saol songacım

AMİN AMİN AMİN
canım hep birlikte aşıcaz bu telaşları birbirimizin dertlerine ortak olucaz:1hug:Şeniz

iyi akşmlar bne kaçar

iyi akşamlar

amin aminn
burcu hoşgeldin canım

AYNENNNN

AYNENNNN

CNM HOSGELDN VE BENI DOVEBILIRISN SEN MARMARISEMI GIDIYON EV O EV ORDAMI YAAAAA
:roflol::roflol::roflol:yok kuzum vben seni dövmeye kıyabilirmiyimmmŞeniz
evet o ev marmaristeee...
ondan heryer taş. gören herkes ne kadar yazlık modunda falan diyor. bende diyorumki orda bulduğumuz en az yazlığa benzeyen ev bu..:roflol: normalde ayrı mutfak bulmak çok zor hepsi apart tipi falan gerçi buda pek ayrı sayılmaz ama :roflol:
işte aşkım bana fotoları yolluyor bende size.
ben senin duanı yerim yaaaaŞeniz aminn:Saruboceq:

burcu h geldın bı bakmışız burcunun düğün fotoları onuda baska pc den yuklemış:roflol:

:roflol::roflol::roflol: her şey olabilir dimi böcük:roflol::roflol::roflol:
mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

iyi akşamlar canım Şeniz

ağlama annemmmm :teselli: gelcem gene bennn:1hug:

PASHMİNA canım bak dinle anlatıyom.
benim o rol onlar için makinasındanda vardı .hani elektrikli oluyor ya.çok memnundum.fişe takıyorsun on beş dakika falan kalıyor sonra ağda zaten su gibi süper oluyor.hele pudralıalrı var o ağdalrın onlar hiç bırakmıyor.
bu roll-on larda en zorlandığım yer üst bacaklarımın iç yanları.düz yerde süper kullanışlı aama aralara girmek gerekince baş yeriyukarda kalınca sürmek zorlaşıyor.ama alt bacak ve koltuk altı için süper.
sonra elektrikli makinam bozuldu ocakta ısıtıyom öle yapıyom...
ben memnunum çok...

AMİN AMİN AMİN
canım hep birlikte aşıcaz bu telaşları birbirimizin dertlerine ortak olucaz:1hug:Şeniz

inşşşşşşşşşş

]

lahanam amın amın amın sen bul hele dugununede gelcez senınn

kuyruğumu sana tutturcam görürsün sen....

anladım canım benim çok teşkür edrim açıklamaların için, depillsima (tanaçan) markada yaz kampanyası var fiyatları düşümüş canım acaba alsam diye sordum.

Tanaçan markasını da kuaförüm kullanıo bana çok iyi ordan biliorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…