- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
son sayfalari dörder ücer atlaya atlaya okudum. selam olsun herkeze
toparlanmaya calis en güzel günlerini kendine zehir etme hic bir sey icin gec degil.. hepimizin pismanliklari var ama kendini sansli sayki telafi etmeye vaktin var ve bak ediyormusun zaten... üzülme .... dügün öncesi bu korku cok kiside var ben nisanlanmadan önce bile suan senin oldugun gibi oldum, nisandan vazgecesim geldi ama evlilik allahin emri. Kendini bunaltma güzel seyler düsün a.s.
sözlerin bitti yerde, hersey anlamsiz oldugu anda ve yasadigimiz dünyanin ne kadar yalan oldugu yüzümüze vuruldugu yerde ne denilebilinir ki. Allah rahatmet eylesin nur icinde yatsin.. kalanlar allah sabir versin... askin da acisini asasin allah sabrini verecektir. Biliyorum konusmasi kolay ates düstügü yeri yakar.... Nisanlin ertelemek istemiyorsa ve salonun kaporasi muhtemelen ödendi nikah töreninden sonra mevlüt okutabilrsiniz... ya ertelemek yada sade bir nikah törene yada sohbetli dügün
ayni durum kuzenimin basina da geldi. salon tutulmustu amcam rahmetli olunca aniden mevlütlü nikah töreni yaptilar.
kiz sanki benim sözde giydiklerimi anlatiyorsun, siyah kumas patolon bide bluz giymistim
böcügüm sözde sade olmak en güzeli... nisanda istedigin gibi süzlenip püslenirsin..
nisanin olacak ozaman sözde sadece söz yüzükleri takmak kafi. Takiya gerek yok nasilsa nisanda takilacak benim düsüncem tabi. Öpme konusuna gelince biraz agir basliliktan yanayim sözlünün seni öpmesi sarilmasi laubalilik diye algilanila bilinir. Nisanda birbirinizi tebrik edersiniz. Niye rahatsizlik duyacagin bir seyi yapasin dimi ama. Ben öpmedim ve dogru da bulmuyorum. Bir kere daha söylemistim sana yine tekrarliyorum sen nekadar agir basli olursuan okadar kiymetli olur ve misafirler basta seni yeni gören taniyan kayinvalden ve pederin senden memnun olurlar.
Yalniz olunca sarilip öper
kızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
toparlanmaya calis en güzel günlerini kendine zehir etme hic bir sey icin gec degil.. hepimizin pismanliklari var ama kendini sansli sayki telafi etmeye vaktin var ve bak ediyormusun zaten... üzülme .... dügün öncesi bu korku cok kiside var ben nisanlanmadan önce bile suan senin oldugun gibi oldum, nisandan vazgecesim geldi ama evlilik allahin emri. Kendini bunaltma güzel seyler düsün a.s.
Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenbiliyorsunuz 26 haziranda düğünüm var bunun telaşını yaşıyorduk bir kaç gündür cumartesi günü evimi temizledik perdelerim geldi ben bir kaç eşyamı götürdüm herşey çok güzel giderken pazar günü evde dinlenmek istedim nişanlımda babasıyla başka bir düğüne gittiler akşam 18:30 gibi telefonum çaldı nişanlım telefonda şok olmuş bağırıyordu ne olduğunu anlayamadım evleri 2 sokak ilerde olunca hemen çıktım evlerine gittim içeri girdiğimde artık herşey için çok geçti kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş kalp krizi ile evde yere yığılmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız nişanlıma 2 gündür yemek yediremiyoruz doktor sürekli sakinleştirici vuruyor ve hep bir uyku halinde davetiyelerim basıldı hatta bir kısmı dağıldı düğün ertelense ne zamana kadar erteleyebiliriz ev tutuldu salon mobilyalar herşey hazır ben evimi boşaltalım 1 yıl erteleyelim düğünü dedim nişanlım ağlamaya başladı ben ne yapacam 1 yıl dedi çünkü annesinide bir kaç yıl önce kaybetti babasıyla beraber yaşıyorlardı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hemen apar topar nikah yapsak onun psikolojisi berbat böyle bir halde ne kadar mutlu olabiliriz yada birbirimizi ne kadar mutlu edebiliriz zamana bıraksak nişanlım yapayalnız kaldı daha berbat olur KIZLAR BANA YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK 3 GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM MİDEME KRAMPLAR GİRİYOR KAYINPEDERİM BİZİM HERŞEYİMİZDİ ONDAN BAŞKA BİZİM DESTEĞİMİZ YOKTU BENDEN ÖNCE BEYAZLARI GİYİP GİTTİsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sözlerin bitti yerde, hersey anlamsiz oldugu anda ve yasadigimiz dünyanin ne kadar yalan oldugu yüzümüze vuruldugu yerde ne denilebilinir ki. Allah rahatmet eylesin nur icinde yatsin.. kalanlar allah sabir versin... askin da acisini asasin allah sabrini verecektir. Biliyorum konusmasi kolay ates düstügü yeri yakar.... Nisanlin ertelemek istemiyorsa ve salonun kaporasi muhtemelen ödendi nikah töreninden sonra mevlüt okutabilrsiniz... ya ertelemek yada sade bir nikah törene yada sohbetli dügün
Asıl şoku ben yaşadım evimi temizlediğim gün temizlikçi kadın ben ve kız kardeşim evde yorgun argın işi bitirdik kayınpederim geldi eve baktı heryer mis gibi olmuş düğünden sonra gelip keyif kahveni içicem gelinim dedi adam sapasağlamdı öylesine mutluydu ki bizden çok heyecanlıydı bizden çok koşturuyordu hiçbirşey değil de nişanlımın bu hali çok koyuyor bana senağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayni durum kuzenimin basina da geldi. salon tutulmustu amcam rahmetli olunca aniden mevlütlü nikah töreni yaptilar.
komşu bence aile arasındaki sözde siyah kumaş pantolonla şık bi bluz giy söz için elbise biraz abartı olmazmı bunuda sakla ilerki günlerde lazım olur
kiz sanki benim sözde giydiklerimi anlatiyorsun, siyah kumas patolon bide bluz giymistim
cok soru soruyorum ama bıkac sorum daha var kızlar
sözde ne takıldı sızde
bızde tek yüzük takılır genelde
bıde söz yüzüğü takıldı sözlunuz takısnı taktı sızı alnınızdan öptu mu abes kacr mı benımkı tutturdu öpcem dıe ben ıse cok utanıyorum
böcügüm sözde sade olmak en güzeli... nisanda istedigin gibi süzlenip püslenirsin..
nisanin olacak ozaman sözde sadece söz yüzükleri takmak kafi. Takiya gerek yok nasilsa nisanda takilacak benim düsüncem tabi. Öpme konusuna gelince biraz agir basliliktan yanayim sözlünün seni öpmesi sarilmasi laubalilik diye algilanila bilinir. Nisanda birbirinizi tebrik edersiniz. Niye rahatsizlik duyacagin bir seyi yapasin dimi ama. Ben öpmedim ve dogru da bulmuyorum. Bir kere daha söylemistim sana yine tekrarliyorum sen nekadar agir basli olursuan okadar kiymetli olur ve misafirler basta seni yeni gören taniyan kayinvalden ve pederin senden memnun olurlar.
Yalniz olunca sarilip öper