Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

son sayfalari dörder ücer atlaya atlaya okudum. selam olsun herkeze

toparlanmaya calis en güzel günlerini kendine zehir etme hic bir sey icin gec degil.. hepimizin pismanliklari var ama kendini sansli sayki telafi etmeye vaktin var ve bak ediyormusun zaten... üzülme .... dügün öncesi bu korku cok kiside var ben nisanlanmadan önce bile suan senin oldugun gibi oldum, nisandan vazgecesim geldi ama evlilik allahin emri. Kendini bunaltma güzel seyler düsün a.s.

sözlerin bitti yerde, hersey anlamsiz oldugu anda ve yasadigimiz dünyanin ne kadar yalan oldugu yüzümüze vuruldugu yerde ne denilebilinir ki. Allah rahatmet eylesin nur icinde yatsin.. kalanlar allah sabir versin... askin da acisini asasin allah sabrini verecektir. Biliyorum konusmasi kolay ates düstügü yeri yakar.... Nisanlin ertelemek istemiyorsa ve salonun kaporasi muhtemelen ödendi nikah töreninden sonra mevlüt okutabilrsiniz... ya ertelemek yada sade bir nikah törene yada sohbetli dügün

ayni durum kuzenimin basina da geldi. salon tutulmustu amcam rahmetli olunca aniden mevlütlü nikah töreni yaptilar.

komşu bence aile arasındaki sözde siyah kumaş pantolonla şık bi bluz giy söz için elbise biraz abartı olmazmı bunuda sakla ilerki günlerde lazım olur

kiz sanki benim sözde giydiklerimi anlatiyorsun, siyah kumas patolon bide bluz giymistim

böcügüm sözde sade olmak en güzeli... nisanda istedigin gibi süzlenip püslenirsin..
nisanin olacak ozaman sözde sadece söz yüzükleri takmak kafi. Takiya gerek yok nasilsa nisanda takilacak benim düsüncem tabi. Öpme konusuna gelince biraz agir basliliktan yanayim sözlünün seni öpmesi sarilmasi laubalilik diye algilanila bilinir. Nisanda birbirinizi tebrik edersiniz. Niye rahatsizlik duyacagin bir seyi yapasin dimi ama. Ben öpmedim ve dogru da bulmuyorum. Bir kere daha söylemistim sana yine tekrarliyorum sen nekadar agir basli olursuan okadar kiymetli olur ve misafirler basta seni yeni gören taniyan kayinvalden ve pederin senden memnun olurlar.
Yalniz olunca sarilip öper

Amin bütün ictenligimle amin!

Beni aglatan dugan icin allah razi olsun. Ne ümitlerle ne hayallerle ve ne vedakarliklarla giriyoruz bu yola. Allah hic birimizi utandirmasin.

Lahanacim biliyorsun dimi kismetin bi tasin altinda saklanmis bile olsa sen onu bulacaksin!

Kızlarr geçmişi okuyım dedim bin pişman oldummafoldumben
neden böyle bir kader yazdın arkadaşıma yüce rabbim mafoldumben
Allahım okumaz olsaydım. Sinayım darmadağın ettin beni kuzumm allah sabır versinmafoldumben daha bir kaç gün önce gelinliğine baktık yorum yaptık...
Canım benim bundan 2 sene önce nişanlım annesini kaybetti aynı böyle sebepsiz yere. 47 yaşındaydı dünya başımıza yıkıldı sandım. Aşkımın o çaresiz halini görmek mahfetti beni o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. Her anında yanındaydım ve ilk başta şaka gibi gelişi gömülme anında ki inanmayış. Ama malesef seninkisi daha zor birim biz tabi 2 sene geçince unutmasakta alıştık bazı şeylere. Böylesi çok çok zor... O güçlü erkeğimin ufacık minicik çaresiz kollarımda ağlayışı allahım yaşatmasın bir benzerini. :çok üzgünüm:
Ve burda kayınvalidensinden yakınanlarada hep söylemişimdir keşke olsaydı benimde bende yakınsaydım , aşkım o acıları yaşamasaydı diye...mafoldumben
Canım benişm önerim tamamen ertelemek değil düğünü. Bence 2 3 ay erteleyin yeter. biraz geçsin üstünden sağlam kafayla düşünmeye başlayın. aşkın nasıl istiyorsa öyle yapın. senin üstüne çok iş düşüyor çünkü sizi zor günler bekliyor. bazı zaman gelecek atlatmış gibi görünecek ama yaptığı davranışlardan sen anlayacaksın atlatamadığını hep sen alttan alacaksın kuzum. :teselli: ama geçiyor inan bana geçiyor ona zaman tanı... :teselli:

Hayatımında yazdıkları mahfetti beni annesiyle ilgili falan allahım çok kötügeldi bu gün bu topik bana yaaa:çok üzgünüm: ay gözlerim şişti deminden berii mafoldumben

Son düzenleme:
böcüğüm senin sözünle ilgilide yarın falan yorum yaparım balım yaa gerçekten kötü durumdayım canım(( elbisenide göremedim zaten...

Başıyazmalıkız bindallına bayıldım bu incecik bindallılar yeni ço,ıktı sanırım gelinleri yaz sıcağında pişmekten kurtardı.akabısıyla kemeriyle çok hoş gerçekten...

teşekkür ederim canım..siz bir de kaftanı üstümde olmadan görsenizdelikafadulden
müsamere çocuklarına benziyorumsırnaşık şey

yazmalım, ne güzelmiş kınalığın. mutlulukla giy arkidişim.

sağol mandilinimopuyorumnanaktan

basıyazmalı sende bındallı gıycen yanı cok guzel cnm
am azor olmuycakmı abıyenı gıycen once basın felan yapılı nasıl olacak

canım ben bilerek abiyemi de mor ve içinden dore geçen bir model seçtim..
başımı da dore yaptırcam ki iki kıyafetime de uysun diye canım

başı yazmalım kınalığın çok güzelmiş canım sanada çok yakışıcakopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansağol dkb'm..

başıyazmalıkız bındallın cok guzel gule gule gıy ne kadara aldın cnm

canım eminönünden aldım..aslında kiralamak için gittim..100 tl ye kiralıyorlardı ama bana büyük geldi.
bu aldığım komple takım fesi kemeri çarığı hepsi içinde satılık 100 tl ye aldım canım

başıyazmalı bindallın çok güzlmiş

sirrus canım hoşgeldinn
başiyazmalikiz bindallin cok yakismis tatlim

khayırlısıyla giymeyi nasip etsin Rabbim... Ama bana bi bindallı nasip etmedi o ayrı senağlama töbe töbee:Saruboceq:

günaydınnnn

başıyazmalıkız çok cııccıı bındallın ıı gunlerde gıy

sirrus hosgeldın aramıza

başıyazmalıkız bindallın çok güzel hayırlısıyla giyersin inşallah.

hepinize teşekkürler fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benimbenneyaptımki
ne denir bilmiyorum ama zor bir imtihandasınız canım..
Rabbim gerçekten zor olanla sınıyor sizi..
başımıza neler gelir kimbilir..
düğün gününde bebeğini emzirirken ablası vefat edenleri bile duydum bensenağlama
Rabbim kol kanat olsun sarmalasın sizi inşAllahh...

suan annemden babamdan uzakta olmak ne kadar agir geliyor... cok hüzünlendim ya sabir allahim

canım dore türban yaptırcam iki kıyafetime de uyacak..
elbisem gelsin hemen onu da eklicem..
teşekkürler lahanamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklisin canim... böyle kötü haberler okuyunca hüzün cöktü

takdiri ilahi

canım dore türban yaptırcam iki kıyafetime de uyacak..
elbisem gelsin hemen onu da eklicem..
teşekkürler lahanamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dogru ya sana yazmayi unttum... ne kadar cici olmusun... gelin gibi degilde mini minacik bir kiz cocugu gibi annen icin zaten öyledirsin bindanlin cok seker... allahtan bir mani olmasa senin de günlerin yaklasiyor merkala beklicem fotograflarini

Offf yaaa dışarı çıktım geldim mutfak masası filan baktık ama aklım hep sinayda kaldı. Allahım kimseye böyle bi acı yaşatma :Saruboceq: Çok etkiledi beni bugün çok mafoldumben, belki de geçen yıl temmuz ayında babam kalp krizi geçirdiği için daha da fazla sarstı beni. Allahım onu bize bağışladı ama hep tedirgin halde yaşıyoruz. Hele bu sıcaklarda filan çok korkuyorum ben de

ayy allah korusun sulfat yaa kötü şeyler getirmeyin bu vakitlerde aklınızaa

evelenme yaşına geliptesositososito çeyizi olmayanlardanım bende sositososito

tencere takımların çatal kaşıkların var daha ne olsun bende o bile yok mafoldumben

Reyhanla Ben kaydirigubbakcemile3

çok seksy çıkmışsınız bilgisayarım çökecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt boşa o kadar üzülmüşsün canım bak bitiyo hepsi

gÜlayy sen bnm yazdıklarıma nıye caevap yazmıyon
bugun hayatım yokmuydu mınıkde yok oldu

Şeniz

bi esmy hatırlamış beni mafoldumben

aşkımla buluştum çok ateşi vardı hemşiresi oldum azıcık ateşini düşürmeye çalıştım yanıyodu resmen

ayy allah korusun sulfat yaa kötü şeyler getirmeyin bu vakitlerde aklınızaa

Evet canım haklısın, ben de iyi düşünmeye çalışıyorum. Her gece de dualarımı ediyorum. Allah hepimizin anne babasını bizlere bağışlasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…