Düğündaşımmm Şeniz 2 gün sonraa 30 lu günlere düşücezz opuyorumnanaktanParpalm benimde öyle olucak sanırım cnm takma boşver...
sulfat tel süzgecimiz aynı balım
sulfat, renkler süpermiş mutfağın cıvıl cıvıl olcak.
Hemşomm cicilerin çok şekerler renkleri özelliklee yerimseniben Öff karnım açıktı walla makarna tenceresini görünce aklıma makarna geldii :kedi:
sulfatcım gule gule kullan cnm tum aldıklarını renklerde süper ya iç acıcı
Toprağım takma boşver olurda ileride daha uygun fiyata büyük bir ev bulursunuzz veyaa kendi eviniz olur orda takım halde kullanırsın canımm :teselli:
Hemşomm cicilerin çok şekerler renkleri özelliklee yerimseniben Öff karnım açıktı walla makarna tenceresini görünce aklıma makarna geldii :kedi:
canım bulamadım geçmişte o yüzden sordum kaçıncı sayfadaki acep başım döndü..o zaman görmüşüm farzet canikom..güle güle kullana.s.
arsima artık bitti desek yeri
çok duygulandım... çok mutlu ol tubilik olur mu...çok mutluu :teytey:
canım benim dilerim çoooooooooookkk mutlu olursun......Allah her konuda yardımcınız olsun...darısı bekleyen özleyen herkesin başına...Şeniz
yaa arsimam yaaamafoldumben
işte ben böyle veda sahnelerine dayanamıyorum ki...
hakkım yok üstünde ama helal olsun canım arkadaşıma.
umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
Mutluluk böyle gelinliğinden süzülür. peri kızı gibi olursun inşallah canım benim :1hug:
bu kesin bir gidiş değil döneceksin ama ne bileyim işte içim buruldu mafoldumben
mutluluklar balımmma.s.:1hug:Şeniz
Arsimacım bir ömür mutluluk balım
iyi haberlerle dön bizee
arsimaa unutmazsann benide eklermisinnn :asigim:
Arsimacım çok mutlu olursun işallah herşey gönlünce olsun seni çok özlycez opuyorumnanaktan
arsima çiçeğini sipariş vermişsin nekadar tutuyo tahmini
Arsima canım, dünden beri duygusallığım had safhada zaen böyle veda yazısı okuyunca içim burkuldu. Gözlerimden yaşlar süzüldü bi anda senağlama Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım, kına gecen, düğünün hayallerine yakışır şekilde geçsin. Çok mutlu olmanı diliyorum. Şeniz Eğer bi hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et. Daha güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :gitme:
arsima tatlım mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun o gün hep gül opuyorumnanaktan
arsima, hakkım varsa helal olsun, sende helal et. mafoldumben
Dünden beri zaten duygusallaşmıştım ki yazdıklarını okuyunca iyice içim burkuldu. Zaman geçmiyor diye dert etttiğimiz zamanlar geldi aklıma ne haycanlar paylaştık burda hepimiz. Her veda hüzünlüdür derler ya çok doğru. Benimde veda edeceğim zamanın geldiğini hissettim bi an. Canım arkadaşım, balım yüzyüze tanışmasakta inan senin için her şeyin mükemmel geçmesi için dua ediyorum. İnşallh kusursuz olur herşey. Allh yüzünüzü güldürsün, yolunuzu açık etsin. Güzel haberlerle dön emi. :gitme:
arsi ne diyelim sende geldin artık yolun sonuna yeni hayatının başlangıcına.RABBİM içine bir ferahlık versin ki kuş gibi gelin ol inş.hayırlı olsun balım...
--------------------------------------------
hadi bakalım canım gözünaydın,allah yardımcn olsun,herşey gönlünce olsun,ayakkabının altınada benim adımı iliştiriverirsen bende çok mutlu mesut olucam:)))
öptüm canım mutluluklar
Arsimanın mobilyaları gelmiş herşey yoluna giriyor çok güzel :lepi:
Günaydın kızlar 4 yıldır evlenmeyi bekliyoruz umarız sonumuz iyi olur diyoruz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:
Biraz hüzünlü havayı dağıtır belki çeyiz ekleyeyim. Geçen hafta ykm'nin % 50 indiriminden aldıklarım. Bazılarını nette bulamadım gelince eklerim.
ewt bende onu bir kaç gün önce farkettim ama bizimkiler özel ya sanırım göremez kimse :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?