Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oh oh hadi bakalim nasil bir model az anlatsana zemuszemus

Hmmm nasıl anlatsam ki fisfisfis Tek parça olacak, üst kısmın da tamamen deil de kesme şekilde danteller var, üzeri işlemeli taşlı, alt taraf parlak organze denilen kumaşta, arkası da kuyruklu biraz. Yeter bu kadar ayrıntı üzerimde görceksiniz allah kısmet ederse yerimseniben

evlenecek olanlar varmı

Olmaz mı, yaz boyu her haftaya bikaç düğün bizi bekliyor alkisalkisalkis

bende bugünden itibaren günlere düştüm opuyorumnanaktan :gitme:

allah hayırlısını versin cümlemize.
arsi heyecan dorukları aşmıştır sanırım arkadaşım. ??

burcu bugün bir tuhafiyede minik mandallar gördüm. kırmızı renkteydi hatta bi kaçının üzerine minik kalpler yapıştırmışlardı. sen naptın bulabildin mi ?

aa ne güzel canım..inşallah istediğin birşey olurkaydirigubbakcemile5
kıslar cok heyecanlıyım 15 kaldı düğünümeeeeeeeeee
ohh ne güzel...hoşgeldin aramıza bu aradalülülülülülüa.s.
hos geldin tatlim seni yeni görüyorum buralarda
bendeeeeopuyorumnanaktan

sen benim canımsın biliyorsun dimi :1hug:

hepsi birbirinden güzel yaaaaaa delikafadulden
hele tencereye bittimmmmdelikafadulden
güle güle kullan canısım Şeniz

yaaaa öff yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: bulamadım şekercim yaaa yok yok yokkkkk bakmadığım yer yokkk... nerde satılıyor bir soorsan şekercim 250 tane temin edebilirler mi? ve fiyatını sorarmısın canım. hemen yollarım havaleyle parasını :1hug:

Kızlarrrrrrr :sm_cool: internetim nihayet düzrldi. şöyleki, bu gün modem iyicene gitti nete bile bağlanmıyordu modemi götürdük gösterttik ve sorun modemden mişşşşşş..........
format attılar modemede. resetlediler yani şimdi kütür kütür inş bir daha bozulmaz. yani ne resmi isterseniz ekleyebilirdim. zaten modemim yok diye bütün gün bir sürü şey kçırmışım :çok üzgünüm: arsimin vedasımı kaçırmışım. zaten topikimizde bir duygusallıktır gidiyor. Arsimamın çokkkkkk mutlu olmasını istiyorummm:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım benim Şeniz İnternet sorununun aşılmasına çok sevindim yaaadelikafadulden
bendee:sm_cool:
kızlar kim var kim yok die bakam dedim burcu ve sulfat burda sanırım opuyorumnanaktan
evet biz varızzz:1hug:
iyigeceler kızceler öptüm yanacıklarınızdan herkes rüyasında beni görsün kaydirigubbakcemile3

iyi gecelerde kuzum ne seni görcem klava: kocişi görürüm :1rolleyes:

ay yazamadım hemen kızlar çünkü aşkım salonun boyamasını merak ediyorum diye fotosunu çekip telefonla gönderdi de pc ye aktardım falan baktım ayyy çok heycanlıııııı delikafadulden

ay yazamadım hemen kızlar çünkü aşkım salonun boyamasını merak ediyorum diye fotosunu çekip telefonla gönderdi de pc ye aktardım falan baktım ayyy çok heycanlıııııı delikafadulden

Boyandı mı salon, eee hadi eklesene internetin şerefine kaydirigubbakcemile3 Ben de bugün çok mutluyum gelinliğe karar verdim burciş delikafadulden

tmm canım cumartesi günü gider fotosunu çeker ve fiyatını sorarım. sanırım 250 yi temin edebilirler kutu doluydu ama ne kadar var bilmiyorum. ücret önemli değil canım yeter ki işin hallolsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…