kıslar cok heyecanlıyım 15 kaldı düğünümeeeeeeeeee
oh oh hadi bakalim nasil bir model az anlatsana zemuszemus
evlenecek olanlar varmı
aa ne güzel canım..inşallah istediğin birşey olurkaydirigubbakcemile5Kızlar nihayet benim gelinliğime de başlanıyor. Bugün ölçülerim alındı, astar provam 26 haziranda hihoyyyt Çok içime sinen bi modeli beğendim birkaç değişiklikle o model bedenime göre dikilcek. O kadar rahatladım ki anlatamam kaydirigubbakcemile2
ohh ne güzel...hoşgeldin aramıza bu aradalülülülülülüa.s.kıslar cok heyecanlıyım 15 kaldı düğünümeeeeeeeeee
bendeeeeopuyorumnanaktanhos geldin tatlim seni yeni görüyorum buralarda
***Düğün günü yaklaşan kıslarrr buyrun*** - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dügününe az kalan genc kıslar buyrun beklerim a.s.
canım sinaycım Allahım sana ve nişanlına sabır versin.
Dualarımız seni yalnız bırakmayacak inşallh atlatacaksınız canım benim.
En büyük yük senin omuzlarında biliyorsun dimi canım, nişanlına yıılmadan olmadığı kadar tolerans göster. Bu kötü zman geeçiçek .
Allh kimseye göstermesin. Dün o kadar çok etkilendim o kadar üzülmüşümki rüyama girdin. Düğün yapmıyoruz diye sakın ama sakın üzülme kuşum tamam mı? Allah yardımcınız olsun.
teşekkür ederim betam. Şeniz
burcum, özür dilerim üzmek istemedim.
zaman daraldıkça vedalaşmak zor geliyor insana. Uğurlamak, uğurlanmak ne biliyim ben haftasonundan beri kronik mutsuzum. Sen bana bakma olur mu kuşum.
Daha seni uğurlayacağız burdan güle oynaya.
Güzel dileklerin duaların hepimizin üzerinde olsun. Allah yüzümüzü güldürsün. Bende senin gibi sinayın durumunu okuduktan sonra iyice anladım ölümün ne kadar soğuk olduğunu. Hani kına gecesi yapamıyorum diye bunalıma girmiştim yaa şimdi bile boooşweeer diyorum kendime. Önemli olan mutluluk,... Öpüyorum yanakından opuyorumnanaktan
Biraz hüzünlü havayı dağıtır belki çeyiz ekleyeyim. Geçen hafta ykm'nin % 50 indiriminden aldıklarım. Bazılarını nette bulamadım gelince eklerim.
Eve getirdiğim 2 parçayı ekliyim önce Kaşıklık
Tel süzgecim
Bıçak seti
Büyük saklama kabı
Kirli kaşıklık benimkisi en alttaki yeşil-turuncu
Karıştırma kabı en üstteki benimki
Makarna ve kızartma tenceresi olarak geçen tombik tencerem. Ben de kızartma için düşündüm
Ar-yıldız cezve takımım benimki ayaklı askılıklı, geldiğinde eklicem orjinalini
bende bugünden itibaren günlere düştüm opuyorumnanaktan :gitme:
allah hayırlısını versin cümlemize.
arsi heyecan dorukları aşmıştır sanırım arkadaşım. ??
burcu bugün bir tuhafiyede minik mandallar gördüm. kırmızı renkteydi hatta bi kaçının üzerine minik kalpler yapıştırmışlardı. sen naptın bulabildin mi ?
hepsi birbirinden güzel yaaaaaa delikafadulden
hele tencereye bittimmmmdelikafadulden
güle güle kullan canısım Şeniz
bendee:sm_cool:Teşekkür ederim canım benim Şeniz İnternet sorununun aşılmasına çok sevindim yaaadelikafadulden
evet biz varızzz:1hug:kızlar kim var kim yok die bakam dedim burcu ve sulfat burda sanırım opuyorumnanaktan
iyigeceler kızceler öptüm yanacıklarınızdan herkes rüyasında beni görsün kaydirigubbakcemile3
ay yazamadım hemen kızlar çünkü aşkım salonun boyamasını merak ediyorum diye fotosunu çekip telefonla gönderdi de pc ye aktardım falan baktım ayyy çok heycanlıııııı delikafadulden
ısrarla geçmise bakınca gördüm :)
hayırlı olsun canım cok ciciymiş... :1hug:
yaaaa öff yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: bulamadım şekercim yaaa yok yok yokkkkk bakmadığım yer yokkk... nerde satılıyor bir soorsan şekercim 250 tane temin edebilirler mi? ve fiyatını sorarmısın canım. hemen yollarım havaleyle parasını :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?