Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar burcu badana işlerine başlanmış hadi bakalım fotoları beklioruz.sulfatçım gelinliğe karar vermene sevindim merak ediyorum nasıl bişi olduğunu

akşam pek kaynatmamışsınız kızlar çabucak bitti geçmiş :sinifsinif:

Boyandı mı salon, eee hadi eklesene internetin şerefine kaydirigubbakcemile3 Ben de bugün çok mutluyum gelinliğe karar verdim burciş delikafadulden
canım gelinliğini halletmeye çok sevindim :teytey: çok merak ettim modeliniii :sm_cool:

ayy canım teşekkür ederim :sm_cool: aşkım yazmaya başlamış şiirleri mandallar yok :sinifsinif:
günaydın kızlar burcu badana işlerine başlanmış hadi bakalım fotoları beklioruz.sulfatçım gelinliğe karar vermene sevindim merak ediyorum nasıl bişi olduğunu

tamam ekliyorum şimdi hemen fotosunu hihoyyyt

günaydın şekerleriiiiiiiŞeniz

Cümleten Günaydın hatunlar!

Arsinin vedasını kaçırmışım :gitme: işlerim çok yoğun bu hafta pek giremedim, Arsi Perşembe son günüm demişti geçen hafta, o yüzden bugün özellikle geldim ama kaçırmışım..
Rabbim Arsi ve düğündaşı Hayatım hakkında herşeyin en hayırlısını versin inş. Bahtları açık olsun, hep eşleri ve bebişleriyle sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar inş.. :Saruboceq:

Böcüğüm senin yaşadığın güzel şeyler için ve Sinayın üzücü kaybı için, 2 gün önce bir dünya yorum yazdım ama çıkmadı, yazdıklarım da uçtu gitti. O an tekrar yazacak da vaktim yoktu. Yani seni takip etmekten vazgeçmiyorum bilesin, ha aplan olarak benden önce gidecek olmana kızmıyomuyum , tabi ki kızıyorum klava: :mymeka: lmaz:
Mutluluğun inş. hiç bitmesin kuzucumm Şeniz

Hayatımın geçen gün yazdığı birşey vardı annesiyle ilgili yaşadığı duygulardan bahsediyordu, çok da güzel anlatmış.. ben bunu biraz daha acı bir tecrübeyle öğrendim, babacığımı kaybettiğim günden beri annemden ayrı vakit neredeyse hiç geçirmiyorum, babam hayattayken hepimiz kendi odalarımızda tv seyrediyorduk, salak kafam işte :mymeka: Bunun için yaşadığım pişmanlığı tahmin bile edemezsiniz.. Annem ne isterse seyrediyorum valla, hiç farketmiyor. O yüzden kızlar anne babalarınızın kıymetini şimdiden bilin, sonra telafi edilemeyecek özlemler yaşayıp pişman olmamak için..

Sinay a zaten özel mesaj atacağım için burada yazmama gerek yok ama Allah herkesin ölmüşlerine Rahmet etsin, hepsinin mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq:

Ayrıca buketcim, 1 ay 1 gün :)) 11 ' lemişsin ne güzel, 2gün sonra günlere düşeceksin alkisalkisalkis

geçmişi pek okuyamacağım için, alınan yeni ciciler varsa herkes güle güle, sağlıkla kullansın inş.:lepi:

Günaydın kızlar
Gasoline evet balıım zaman hızla geçio
Burcu foto bekliom de bakem kimi gördün rüyanda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dün gece resimli mesaj olarak yolladı kşam çekildiğinden elbette renkte bir miktar değişim olacaktır.
sadece bir kare fotom var
işte kızlr salonum ahanda bu renkk

Günaydın, güzel gelinler

gözün aydın sonunda derdin bitti. hazırdan model beğendiysen hemencik olur merak etme.opuyorumnanaktan

burcu, modemin olduğuna göre ekleyemediğin tüm resimcikleri eklersin beklemedeyiz zemuszemus

evet canım ekliycemde düşünüyorum düşünüyorum ne ekleyecektim diye aklıma gelmiyor şimdide iyimi :roflol:
neyse bulurum ben bir şeyler. geçen gün bir terliğimi yollayamamıştım arsiye onu eklerim hiç olmadı :roflol::roflol:

günaydın çıtır hatunlarrrrrrrrr

burcum ne güsel olmuş öle salonunun rengi bebişimm güle güle kirletin canım

bugün kendimi çok ii hissediorum maşallah kaydirigubbakcemile3

sulfatcım, hayırlı olsun gelinliğin. ooh içine sinmiş ya gerisini boşwer. merak ettim bende görürüz inşallh tatlım. zemuszemus

burcu, canım çok tatklı bi yeşil olmuş. oturma odası yapmayacağınız için klasik salonlar gibi ağırda olmaz, eşyalarla çook tatlı olacağından eminim. opuyorumnanaktan

günaydın güzellerrropuyorumnanaktan
sulfatçım hayırlı olsun gelinliğin canım inşallah hayalindeki gibi olur:1hug:
burcu canım çok tatlı bi yeşil bu ben mobilyalarını görmedim ama eminim çok hoş olucakzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…