canım gelinliğini halletmeye çok sevindim :teytey: çok merak ettim modeliniii :sm_cool:Boyandı mı salon, eee hadi eklesene internetin şerefine kaydirigubbakcemile3 Ben de bugün çok mutluyum gelinliğe karar verdim burciş delikafadulden
tmm canım cumartesi günü gider fotosunu çeker ve fiyatını sorarım. sanırım 250 yi temin edebilirler kutu doluydu ama ne kadar var bilmiyorum. ücret önemli değil canım yeter ki işin hallolsun kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar burcu badana işlerine başlanmış hadi bakalım fotoları beklioruz.sulfatçım gelinliğe karar vermene sevindim merak ediyorum nasıl bişi olduğunu
Günaydın kızlar
Gasoline evet balıım zaman hızla geçio
Burcu foto bekliom de bakem kimi gördün rüyanda kaydirigubbakcemile3
seniiii :roflol::roflol::roflol:
kazulet gibi çöktün rüyama:roflol::roflol:
Kızlar nihayet benim gelinliğime de başlanıyor. Bugün ölçülerim alındı, astar provam 26 haziranda hihoyyyt Çok içime sinen bi modeli beğendim birkaç değişiklikle o model bedenime göre dikilcek. O kadar rahatladım ki anlatamam kaydirigubbakcemile2
Günaydın, güzel gelinler
gözün aydın sonunda derdin bitti. hazırdan model beğendiysen hemencik olur merak etme.opuyorumnanaktan
burcu, modemin olduğuna göre ekleyemediğin tüm resimcikleri eklersin beklemedeyiz zemuszemus
günaydın çıtır hatunlarrrrrrrrr
burcum ne güsel olmuş öle salonunun rengi bebişimm güle güle kirletin canım
bugün kendimi çok ii hissediorum maşallah kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?