Böcüğüm senin yaşadığın güzel şeyler için ve Sinayın üzücü kaybı için, 2 gün önce bir dünya yorum yazdım ama çıkmadı, yazdıklarım da uçtu gitti. O an tekrar yazacak da vaktim yoktu. Yani seni takip etmekten vazgeçmiyorum bilesin, ha aplan olarak benden önce gidecek olmana kızmıyomuyum , tabi ki kızıyorumklava: :mymeka: lmaz:
Mutluluğun inş. hiç bitmesin kuzucumm Şeniz
kimsin sen bakım:1ninca:
dün gece resimli mesaj olarak yolladı kşam çekildiğinden elbette renkte bir miktar değişim olacaktır.
sadece bir kare fotom var
işte kızlr salonum ahanda bu renkk
gözun aydın cnmKızlar nihayet benim gelinliğime de başlanıyor. Bugün ölçülerim alındı, astar provam 26 haziranda hihoyyyt Çok içime sinen bi modeli beğendim birkaç değişiklikle o model bedenime göre dikilcek. O kadar rahatladım ki anlatamam kaydirigubbakcemile2
delikafaduldenkıslar cok heyecanlıyım 15 kaldı düğünümeeeeeeeeee
bende bugünden itibaren günlere düştüm opuyorumnanaktan :gitme:
allah hayırlısını versin cümlemize.
arsi heyecan dorukları aşmıştır sanırım arkadaşım. ??
burcu bugün bir tuhafiyede minik mandallar gördüm. kırmızı renkteydi hatta bi kaçının üzerine minik kalpler yapıştırmışlardı. sen naptın bulabildin mi ?
Şeniz Şeniz Şenizayy cnm aplam benım cok tskleropuyorumnanaktan senı severım ben yok annem senden önce gtmem merak etmezemuszemus bende dıom bu gacı nerde eskı topıcıde gelmıyoo
senı cok özledım tatlımŞeniz
arşı bugun yok hayatmda offf kuşlar yuvadan uçuyoo :gitme: sonra haın görumce sonraa ... derken sıra banada gelcek sanırsam:gitme: ben annemı özledım ya:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?