Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu, gördüm kız boyanı güzel duruyor.
evin başka resimleri var diyordun onları eklicektin.
içi dolu ve dağınık görmüştük ya boş resimleri eklicektin.

arsima galiba ayakkabının altında benimde ismim var
eğer benim ismin değilse bile yine de var olarak sayıyorum ve çok duygulandım canım :gitme:benim bir ömür boyu mutluluklar diyorum sana
mamut lu mutlu, huzurlu, sevgi ve aşk dolu bir yuvanız olur inşallah.opuyorumnanaktan
canım benim inan gözlerim doldu anlatamammafoldumben

Son düzenleme:

ayy cnm aplam benım cok tskleropuyorumnanaktan senı severım ben yok annem senden önce gtmem merak etmezemuszemus bende dıom bu gacı nerde eskı topıcıde gelmıyoo
senı cok özledım tatlımŞeniz

burcucum çok soft çok güzel görünüyor salonun rengi huzur verici

buketçim dur durak yok yani kolaygelsin valla hepiciğimize

arşı bugun yok hayatmda offf kuşlar yuvadan uçuyoo :gitme: sonra haın görumce sonraa ... derken sıra banada gelcek sanırsam:gitme: ben annemı özledım ya:sinifsinif:

gözun aydın cnm
kıslar cok heyecanlıyım 15 kaldı düğünümeeeeeeeeee
delikafadulden

yok bulamadık halamafoldumben mafoldumben hafta sonu bakcem ınş
senınde hayrlı olsun cnm gunlere düştunŞeniz

burcu bayıldım evin rengine hoş gerçekten eşyalarla dahada güzel olucak
bende bugun işe eşofman getirdim iş çıkışı temizlik var kaydirigubbakcemile

arşı bugun yok hayatmda offf kuşlar yuvadan uçuyoo :gitme: sonra haın görumce sonraa ... derken sıra banada gelcek sanırsam:gitme: ben annemı özledım ya:sinifsinif:

Vakti belli yada belirsiz hepimizin birgün veda vaktinin geleceğini biliyoruz..
Her veda hüzünlüdür her veda zordur. Geri dönmeyecek gibi üzülüyoruz gidenin arkasından.
Aramızda farkında olmadan oluşan bi bağ var. Birkaç gündür düşünüyorum hep, sizleri tnaımıyorum ama her birinizin sanki yanında yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Birlikte heycanlanmak çoook ama çook güzel bir duyguymuş..
Neyse uzatmak istmeedim, bunları yazmakta istmeemiştim aslında ama uzattım. Kusura bakmayın, ben bu sıralar bunalımdayım. :sinifsinif:

kızlar orıflame dan parfum kullanan var mı almayı düşünüyom bı ark katalog getrmış ama kokusunubılmıyom cok orjınal bı şişesı olan parfum var fıs fıs seklınde
onu kullanan var mı mesela
kozmetık urunler almam laızm
ben genelde 212 sexy kullanıyom
avonun coğu parfumu hoş
orıflame da guzel var mıdır acep dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…