Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eksik var,
beni unutmussun :gitme:

parpalm, tabak olayını hiiiç abartma.
yeter bence, çünkü sürekli yeni modeller çıkıyor sürekli insanın canı çekiyor, doyumsuzua biz hatunlar

fmk, yawrim bende sewiyorum kıs seni opuyorumnanaktan

canim günlük kulanim icin 6 kisilik takim yetmez herhalde.. helede bulasik makinan varsa yetmez cünki makinayi anca dolunca aciyorsun.. her kulanmadan sonra bulasiklari elde yikicaksin baska tabi.. sana tavsiyem arkadasim günlük takiminin aynisindan bitane daha al. Cünki cok lazim oluyor

cnmm sakın alma
bak bnm en kalablklar varya mıafır ıcın odan var
2tane gunluk var 6 kısılk sadece gunluklerın bırı kullanılıyor
sonra sıkılınca alırsın

yok ya cnm yetmedıgı yerde mısafırı takımını kullanıyon bazıları mısafır takımını koyuyu dolaba unutuyor ben catal bıcagıda yemek takımınıda kullanıyom

sıkılnca alıyım ben en iyisi kızlar ya zeten herşeye para kaçıyo şimdi buda böle oluversin sağolun kızlaropuyorumnanaktan

Kızlar ilk dans müziğiniz ne olacak

kararsızım aklımda bikac sarkı var ilk dansa çok yakıstığını düsünüyorum ama eskidi beee
:sm_cool:
Kayahan- Seninle herseye varım
Kutsi- ilanı ask
Burcu Güneş- biz aşkı meleklerden çaldık
Rafet el Roman - Seni Seviyorum
.
.
.
.
.

bişi daha sorucam salon için yapılıyor hani register perde mi diyoalr ne diyolar onları bilen varmı pahalı bişimi

ayy canım benm ben hemen bakım bari
yok öyle genelde set olarak, emin önünde varsa vardır.

sağol canm
jülide hanım sizide burada sık görmeye başladık kaydirigubbakcemile3

ben yokum 4 ekim ayrıca azra 2 değil 3 ekim olması lasım

hadi bakalım aynı sorun bendede var kararsızım:sinifsinif:

Sirrus tanısmadık, ama hosgeldin topiğe bi kac gün önce varlığını fark ettim ama yazmaya fırsat olmadı
buyrunnnnnnnnn

hoşdulkum canım. ben buketin iş arkadaşıyım. ben hepinizi tanıyorum buket sayesinde.:)
ben fırsat buldukça ara ara takılıyordum ama ama iki gün önce üye oldum anca bilgisayarım çok göz önünde olunca çok sık giremiyorum.
hatta kk üniformalarından bilem var yaniii..:kaydirigubbakcemile3
http://www.sunset-swimwear.com/sunsetshop/images/BB.2088.jpg
http://www.sunset-swimwear.com/sunsetshop/images/BB.2016.jpg
nevreismimi beğendiğiniz için teşekkür ederim hepinize

hayırlı olsun bebişim :asigim: :1hug:

bende 2 tane günlük takım var 6 kişilik farklı renklerde yani 7 kişi yemeğe gelse biri farklı olur yada 4 3 yaparım aralara serpiştirerekten

benim mesela kahvalti takimim yok
bide gecen gün makarna yaptim makarnayi süsecem ama ilistirim yok o plastik olanlardan almam gerek. Bitane demirden olanvar meyve sebze filan yikamak icin onu kulandim

bide ufak cay kasiklarim hic yok, bide mutfak makasim da yok
neyse hic biri kacmiyor bir yere allah yasamaya gün verirse saglik verirse bu eksiklerimide tamamlarim
cay seti istiyorum cok begeniyorum hani tepsi altlik bardak filan olanlar ama cok pahali ve kulanislimi okadar onu da bilmiyorum

ben yokum 18 temmuzmafoldumben
biliyorum farkındayım her zaman giremiyorum sizleri takip ediyorum merak etmeyinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…