Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım, mutlu ol, geri döndüğünde anlatacağın bi dolu güzel şey biriktir olur mu :gitme:

Şeniz tubiş gelirsem yanına öperim bırakmam hee
inşallh hepimiz çook mutlu oluruz

http://www.trtex.com/control/editor/files/upload/foto/2103.jpg
özdilek
benim nette problem var. hiç bir siteye giremiyorum diğerlerini bulamadım. bu annemin aldığı ilk nevresimim

güle güle kullan canım cücelmiş.

esmy, kına cd lerindeki şarkı isimlerini sen mi yazacaktın bana?
yanlış mı hatırlıyorum tatlım

kuşlarrr ben geldimm anamm ne tilledim yaa dışarı çıktımda öğlen tatilinde kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın istanbul yolcusuyumm eve bi kaç bişiler alıcam ikea ya gitmek istiorum bide tatile gidices ya tişört stoklicam :)

hayatımın da Allahım yar ve yardımcısı olsun çoooooooooookkkkkkkk güzel hatta mükemmel olsun herşeyi inşallah oyy çok heyecanlıyımmm

Karalahana çok geçmiş olsun canım,
ayy allah korusun arabama öyle bişey olsa kalbim durur benim
çok kıymetlidir deee söylemesi ayıp laelaelaelaelae

Sirrus tanısmadık, ama hosgeldin topiğe bi kac gün önce varlığını fark ettim ama yazmaya fırsat olmadı
buyrunnnnnnnnn

Sirrus tanısmadık, ama hosgeldin topiğe bi kac gün önce varlığını fark ettim ama yazmaya fırsat olmadı
buyrunnnnnnnnn

ay canım ya azcık kalmış..Allah yardımcın olsun..herşey istediğin gibi geçsin..ee pislenir tabiii..ama ilki kadar olmaz şölee üstten yaparsın tamam.ilk hali gibi pis olmaz canikoma.s.

ay gözünü sevdiğimin resim eklemesi yaa ne kadar özlemişim:))))))))))

canımmm valla bende bir tatil yapar gelirim eme bir yere gitmem gene burdaki tüm tatlı kızlara katılırım inşallah...sende git hel hemen...oww ne havalı bişi bu kına gecesinde vs olur bu takı...güle güle kullan canıma.s.
uuff herkes gidiyo yaa ben burdayım (

buda benim çaydanlığım annem esseden almış kampanyalı 50 lira

bunlarda renkli bardaklarım 12 li ismar market 10 liraya almış annem

ahha bende daha buralardayım.tatilden sonra gelirim gene:1hugoww çaydanlığın bardakların pek hoşlar..güle güle kullan canım

kızlar ancak bitirebildim geçmişi
ne çok şey olmuş iki günde

Sinaycımın başı sağolsun Allah sabır versin onlara çok üzüldümm

Arsima ve Hayatım
umarım hayallerinizin ötesinde bir gün geçirirsiniz ben burdayım ve dönüşünüzü bekliyorum

Böcük teşekkür ederim hala yılmadın ve arıyorsun mandalları sağol canım benim :1hug:
ve inanamıyorum hala kız evleniyon anaaaa :1hug:

burcu güle güle kullan canım cicilerini
örtülerinde birirbirinden güzel

mandilincim iki gündür çok yoğundum giremedim tatlım

başka alıntım vardı ama elektrik gitti geldi maalesef silindi hepsi

ve bu cumartesi nişanlım geliyo yaşasınnnnnn bir hafta benimle olacak hemen hemen her detayı bu bir hafta içinde hallaedeceğiz eğer giremezsem de aklımda olacaksınız

aklımda kalanlar bunlar

bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan

ohh hayırlı uğurlu olsun canım nasıl olmuşlar....içine sindimi

TubiS haklısın, annem öyle hevesleniyo ki ilk kızım diyo,
eşyaları alırken mesela en ufak şey de onu da götürelim istedi,
çoğu zaman beğenilerimiz uysa da, bazen çakışan zevklerimiz oluyo tabi..
hele bu son birlikte geçireceğimiz bekarlık günlerimizde kırmamak lazım anneciklerimizi...

ohh hayırlı uğurlu olsun canım nasıl olmuşlar....içine sindimi

tşk ederim canımmm, hihoyyyt renkli seçmiştik oturma odamızı..çok ciciler, koltukları babam ve aşkıma bi o tarafa çektirdim bi bu tarafa..
nasıl durur diye şekilden şekile soktum...en kısa zamanda resimlerini koyucam inşallah,
darısı salon mobilyalarıma ve yatak odama inşallah...

HAYATIM ne yazı yaa valla duygulandım...mutluluklar canım benim..en kısa zamanda uğra ve güzel heberlerini paylaş bizimle...hakkını helal etmişsin saol canım varsa benimde hakkım helal olsun...ama veda etme geri gel olur mu canımm:))seni kocaman öpüyorum..çok çok mutlu ol inşallah...herşey istediğin gibi olsun..seni çokkkkkkk öpüyoruma.s.
MİNİKCİMMM iş görüşmende başarılar inşallah güzel geçer...a.s.

eminim çok güzel olucaklar canım...ay iyi yapmışsın denemeden nerede güzel duracağını anlamıyor insan.epeyde yorulmuşlardır hakaydirigubbakcemile3inşallah canım salon ve yatak odasıda hallolur..bekliyorum canım resimlerinia.s.

burcum, sende ceyiz sermeyi bu topikte yapıyosun işte :)
online gelin görme... opuyorumnanaktan

ay canım yaaa,kız bende hüzünlendim okuyunca hayatım hayatım dioruz meğer o hayati'm miş:)
allah herşeyi gönlüne göre versin,herşey mükemmel sorunsuz geçsin,evliliğinde bi ömür boyu çok mutlu mesut geçsin,seni seviorum canım:):gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…