Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ilk dans müziğiniz ne olacak

valla çok güzel şarkılar var canım yaa...my all,belle,stay with me..ooo bir sürü beğendiğim şarkı var...gülbenin çilekli şarkısınıda çok sevdim..şirin olur...çıkarken ve dans için ayrı 2 şarkı düşünüyorum

böcüüüüüüüüükk nan evlenionmu sen...gel bakem epeydir göremedims eni..gelde bi öpemŞeniz:1hug:

Böcük teşekkür ederim hala yılmadın ve arıyorsun mandalları sağol canım benim :1hug:
ve inanamıyorum hala kız evleniyon anaaaa :1hug:

h geldın cnmŞeniz
yok cnm mandal olmasa baska bısey ama bunu telafı etmem sart
son 2 haftadır yoğundum semtımden dısarı cıkamadım yoksa daha cok arardım
ctesı yada pazar gunu b.köy tarafına gtcez ozmn bakarım
ctesı3e kadr calısıyom
pazarda aşkımın akrabalarını zıyaret etcez:kedi: ınş vakıt buldukca bakcam senın acelen yok demı ya
evt galıba bende yolcuyum ya ocak ayında düğünüm olabılır ama ben kışın düğün ıstemıyorum o yuzden ılkbahar ozellıkle nısan ayını cok sevıyorum benımde doğum gunum o zmn ıstıyorum bakalım kısmet:asigim:

böcüüüüüüüüükk nan evlenionmu sen...gel bakem epeydir göremedims eni..gelde bi öpemŞeniz:1hug:

:kedi:ŞenizŞenizŞeniz
kısmetse cnm bu ayın 28ınde sözum var 1 ay sonra nışan ocakta düğün dıo erkek tarafı ama öle olmas
cunku ıkımızınde aılesı uzakta onuınkı rızede benımkı niğdede o yuzden nışan ağustos eylul gıbı olcak ama kesın deıl hele bı söz olsunda
daha bıe nışan kıyafetı dıktrrcem 1,5 ay surermış onu beklemek sart ve yer bulmak cok zor:sinifsinif:

kimse cevap vermemiş bana:sinifsinif:

tubiscim opuyorumnanaktan bende kırmamaya çalışıyorum, her istediğini yapıyorum.
ama sanırım son zamanlar hem anneler hem biz çooook şırı kırılgan oluyoruz sanırım.

evet canım öyle oluyor herşeye alınır oluyoruz ve oluyorlar.

bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan

nasıl olmuş peki içine sindimi.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sirrus, nevresim çok güzel sende o renk gecelik al.

ay çoooooooooook sevindimmmmmm..süper..hayırlı uğurlu olsun balım benimkaydirigubbakcemile5..işlerden fırsat bulamadım kaçırmışım bu güzel haberi sorry:kedi:çok çok sevindim.herşeyin hayırlısı ewet bi söz olsunda..ama terk etme haaa bizilmaz:çeyiz bakanım olmadan olmaz:umursamaz:çok öpüyorum seni kocaman sevgiler bol şanslar canikoma.s.

canımmm ben yazıcaktım baksana bir geçmiş bi bu gün arasında okuyorum hepinizi..küsme gel öpemŞenizcanım bende pek dantel vs kullanmıcak olanlardanım...amerikan servisler bide masa örtüleri yeter bana...ben herşeyimi mudodan ve zara home dan aldım....tekli, masanın enine doğru serilen (1başa 1 sona seriliyor ya uçları püsküllü genelde keten düz renk)bunlar zara home da vs dolu..mudoda da çok şık şeyler var...görümcem perdesine uygun bulamamıştı.keten bir kumaş aldı kenarlarını çektirdi masasına enlemesine serdi..çokta hoş oldu:1hug:

Ay canim, gercekten hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim. Artik Cegizinde hazir zaten ;=)))

alla alla bir sey yazacaktim unuttum lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

dün gece resimli mesaj olarak yolladı kşam çekildiğinden elbette renkte bir miktar değişim olacaktır.
sadece bir kare fotom var
işte kızlr salonum ahanda bu renkk

cok tatli ferah olmus canim güle güle otururun insallah

burcu bayıldım evin rengine hoş gerçekten eşyalarla dahada güzel olucak
bende bugun işe eşofman getirdim iş çıkışı temizlik var kaydirigubbakcemile

kolay geslin bukettcim cifta mesai gibi bir sey oluyor bu önce sirkette sonra gelin evinde calismaya devam :1hug:

bende bukadar zor olacagini düsünmemistem insallah burda olusuan baga hic kopmaz. Cok isterdim yüz yüze tanisip konususmayi gercekten okadar özeniyorum ki. Dügünlerden sonra tekrar burda toplaninca insallah bunalimlar gecer.

o gün ekleyemediğim mor çantam ve mor terlikimmm

.... güle güle kulan canim cok güzeller mor sandalettini ve cantanida sevsinler olurmu senin kadar olmasada cok ciciler... Örtülerin harkia bi kizmi cocugun olursa onun ceyizine kalir gibime geliyor cünki okadar cok örtülerin varki masallah

Hayirli olsun. alakasiz olma ihtimali yüksek yazmisinya :roflol: güldürdün beni.

malesef öyle temizlik bitti saniyorsun tekrar sil bastan baslamak zorunda kaliyorsun. Resimleri dört gözle bekleyecegim tatlim

Seni özleyecegim canim yaa cilgin kiz... bende merak ediyorum aslinda kizlar tekrar burda toplanacagiz mi...???
Özgecim biz ozaman uzun zaman konusamicaz. Ben Temmuzun 18 türkiyeye ucuyorum orda net yok 1 augostos kina 2 augostos dügün allah izin verirse 3 augostosda almanyada olacam tekrar. Evde net var allahtan dügünden sonra topimize geri dönerim insallah.

Kizlar demek hepiniz burada takiliyorsunuz klava:

eyvah yakalandim... itiraf ediyorum ben burayi cok seviyorum sürekli aldatiyorum mafoldumben

benide 29 temmuzda izni ayrılıcam kızlar 1 ağustos düğün 3ünde balayı 7sinde dönüş 11 ağustostada işbaşı anca ozamn görüşücez bende burdayım yani kısmetseopuyorumnanaktan

insallah canim allahtan bir mani olmasa bende burda olacagim sabirla senin de dönüsünü bekleyecegim

bende 6 temmuzda izine ayrılıcam 27 temmuzda iş başı yapıcam ama evde net var yani nasipse sonuna kadar yanınızda olurum...

bende türkiyede zaman oldukca internet cafeye girer stress atarim buketcim seni baya bi seviyom :kedi:

tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
cok cok gecmis olsun. Üzülme tatlim sigorta zarari karsilar. allah beterinden saklasin
bunu yapanlari da Islah etsin

:gitme: :gitme: :gitme: kuslar yuvadan birer birer ucuyor biz bukadar üzülüyoruz anne babalarimiz nekadar üzülüyor kim bilir.... Hayatim canim gelinligin perdeye benziyor demistin bana bende bunu degerlendirdim ve deisiklik yaptirim insallah simdi daha güzel olacak senin ve fikir veren diyer arkadaslar sayesinde kaydirigubbakcemile5

Gülcan albümün görülmüyor arkadas oldlugumuz halde.

Nihal sende mi burdayin kuzum özletme kendini yine gel olurmu

Ne soracak sizlere kizlar. Yeni bir topik aczsak. Ceyiz topiginden evlenenenler diye nasil olur ama ozamanda aramizda nisanli ve bekar arkadaslara haksizlik olur dimi... Ben hepinizin hep bir arada göremek istiyorum...

Arsima gitti sirada hayat sonra kim ucuyor yuvadan madalinacim sen mi?
mandalina sulfat sizleri de cok seviyorum

böcügüm hatirliyormusun ceza almistik kaydirigubbakcemile3

kızlar şunun şıklığına sadeliğine bakın tam benlikkaydirigubbakcemile2
KAYNAK:yelizin dünyası

hepinizi çook öpüyorum.a.s..böcük iyi haberlerini bekliyorum canımın içiopuyorumnanaktan

bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan

esmy, kına cd lerindeki şarkı isimlerini sen mi yazacaktın bana?
Yanlış mı hatırlıyorum tatlım

kızlar sirrusun netinde sorun var daha ekliyecvekmiş ama ekliyemio
esma bana da yolla kuzum ya şarkı isimlerini

[glcnn buket lıste yı sılmısısm aklımdan toparlıyım maıl atarım
yada cdlerı dınlerım yazarım ok
zeybss benımde siyahlı yemek takımım var yine siyapyaptı yapacagını cok tozlu duruyor temızken bileee

Kızlar bişi sorcam normal misafir için yemek takımım var günlük de 6 kişilik takımım var 30 parçaydı sanırım yetermi?acaba birde aklımdan geçmiyor değil hani renkli renkli tabaklar oluyor ya onlardada alsammı ??? aa tabi bu arada kahvaltı takımımn var tabakları...

Kıslarr Listemiz :)
eksik yada hatalı varsa söyleyin tatlişler a.s

30 Mayıs - Gulçehre Mutluluklar Dileriz
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…