Kızlar ilk dans müziğiniz ne olacak
Böcük teşekkür ederim hala yılmadın ve arıyorsun mandalları sağol canım benim :1hug:
ve inanamıyorum hala kız evleniyon anaaaa :1hug:
böcüüüüüüüüükk nan evlenionmu sen...gel bakem epeydir göremedims eni..gelde bi öpemŞeniz:1hug:
meraba kızLar yorum yapamadım hiç sadece okudum anca okuyabildim daha doğrusu
burcu canım sen bu kadar örtüyü nerelere sercen merak ettim doğrusu hepsi harika harika iyi günlerde kullan canım bu arada ben bi orta sehpa bide yemek masasının üstüne arıyorum öle 2 örtü ama 2 li satılmıyo hiç bulamadım nerelere bakmalıyım sizce nerde bulabilirim?
tubiscim opuyorumnanaktan bende kırmamaya çalışıyorum, her istediğini yapıyorum.
ama sanırım son zamanlar hem anneler hem biz çooook şırı kırılgan oluyoruz sanırım.
bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan
TubiS haklısın, annem öyle hevesleniyo ki ilk kızım diyo,
eşyaları alırken mesela en ufak şey de onu da götürelim istedi,
çoğu zaman beğenilerimiz uysa da, bazen çakışan zevklerimiz oluyo tabi..
hele bu son birlikte geçireceğimiz bekarlık günlerimizde kırmamak lazım anneciklerimizi...
:kedi:ŞenizŞenizŞeniz
kısmetse cnm bu ayın 28ınde sözum var 1 ay sonra nışan ocakta düğün dıo erkek tarafı ama öle olmas
cunku ıkımızınde aılesı uzakta onuınkı rızede benımkı niğdede o yuzden nışan ağustos eylul gıbı olcak ama kesın deıl hele bı söz olsunda
daha bıe nışan kıyafetı dıktrrcem 1,5 ay surermış onu beklemek sart ve yer bulmak cok zor:sinifsinif:
meraba kızLar yorum yapamadım hiç sadece okudum anca okuyabildim daha doğrusu
burcu canım sen bu kadar örtüyü nerelere sercen merak ettim doğrusu hepsi harika harika iyi günlerde kullan canım bu arada ben bi orta sehpa bide yemek masasının üstüne arıyorum öle 2 örtü ama 2 li satılmıyo hiç bulamadım nerelere bakmalıyım sizce nerde bulabilirim?
h geldın cnmŞeniz
yok cnm mandal olmasa baska bısey ama bunu telafı etmem sart
son 2 haftadır yoğundum semtımden dısarı cıkamadım yoksa daha cok arardım
ctesı yada pazar gunu b.köy tarafına gtcez ozmn bakarım
ctesı3e kadr calısıyom
pazarda aşkımın akrabalarını zıyaret etcez:kedi: ınş vakıt buldukca bakcam senın acelen yok demı ya
evt galıba bende yolcuyum ya ocak ayında düğünüm olabılır ama ben kışın düğün ıstemıyorum o yuzden ılkbahar ozellıkle nısan ayını cok sevıyorum benımde doğum gunum o zmn ıstıyorum bakalım kısmet:asigim:
kimse cevap vermemiş bana:sinifsinif:
Cümleten Günaydın hatunlar!
Arsinin vedasını kaçırmışım :gitme: işlerim çok yoğun bu hafta pek giremedim, Arsi Perşembe son günüm demişti geçen hafta, o yüzden bugün özellikle geldim ama kaçırmışım..
Rabbim Arsi ve düğündaşı Hayatım hakkında herşeyin en hayırlısını versin inş. Bahtları açık olsun, hep eşleri ve bebişleriyle sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar inş.. :Saruboceq:
Böcüğüm senin yaşadığın güzel şeyler için ve Sinayın üzücü kaybı için, 2 gün önce bir dünya yorum yazdım ama çıkmadı, yazdıklarım da uçtu gitti. O an tekrar yazacak da vaktim yoktu. Yani seni takip etmekten vazgeçmiyorum bilesin, ha aplan olarak benden önce gidecek olmana kızmıyomuyum , tabi ki kızıyorumklava: :mymeka: lmaz:
Mutluluğun inş. hiç bitmesin kuzucumm Şeniz
Hayatımın geçen gün yazdığı birşey vardı annesiyle ilgili yaşadığı duygulardan bahsediyordu, çok da güzel anlatmış.. ben bunu biraz daha acı bir tecrübeyle öğrendim, babacığımı kaybettiğim günden beri annemden ayrı vakit neredeyse hiç geçirmiyorum, babam hayattayken hepimiz kendi odalarımızda tv seyrediyorduk, salak kafam işte :mymeka: Bunun için yaşadığım pişmanlığı tahmin bile edemezsiniz.. Annem ne isterse seyrediyorum valla, hiç farketmiyor. O yüzden kızlar anne babalarınızın kıymetini şimdiden bilin, sonra telafi edilemeyecek özlemler yaşayıp pişman olmamak için..
Sinay a zaten özel mesaj atacağım için burada yazmama gerek yok ama Allah herkesin ölmüşlerine Rahmet etsin, hepsinin mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq:
Ayrıca buketcim, 1 ay 1 gün :)) 11 ' lemişsin ne güzel, 2gün sonra günlere düşeceksin alkisalkisalkis
geçmişi pek okuyamacağım için, alınan yeni ciciler varsa herkes güle güle, sağlıkla kullansın inş.:lepi:
dün gece resimli mesaj olarak yolladı kşam çekildiğinden elbette renkte bir miktar değişim olacaktır.
sadece bir kare fotom var
işte kızlr salonum ahanda bu renkk
burcu bayıldım evin rengine hoş gerçekten eşyalarla dahada güzel olucak
bende bugun işe eşofman getirdim iş çıkışı temizlik var kaydirigubbakcemile
Vakti belli yada belirsiz hepimizin birgün veda vaktinin geleceğini biliyoruz..
Her veda hüzünlüdür her veda zordur. Geri dönmeyecek gibi üzülüyoruz gidenin arkasından.
Aramızda farkında olmadan oluşan bi bağ var. Birkaç gündür düşünüyorum hep, sizleri tnaımıyorum ama her birinizin sanki yanında yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Birlikte heycanlanmak çoook ama çook güzel bir duyguymuş..
Neyse uzatmak istmeedim, bunları yazmakta istmeemiştim aslında ama uzattım. Kusura bakmayın, ben bu sıralar bunalımdayım. :sinifsinif:
o gün ekleyemediğim mor çantam ve mor terlikimmm
ilk önce kurdele işi örtülerim. tüm parçalarını çekmedim kızlar bir iki parçalarını çektim hepsinin.
buda bir şey işiydi ama unuttum şimdi.bununda epeyy parçası var. sanki mor bir şey varmış gibi yaptırmışım:)))))))) neyse yatak odasına sererim sarevin mor yatak örtüsünü almıştım ya kızlar. salona falan uymuyor çünkü:))))
işte en sevdiğim iki model geliyor şimdi. çok sporlar keten kumaş üstüne... çin iğnesi biri yün işi diğeri normal ipten.
kızlar hurcun içinden çıktıkları için buruşular bbiraz kusurlarına bakmayın. :))) devamı gelecek siz yorum yapadurun:))))))
[/IMG]
kızlar buda çuvaldan yazma üzerine yapılan bir örtüymüş. annem bunuda vakti zamanında almış ama ben hala çok orjinal buluyorum. yukardaki takımda öyle gerçekten çok güzel yakından bakışdığında. hem sppor hemde değişik.
birde bunun gibi hazır takımlarım var 3 tane farklı modellerde bu laleli olanı. ama birbirlerini andırdıkları için çemedim. bir tane hazır boncuk işi örtü takımım var. oda piyasada olan cinsten ben özellikle beğendiklerimi eklemek istedim. Şimdide gene çok orjinal bulduğum çeyizimden çıkan bir hazineyi ekliycem:))) annem vakti zmanında buldan bezi dedikleri örtüden yatak örtüsü almış ama yok böyle bir şeyy.. süper kızlar ben sadece üstünü çekiyorum püsküllü çarşafı falan var esasen şöyle serili yatakta görülse mükemmel. ama herhalde kendisinide görünce ne demek istediğimi anlarsınız...
işte huzurlarınızda
normalde pırıl pırıl parlayan simli bir ipi var ama fotoylu bu kadar işte...
evet benden bu kadar kızlar....:)))
Kızlar günaydın. İşyerinde işlerim o kadar yoğunki yazdıklarınızı okuyamıyorum bile.
Aldığınız şeyleri güle güle kullanın.
Dün mobilyalarım gelmiş, tüller takılmış, şimdi arçelikçiler evde ve ben henüz hiç birini göremedim.
Halı siparişi vermem gerekiyor. Doğalgaz açılmadı daha ocakla aspiratörü getirmediler gaz olmadan olmuyormuş. Bugün aksilik çıkmazsa köşe koltuk gelecek, yatak gelecek . Yatak odası tülü ve fonu nişanlım seçti en çok onu merak ediyorum alakasız olma ihtimali yüksek.Pazar günü çeyiz gidecek işte böylee
Saolun kızlar. Nişanlım herşey tamamlansın öyle resim çekip koyarsın dedi kulübüne. Sorunsuz gibi , Dün koltukçular tv ünitesinin altındaki sehpayı kırmışlar tekrar yapılacak. Arçelikçiler şimdi bulaşık makinesinin ekranını kırmışlar garantiden 1 haftaya kadar değişecekmiş.Kayınvalidem evi temizletmişti 2 gün sürmüştü. Şimdi yine çook pislenmiş
kızlar ben şimdi allahın iznile önümüzdeki hafta sonu gidicem. 1 hafta falan yokum sonra gelcem 16 temmuz yani düğün günüme kadar burdayım evi falan temizliycez ama yine ara ara uğrama fırsatım olacaktır. 16 temmuzdan sonra ağustos başını bulacak evimize gitmemiz. sonra hemen interneti bekar evinden çektirecek aşkım bizim eve ve tahminime göre en geç ağustos ikinci haftasında sizlerle olurum. belkide daha erken.... peki benim merak ettiğim yine herkesi burda bıraktığım yerde mi bulucam....
Kizlar demek hepiniz burada takiliyorsunuzklava:
benide 29 temmuzda izni ayrılıcam kızlar 1 ağustos düğün 3ünde balayı 7sinde dönüş 11 ağustostada işbaşı anca ozamn görüşücez bende burdayım yani kısmetseopuyorumnanaktan
bende 6 temmuzda izine ayrılıcam 27 temmuzda iş başı yapıcam ama evde net var yani nasipse sonuna kadar yanınızda olurum...
cok cok gecmis olsun. Üzülme tatlim sigorta zarari karsilar. allah beterinden saklasintam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
21 Mayıs 2006 yılında Hayati’mle çıkmaya başladık. 10 Mayıs 2008’de istemeye geldiler beni ve aynı gün nişanımız da oldu. O ana kadar çeyiz işine o kadar uzaktım ki, sürekli internetten koltuk, yatak odası, beyaz eşya, nevresim takımı vs. araştırıyordum. Bir gün google’a çeyiz yazdığımda karşıma KADINLAR KULÜBÜ diye bir site çıktı. Dur dedim bi gireyim bakalım neymiş. O zaman da Ocak 2009’du… Nickim ne olsun diye hiç düşünmedim bile. Çünkü herşeyim Hayati'm di. Allah’ım dedim keşke daha evvel gireymişim, daha önce bileymişim. Nişandan önce görseydim burayı daha farklı hazırlanabilirdim diye iç geçirdim. Ama hiçbir şey için geç değildi…
Daha önümde kına alışverişim, düğün alışverişim, gelinlik, ayakkabı, çeyiz serme gibi hazırlıklarım vardı. Sanki herkes birbirini tanıyormuş, sanki herkes birbirini görmüş gibi samimiyetle, içten, candan, yardımsever bir şekilde birbirine yardım eden bu grubun içine nasıl dahil olacaktım?
Hemen Nişan Bohçalarım diye bir topic açtım ve bohçalarımın resmini koydum. Biri sürekli daha yok mu, aa şöle mi, böle mi diye sorular sorup yorumlar yapıyor. Ama ben o zamanlar onun Çeyiz Bakanı olduğunu bilemezdim ki? Böylelikle ilk olarak böcüğümle karşılıklı diyaloğa girmiş olduk. Ve gerisinin nasıl geldiğini gerçekten hatırlamıyorum. Artık tamamen Çeyizlerimiz topiğine çakılı kalmıştım.
Her aldığım çeyizimi acaba kızlar da beğenecek mi diye düşünürken buldum kendimi. Keza gelin ayakkabılarımı, gelinliğimi, tacımı alırken hep içten içe her aldığımı sizin de beğenmenizi diledim. Hepsinin fotoğrafını koydum binbir hevesle…
Evimizi tutmadan önce dedim ki size nolur dua edin en güzelini ve ucuzunu bulalım diye. Mucizevi bir şekilde bizim için mükemmel bir ev tuttuk. Bir ara ayrılmak istediğim de nişanlımdan, gelinlik için çemkirdiğim de anneme, babam beğenmediğin de koltuklarımı hep yanımda olduğunuz, hep destek verdiniz.
Bilerek hiçbir zaman yaptığım bir şey değildir kalp kırmak ama sinir anında bilmeyerek fark etmeden birinizin kalbini kırdıysam affola (bir tek Sinay’a çıkıştığımı hatırlıyorum o da çok gergin olduğum bir güne denk gelmişti) Gerçi o beni affetti ama yine özür dilerim Sinay…
Çok beklenen vakit gelmez sanıyordum küçükken… İple çekme kopar, halatla çek derdi annem…
Kaldı 3 gün…
Araf’tayım sanki…
Umarım 3 gün sonra cennete çıkarım…
Bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim…
Şayet varsa bir hakkım üstünüzde helal olsun…
Siz de hakkınızı helal edin…
Gelini nasıl bilirdiniz :a015:
NOT: Bugün son günüm, bugünde sonra izne ayrılıyorum. Yaklaşık 1 ay yokum ve evimde bilgisayarım yok. 1 ay sonra görüşmek üzere. Yokluğumda evlenecek olanlara mutluluklar diliyorum. Beni özleyin zira ben sizi şimdiden özledim kızçelerim opuyorumnanaktan
jülide hanım sizide burada sık görmeye başladık kaydirigubbakcemile3
tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan
esmy, kına cd lerindeki şarkı isimlerini sen mi yazacaktın bana?
Yanlış mı hatırlıyorum tatlım
kızlar sirrusun netinde sorun var daha ekliyecvekmiş ama ekliyemio
esma bana da yolla kuzum ya şarkı isimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?