Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yasmin83, neden hiç yazmıyorsun. diğer topiğide bakyorsun arada ona da yazmıyorsun.
ses ver arada

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
tubiS, baberko, bktbb+, croiselle+, dimples+, elisaa, emotionum, esmy+, gülay_gülay+, jtosik+, ladybirddaisy, lecwan, lepi, morçilek, oktar+, parpalm+, reyhan85, sirrus, uğur böcüğü+, yasmin83, şeker-leblebi+

ay kızlar varsa bılgısayarlarınıda davetıyelerınız eklesenıze ya
bugun baktık baktık bı de en son tartıştık adamla

Kizlar benim cikmam lazim :gitme: Mandalin bak sakin bensiz ekleme haaaaa klava:
Bende görmek istiyom klava:

Kuzenimin dogum günü bugün. Hemencik gidip geliyom.

saol cnmopuyorumnanaktan
olsun bende cok yoğundum bugun
yok terk etmem hatta bana laptop aldı kk gırem dıe

Ay canim, gercekten hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim. Artik Cegizinde hazir zaten ;=)))
nerdee yok cnm hazr deıl daha eksık cok aman zaten zmnda cok saol cnm
böcüükk hayrılı olsun bilmiyodum çok sevindim.

sımdık öğrendn cok saol cnm darısı tum bekarlarazemuszemus

hee yaa tabi cnm msnden hiç bişeyden geri kalmaz :)) ewt biraz genç ruhlu :1ninca:

:roflol: çok güldüm yaaa. Çok genç ruhu varmış.
Baberko farklı birşey sorucam sana biz balayını ayarladık. Kemer Royal palm resort sence nasıl bir otel bilgin varmı??

hepinizi çook öpüyorum.a.s..böcük iyi haberlerini bekliyorum canımın içiopuyorumnanaktan
ınş cnm benımde adım olcak lsıtede
hayırlı olsun bebişim :asigim: :1hug:
ŞenizŞeniz
:1ninca: biliyorsun gelismelerden haberdarim... bencede dügün icin okadar aceleye gerek yok yangindan mal kacirir gibi. Hem kisin dügün güzel olmaz, hem daha iyi tanirsiniz birbirinizi dügünde kadar
evt cnm haklısn zaten ondan olmas dedım bende bıde
bız ne cezası aldık unuttum :kedi: azcık hatrlatır msın

ohh ne kalmışkı masallah

baberkocum kaynanan şok etkisi yarattı yalnız kızlardakaydirigubbakcemile3,
senin kaynanan artık aştı kendini dicek bişey bulamıyorum valla :umursamaz:
benim öyle kaynanam olsa valla.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ay kızlar varsa bılgısayarlarınıda davetıyelerınız eklesenıze ya
bugun baktık baktık bı de en son tartıştık adamla

önce netten hepsine bakıp eleme yaparsan daha iyi olur. sonrada beğendiklerine katalogtan bakarsın.

Kiz tubis, bizim Nilayin niki yasmine8383. Karistirdin mi ne? :dance:

nilay değil kız o başkası o mesajın altına kopyaladım kırmızı yaptım bide bir 83 eksik onda.

konuyu sohbete cevrime bana 5 ceza puani gelmisti...benim actigim bir topikti nisanlinizi sevgilinizi begenmeyen oldu mu diye bir topikdi

vay be ne kayınvalıdeler var.
ya mandılın adam hiç tenezzül ertmedı bize.en son 2 türde basılacak dedık.saçmalık böle düğün mü olur dedı.
ben artık dayanamadım çıktık gitiiik :)
sen nerde yaptırmıştın kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…