Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oktar kargon yola çıktı.haberın olsun bı sefer baya bı paketldım.:)
açarken gülme .ınşakllah kırılmaz canım.ii günlerde kullaaan

morçileğim, yanlış hatırlamıyorsam bizde liza dawetiyede yaptırdık ama iki şubesi var sanırım siz diğerine denk geldiniz aksilik. Çünkü bizimle çoooook ilgilendiler saatlerce kaldık orda seçemedim ben bi türlü, üstüne biz tekrar gelmeyelim dedik almaya postayla yolladılar . Yalnız bi kaçtane davetiyeci gezdik o civarda. En iyi fiyatı onlar vermişti, şans oldu biraz bizimki.
canım mutlaka bulursunuz uygun bi yerde sevdiğin bi davettiye...

ay mandılın ya şansa bak adam da dedı ıkı tane subeyız dıe.keske dıerıne girseymışız.şanssızlık.buluruz ınşallah evet.yarın secmemız lazım 3 hafta kaldı zaten:)
ayy çok heyecan verıcı :lepi:

canım ıstedıı bı set vardı 3 lü bişi porselen .kırılmıştı da gecen sefer tekrar aldım ama gönderememiştim.onu gönderdim
:)

oktar kargon yola çıktı.haberın olsun bı sefer baya bı paketldım.:)
açarken gülme .ınşakllah kırılmaz canım.ii günlerde kullaaan

Teşekkür ederim. Çok saol .Açarken resmini çeker koyarım buraya. Tamam gülmem. İnşallah yine kırılmaz.

Ben davetiyeyi çalıştığımız matbaacıda yaptırdım. 300 adet 200TL'ye yaptı. Sedef kıvılcım 2283 eklemiştim buraya. bak istersen belki beğenirsin.

ıstanbul bernardo ve biev'lerde Arayıpta bulamadığım kırmızı beyaz siyah kavanoz takımı biev'in.

saol oktar bakayım .secemedım zaten
adamla da tartışınca tuz biber oldu.
neyse saol
kırılmaz ınşallah.projelerı koydugumuz mavı klasörler vardır bizim.
onun ıcıne koydum:)

hemen möhim bişi sorabilir miyim?
kızlar hiç kaşınızı ağda ile aldırdınız mı, ya da aldıran gördünüzmü?
cıhh hıc kasımı aldrmadım da:kedi:
kayınvaldem burnuna hızma yaptırmış :1shok:
ne kadr guzel bende cok severım
böcükcüm dolan dolan yoruldun yaaa valla bulamazsan önemli değil başka şeyler uydururm ben
sakın öle telafi etmeye felan da kalkma
kız hakkat evleniyon yaaa süper Allah mutlu etsin inşallahhhhh
saol cn benım
kaydirigubbakcemile5

ben kaçıyorum kızlar malumm devlet memuru mesai bitti,
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

memur olmak vardı gule gule

saol oktar bakayım .secemedım zaten
adamla da tartışınca tuz biber oldu.
neyse saol
kırılmaz ınşallah.projelerı koydugumuz mavı klasörler vardır bizim.
onun ıcıne koydum:)

Bizde projeleri onlara koyuyoruz. Kavanozlarıda ayrıca sarsaydın. Kırılırsada kısmetim yokmuş onları kullanmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…