- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cok saolcnmBöcük hayırlı olsun.
böcüğüm ceza puanını aldığınızı nasıl anlıyorsunuz?
mesaj mı geliyor?
hayatım, mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım arkadaşım şimdiden mutlulukllar dilerim.
inşallh herşey kusursuz geçer seninde arsininde.
ağzınız kulaklarınıza yakın olsun.
güzel mutlu haberlerlerle gülen yüzlerinizle dönün. opuyorumnanaktan
sımsıkı sarıl anneciğine iyice kokla onu tamam mı :gitme:
HAYATIMbalımm tatlım çok çok çok mutlu ol yeni yuvanda.kimseler kırmasın incitmesin annesinin kuzusunu:gitme:
oyy oyy oyy.
deli gelinler sizi.ay sanki bu kısçeleri alıp götürecekler gibi oluyorum.
skın gelmemezlik yamayın.
biz evlenip gidenlerdende bi ton şey öğreniyoruz...
hepiniz için hayırlısı olsun...
Hayatım ömür boyu mutlu ol. İnşaal herşey çok güzel olur senin için. Ağlattın beni yaaa. Sende hakkını helal et. Benimde varsa helal olsun.
hayatımm çoookk mutlu olursun işallahh hem siz simdi evlenin bi tecrübe edinin daha böcükle beni evlendirceksiniz
oyy HAYATIM benımmŞeniz ne dıycemı bılemedım bıan ıyıkı bı ceyıs derdın olmuş ve buraya gelmışsın :gitme: senı cok cok ozluycez emın ol ınş geldığnde herseye kaldığımız yerden devam ederız
mutluluklar cnm :gitme::gitme::gitme:
hayatım, mandilinle ikinizin duygusallığı üzerinde. bende son zamanlarda hep ağlamaklıydım. geçicek hepsi, düğün günü evden çıkarken ve ayrılırken bir hüzün olucak sonra çoook mutlu olacaksınız.
hayatım şımdıden mutluluklar dilerim inş herşey kusursuz gecer we çok mutlu olursun
hayatım,
cok duygulandır dın beni 1 ay sonra yine KK da görüşmek üzere :1hug:
hayatımm mutluluklar diliyorum cnmmm a.s.
Hayatım, mutlu ol, geri döndüğünde anlatacağın bi dolu güzel şey biriktir olur mu :gitme:
hayatımın da Allahım yar ve yardımcısı olsun çoooooooooookkkkkkkk güzel hatta mükemmel olsun herşeyi inşallah oyy çok heyecanlıyımmm
Arsima ve Hayatım [/COLOR][/B]umarım hayallerinizin ötesinde bir gün geçirirsiniz ben burdayım ve dönüşünüzü bekliyorum
HAYATIMne yazı yaa valla duygulandım...mutluluklar canım benim..en kısa zamanda uğra ve güzel heberlerini paylaş bizimle...hakkını helal etmişsin saol canım varsa benimde hakkım helal olsun...ama veda etme geri gel olur mu canımm:))seni kocaman öpüyorum..çok çok mutlu ol inşallah...herşey istediğin gibi olsun..seni çokkkkkkk öpüyoruma.s.
MİNİKCİMMM iş görüşmende başarılar inşallah güzel geçer...a.s.
ay canım yaaa,kız bende hüzünlendim okuyunca hayatım hayatım dioruz meğer o hayati'm miş:)
allah herşeyi gönlüne göre versin,herşey mükemmel sorunsuz geçsin,evliliğinde bi ömür boyu çok mutlu mesut geçsin,seni seviorum canım:):gitme:
:gitme: :gitme: :gitme: kuslar yuvadan birer birer ucuyor biz bukadar üzülüyoruz anne babalarimiz nekadar üzülüyor kim bilir.... Hayatim canim gelinligin perdeye benziyor demistin bana bende bunu degerlendirdim ve deisiklik yaptirim insallah simdi daha güzel olacak senin ve fikir veren diyer arkadaslar sayesinde kaydirigubbakcemile5
cok saolcnm
hemde ne msjkaydirigubbakcemile3 kırmızı kırmızı kutucuklu
hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn
bendende alıntı etmemiş esmaa :gitme:
buket ağlama bak etmıs ama cıkmamışama esmycim ben senden alıntı yapmıştım valla hatta dündün galiba beni sormuştun onu da almıştım :çok üzgünüm: farkında değilim canım ya valla özür dilerim, kusuruma bakma. seni çok seviyom havalar hiç esmyocum Şeniz
kizlar herkese günaydinlar...
dün giremedim.... kardesimin dogumgünü vardi ve kendisi bizimle yasamiyor, o geldi bütün gün onunla idim...
bugünde kutlamasi olucak, yani bugünde fazla sizinle olamiyacagim
gecmiside okuyamiyorum, yeni esyalar alanlar olduysa hepinizinki hayirli olsun, güzel günlerde kullanirsiniz insallah.
arsimanin dün veda ettigini biliyorum bizlere, cok üzüldüm.... icim burkuldu bir anda....
kizlar bu ekledigim video bütün bu hafta sonu evlenenceklere gelsin... nede olsa bizde burada bir aile gibi olduk ve bizimde "evimizden" bir kiz cikiyor....
[dailymotion]video/x2iag1_alisan-kinayi-getir-aney_music[/dailymotion]
bu arada söz vermistim pazartesi aksami birsey ekliyecegim diye, elimde olmayan sebeplerden ötürü anca bugün ekliye biliyorum, kizmayin bana
dondurma kaselerim..... (bardaklarima uyuyorlar mi sizce???)
aynen bencede gidilip ülkemizin her yeri görülmeli. tatil kültürümüz güney sahillerinden ibaret olmamalı. ben ege akdeniz ve doğuyu gezdim şimdi gözüm karadenizde. balayınada kıbrıstayıs:sm_cool:burrcişin, şahmaran bilekliğini gördüm yerimseniben
bende çook istiyorum doğuyu gezmeyi, inşallh.
sermeyi düşünmüyorum ki :roflol: bulunsun elbet zamanı gelir. bende sevmem ama annem zamanında aldı yaptı. bir kısmınıda götürmüyorum. a.smeraba kızLar yorum yapamadım hiç sadece okudum anca okuyabildim daha doğrusu
burcu canım sen bu kadar örtüyü nerelere sercen merak ettim doğrusu hepsi harika harika iyi günlerde kullan canım bu arada ben bi orta sehpa bide yemek masasının üstüne arıyorum öle 2 örtü ama 2 li satılmıyo hiç bulamadım nerelere bakmalıyım sizce nerde bulabilirim?
21 Mayıs 2006 yılında Hayati’mle çıkmaya başladık. 10 Mayıs 2008’de istemeye geldiler beni ve aynı gün nişanımız da oldu. O ana kadar çeyiz işine o kadar uzaktım ki, sürekli internetten koltuk, yatak odası, beyaz eşya, nevresim takımı vs. araştırıyordum. Bir gün google’a çeyiz yazdığımda karşıma KADINLAR KULÜBÜ diye bir site çıktı. Dur dedim bi gireyim bakalım neymiş. O zaman da Ocak 2009’du… Nickim ne olsun diye hiç düşünmedim bile. Çünkü herşeyim Hayati'm di. Allah’ım dedim keşke daha evvel gireymişim, daha önce bileymişim. Nişandan önce görseydim burayı daha farklı hazırlanabilirdim diye iç geçirdim. Ama hiçbir şey için geç değildi…
Daha önümde kına alışverişim, düğün alışverişim, gelinlik, ayakkabı, çeyiz serme gibi hazırlıklarım vardı. Sanki herkes birbirini tanıyormuş, sanki herkes birbirini görmüş gibi samimiyetle, içten, candan, yardımsever bir şekilde birbirine yardım eden bu grubun içine nasıl dahil olacaktım?
Hemen Nişan Bohçalarım diye bir topic açtım ve bohçalarımın resmini koydum. Biri sürekli daha yok mu, aa şöle mi, böle mi diye sorular sorup yorumlar yapıyor. Ama ben o zamanlar onun Çeyiz Bakanı olduğunu bilemezdim ki? Böylelikle ilk olarak böcüğümle karşılıklı diyaloğa girmiş olduk. Ve gerisinin nasıl geldiğini gerçekten hatırlamıyorum. Artık tamamen Çeyizlerimiz topiğine çakılı kalmıştım.
Her aldığım çeyizimi acaba kızlar da beğenecek mi diye düşünürken buldum kendimi. Keza gelin ayakkabılarımı, gelinliğimi, tacımı alırken hep içten içe her aldığımı sizin de beğenmenizi diledim. Hepsinin fotoğrafını koydum binbir hevesle…
Evimizi tutmadan önce dedim ki size nolur dua edin en güzelini ve ucuzunu bulalım diye. Mucizevi bir şekilde bizim için mükemmel bir ev tuttuk. Bir ara ayrılmak istediğim de nişanlımdan, gelinlik için çemkirdiğim de anneme, babam beğenmediğin de koltuklarımı hep yanımda olduğunuz, hep destek verdiniz.
Bilerek hiçbir zaman yaptığım bir şey değildir kalp kırmak ama sinir anında bilmeyerek fark etmeden birinizin kalbini kırdıysam affola (bir tek Sinay’a çıkıştığımı hatırlıyorum o da çok gergin olduğum bir güne denk gelmişti) Gerçi o beni affetti ama yine özür dilerim Sinay…
Çok beklenen vakit gelmez sanıyordum küçükken… İple çekme kopar, halatla çek derdi annem…
Kaldı 3 gün…
Araf’tayım sanki…
Umarım 3 gün sonra cennete çıkarım…
Bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim…
Şayet varsa bir hakkım üstünüzde helal olsun…
Siz de hakkınızı helal edin…
Gelini nasıl bilirdiniz :a015:
NOT: Bugün son günüm, bugünde sonra izne ayrılıyorum. Yaklaşık 1 ay yokum ve evimde bilgisayarım yok. 1 ay sonra görüşmek üzere. Yokluğumda evlenecek olanlara mutluluklar diliyorum. Beni özleyin zira ben sizi şimdiden özledim kızçelerim opuyorumnanaktan
canım evin eşyasızda şirin duruyor..inşallah eşyalı halinide görürüz..:1hug:
ayakkabıların ve çantanda tam yazlık çok şirin ve kullanışlılara.s.
bardak pekkkk şeker..kutusu falan tam yemelika.s.
owwww bir sürü örtüüüüü..aman güle güle kullan burcucum..benim hiiç örtüm yok.almayıda düşünmüyorum.yemek ve mutfak masasına,birde balkon masasına örtü alıcam o kadar.salonda vs kullanmıcam...çok şekerler ama güle güle kullana.s.
teşekkür ederm fstıkımmŞenizkızlar ancak bitirebildim geçmişi
ne çok şey olmuş iki günde
Sinaycımın başı sağolsun Allah sabır versin onlara çok üzüldümm
Arsima ve Hayatım umarım hayallerinizin ötesinde bir gün geçirirsiniz ben burdayım ve dönüşünüzü bekliyorum
Böcük teşekkür ederim hala yılmadın ve arıyorsun mandalları sağol canım benim :1hug:
ve inanamıyorum hala kız evleniyon anaaaa :1hug:
burcu güle güle kullan canım cicilerini
örtülerinde birirbirinden güzel
mandilincim iki gündür çok yoğundum giremedim tatlım
başka alıntım vardı ama elektrik gitti geldi maalesef silindi hepsi
ve bu cumartesi nişanlım geliyo yaşasınnnnnn bir hafta benimle olacak hemen hemen her detayı bu bir hafta içinde hallaedeceğiz eğer giremezsem de aklımda olacaksınız
aklımda kalanlar bunlar
aynen:roflol:burcum, sende ceyiz sermeyi bu topikte yapıyosun işte :)
online gelin görme... opuyorumnanaktan
canım demekki ağustosta toplaşıcaz hepimizzz:1hug:bende çokkk özliycem sizi Şenizalla alla bir sey yazacaktim unuttum lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
cok tatli ferah olmus canim güle güle otururun insallah
kolay geslin bukettcim cifta mesai gibi bir sey oluyor bu önce sirkette sonra gelin evinde calismaya devam :1hug:
bende bukadar zor olacagini düsünmemistem insallah burda olusuan baga hic kopmaz. Cok isterdim yüz yüze tanisip konususmayi gercekten okadar özeniyorum ki. Dügünlerden sonra tekrar burda toplaninca insallah bunalimlar gecer.
.... güle güle kulan canim cok güzeller mor sandalettini ve cantanida sevsinler olurmu senin kadar olmasada cok ciciler... Örtülerin harkia bi kizmi cocugun olursa onun ceyizine kalir gibime geliyor cünki okadar cok örtülerin varki masallah
Hayirli olsun. alakasiz olma ihtimali yüksek yazmisinya :roflol: güldürdün beni.
malesef öyle temizlik bitti saniyorsun tekrar sil bastan baslamak zorunda kaliyorsun. Resimleri dört gözle bekleyecegim tatlim
Seni özleyecegim canim yaa cilgin kiz... bende merak ediyorum aslinda kizlar tekrar burda toplanacagiz mi...???
Özgecim biz ozaman uzun zaman konusamicaz. Ben Temmuzun 18 türkiyeye ucuyorum orda net yok 1 augostos kina 2 augostos dügün allah izin verirse 3 augostosda almanyada olacam tekrar. Evde net var allahtan dügünden sonra topimize geri dönerim insallah.
güzel olacak senin ve fikir veren diyer arkadaslar sayesinde kaydirigubbakcemile5
affer sanaaaakaydirigubbakcemile5Kıslarr Listemiz :)
eksik yada hatalı varsa söyleyin tatlişler a.s
30 Mayıs - Gulçehre Mutluluklar Dileriz
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
kaydirigubbakcemile3hehehehe sirrüs ta o ara üye olmasada bizim üniformalardan aldı kaydirigubbakcemile3
benden almadı :çok üzgünüm:hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn
ama esmycim ben senden alıntı yapmıştım valla hatta dündün galiba beni sormuştun onu da almıştım :çok üzgünüm: farkında değilim canım ya valla özür dilerim, kusuruma bakma. seni çok seviyom havalar hiç esmyocum Şeniz
kızlar alakasız ama ben orıflameden bı rımel aldım yıka yıka cıkmıyo yaa 3 gun oldu hala var cok beğendım 11 tl almıştım
bıde parfum kozmetık urunlerını alcam koycam bohcaya lazım olcak dıe
hıc kullanan var mı orıflame den parfum sınay pempe fısfıslı olana cok guel demıstı ama baska var mı guzel dıyen
ben avonun tum parfumlerını kullandım dıyebılırım bıde 212sexy kullandım onun dısında cok ama hatrlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?