Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HAYATIMbalımm tatlım çok çok çok mutlu ol yeni yuvanda.kimseler kırmasın incitmesin annesinin kuzusunu:gitme:

oyy oyy oyy.
deli gelinler sizi.ay sanki bu kısçeleri alıp götürecekler gibi oluyorum.
skın gelmemezlik yamayın.
biz evlenip gidenlerdende bi ton şey öğreniyoruz...
hepiniz için hayırlısı olsun...

Hayatım ömür boyu mutlu ol. İnşaal herşey çok güzel olur senin için. Ağlattın beni yaaa. Sende hakkını helal et. Benimde varsa helal olsun.

hayatımm çoookk mutlu olursun işallahh hem siz simdi evlenin bi tecrübe edinin daha böcükle beni evlendirceksiniz

hayatım şımdıden mutluluklar dilerim inş herşey kusursuz gecer we çok mutlu olursun

hayatım,

cok duygulandır dın beni 1 ay sonra yine KK da görüşmek üzere :1hug:

hayatımm mutluluklar diliyorum cnmmm a.s.

Hayatım, mutlu ol, geri döndüğünde anlatacağın bi dolu güzel şey biriktir olur mu :gitme:

hayatımın da Allahım yar ve yardımcısı olsun çoooooooooookkkkkkkk güzel hatta mükemmel olsun herşeyi inşallah oyy çok heyecanlıyımmm

Arsima ve Hayatım [/COLOR][/B]umarım hayallerinizin ötesinde bir gün geçirirsiniz ben burdayım ve dönüşünüzü bekliyorum

fmkcim şimdi hatırlıyorum gelinliğine perde gibi dediğimi ne kaa acımasız eleştiri yapmışım ya :çok üzgünüm:

Kızlar yazdığınız tüm güzel dileklere teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Birazdan çıkıcam işten. Lütfen benim için dua edin herşey çok güzel gelişsin ve geçsin...
Hepinizi öpüyorum. Benden sonra evlenecek olan herkese mutluluklar diliyorum.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hayatim kaçar

kızlar ben kaçar
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kocamannnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

benım bı tek yemek takımım var baskada yok sımdık bıde gunluk takım alcam bıde patronum alcak yeter herhalkaydirigubbakcemile2

hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn

ama esmycim ben senden alıntı yapmıştım valla hatta dündün galiba beni sormuştun onu da almıştım :çok üzgünüm: farkında değilim canım ya valla özür dilerim, kusuruma bakma. seni çok seviyom havalar hiç esmyocum Şeniz

ya kızlar yapmayın amaaaaa senağlama bak çıkıcam üzmeyin beni gerçekten valla billa farkında değilim. o zaman şöyle diyim bana destek veren herkese sonsuz teşekkürler Şeniz

bendende alıntı etmemiş esmaa :gitme:

buket ağlama bak etmıs ama cıkmamış

sağol cnm bnm bende koşa koşa özele yazdım
hadi bende kaçarrrrrrr muck

güle güle git güzel bir evli hanim olarak geri dön hayat. Allah gönlüne göre versin

kuum bu videoyu nasıl ekledinn bende bir slayt eklemek istiyorum daakaydirigubbakcemile2
burrcişin, şahmaran bilekliğini gördüm yerimseniben
bende çook istiyorum doğuyu gezmeyi, inşallh.
aynen bencede gidilip ülkemizin her yeri görülmeli. tatil kültürümüz güney sahillerinden ibaret olmamalı. ben ege akdeniz ve doğuyu gezdim şimdi gözüm karadenizde. balayınada kıbrıstayıs:sm_cool:

sermeyi düşünmüyorum ki :roflol: bulunsun elbet zamanı gelir. bende sevmem ama annem zamanında aldı yaptı. bir kısmınıda götürmüyorum. a.s

1 ay sonra ben burda olmayacağım muhtemelen ama illaki döneceğim. ve döndüğümde senide burda görmek istiyorum. döndüğümde tek tek saçlarını yolacağım bizi böyle ağlattığın için :mymeka: canımmmm mutluklar her yerinden süzülsün.... Şeniz

bende salonda falan kullanmıycam kaydirigubbakcemile3 nerde kullanırım onuda bilmiyorum dursun bakalım şimdilik :roflol:

teşekkür ederm fstıkımmŞeniz
burcum, sende ceyiz sermeyi bu topikte yapıyosun işte :)
online gelin görme... opuyorumnanaktan
aynen:roflol:
canım demekki ağustosta toplaşıcaz hepimizzz:1hug:bende çokkk özliycem sizi Şeniz
affer sanaaaakaydirigubbakcemile5
hehehehe sirrüs ta o ara üye olmasada bizim üniformalardan aldı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn
benden almadı :çok üzgünüm:

bende yazmıştım sana daha veda yazını yazmadan bende çarşıya gitmeden sana veda yazısı yazmıştım görmedin mi :çok üzgünüm:

bügün henüz konusamadim nisanlimla meraklaniyoru nasil diye artik telefonla konusumuyoruz ikimizdede cep telefonu öyle paralar ödedikki faturalara akillandik artik.
insallah rejimini bozmamistir

kızlar alakasız ama ben orıflameden bı rımel aldım yıka yıka cıkmıyo yaa 3 gun oldu hala var cok beğendım 11 tl almıştım
bıde parfum kozmetık urunlerını alcam koycam bohcaya lazım olcak dıe
hıc kullanan var mı orıflame den parfum sınay pempe fısfıslı olana cok guel demıstı ama baska var mı guzel dıyen
ben avonun tum parfumlerını kullandım dıyebılırım bıde 212sexy kullandım onun dısında cok ama hatrlamıyom

yillar önce arkassimin evinde görmüstüm hosuma gittmisti. Simdi almanyadaki tchibo´ya gelecek sizce nasil alsam mi ki? siz olsanis alirmiydiniz
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

ben almazdım sımdık hoş gelmıstır sana ama yer cok kaplar hem benım param yok ya bahane buluyom kaydirigubbakcemile3 yok yok ben almazdım

avon hic begenmiyorum ben.

bide bana üc günden beri yikadigin halde cikmayan bir rimel iyi ve kaliteli bir ürün degil gibime geliyor. Kirpiklerin kirilir benden söylemesi...böcügüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…