ben almazdım sımdık hoş gelmıstır sana ama yer cok kaplar hem benım param yok ya bahane buluyom kaydirigubbakcemile3 yok yok ben almazdım
pazar gunu akraba zıyaretımız var elbıse falan alcaz bıde ınş
MİNİKCİMMM iş görüşmende başarılar inşallah güzel geçer...a.s.
kayınvaldem burnuna hızma yaptırmış :1shok:
tsk ederim ablacim benim......aime cim güle güle kullan canım çok şeker bardakların
aime, sana yazmayı unutuyorum hep ışılda görünce aklıma geldi. dondurma kapların bardaklarınla uyuyor canım çokta güzeller. güle güle kullan.
sulfatçım bizim ttuğumuz ev 3+1 135m2 heryer aynı renk olacak 30kg boya, tavan boyası falan 210 tl boyalar 200 lirada usta istemiş hafta prşembe boyanacak bizimde
filli boya bademi 1090 diye bir renk
Arsima gitti sirada hayat sonra kim ucuyor yuvadan madalinacim sen mi?
mandalina sulfat sizleri de cok seviyorum
böcügüm hatirliyormusun ceza almistik kaydirigubbakcemile3
cay seti istiyorum cok begeniyorum hani tepsi altlik bardak filan olanlar ama cok pahali ve kulanislimi okadar onu da bilmiyorum
evet ondan bahsediyodum peki illaki altına stor perdemi ister o model:uhm:
hemen möhim bişi sorabilir miyim?
kızlar hiç kaşınızı ağda ile aldırdınız mı, ya da aldıran gördünüzmü?
kayınvaldem burnuna hızma yaptırmış :1shok:
yok ayol :)) kaynanam samsunlu ama istanbulda yaşıyo 42 yaşında gözlerimde gördüm demin msnden gösterdi :bbo:
hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn
kızlar alakasız ama ben orıflameden bı rımel aldım yıka yıka cıkmıyo yaa 3 gun oldu hala var cok beğendım 11 tl almıştım
bıde parfum kozmetık urunlerını alcam koycam bohcaya lazım olcak dıe
hıc kullanan var mı orıflame den parfum sınay pempe fısfıslı olana cok guel demıstı ama baska var mı guzel dıyen
ben avonun tum parfumlerını kullandım dıyebılırım bıde 212sexy kullandım onun dısında cok ama hatrlamıyom
mınıkcım ınş baska bı yerde şans yüzüne gulr cnm
ayy evt prensım benım yaa
bugun söz ıcın kıayfet beğendım pazar gunu gelıp alcaz 55 tl ye dızlerde etek ustu ıınce tül seklınde tam yazlık ve sıyah beyaz renkte
bıde yüzük ve takıları beğendım keske pzar gunu kuyumcu acık olsa babalar gunu gelıyo dıe acık olur mu acep yarın bı soram
damlacım kaıdn erkek farketmes hayrlı ınsanlarla karsılasırız ınş
burcu özge canım herbişeyin çok cici
Rabbim nazarlardan koruusn inşAllah..
kızlar herkes veda tarihini yazmış ben de belirteyimsenağlama
bu pazar çeyizim gidiyo Allahın izniyle..
21 haziran düğünümüz..
sonra balayına gidiyoruz uzungöle..
yani dönüşümüz temmuz başını bulur..
evimde hemen net bağlı olmayacağı için şimdiden hakkınızı hella edin..:gitme::gitme:senağlama
inşAllah en kısa zamanda bağlatırız tekrar aranıza dönerim..
ve hepimiz sağsağlim burda oluruz..
kalbini kırdığım,cevap yazmayı unuttuğum,istemeyerek üzdüğüm bir kardeşim varsa herkes hakkını hella etsin bana:kedi:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?