Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben almazdım sımdık hoş gelmıstır sana ama yer cok kaplar hem benım param yok ya bahane buluyom kaydirigubbakcemile3 yok yok ben almazdım

evimde dekorasiona dair pek bir sey yok koyacak yer bulunurda bende para hesabi yapiyorum onu al bunu al bu lazim su lazim derken elde avucta bir sey kalmiyor kafamçokkarıştı

fmk haklı olabılırsın ama sanırım ben suya dayanıklı olanı aldım
uzun zmndır makyaj malzemesı kullanmıyom eskılerle ıdare edıyordum bu cıkmıycak gıbı yapiştı ya

avonun sadece parfumlerını kullanıyorum

ı aksmlr

merhaba kızlarr

iş görüşmem kötü geçti firmayı hiç beğenmedim çağırsalarda gitmicem sanırım

geçmişe gideyim bi bugün neler kaynatmışsınız zemuszemus

damlacım haklısın işte insanın kuzeni bile olsa bir kadın olarak kendini aldatılan kişinin yerine koyuyorsun.
onun için ne kadar normal değil mi...
sırf eğlencesine yaptı belkide. ama gel görki iğrenç işte. birde insan ailesinden birinin yapacağına hiç inanmıyor ama erkek milleti. umarım bizimkiler böyle değildir.....

pazar gunu akraba zıyaretımız var elbıse falan alcaz bıde ınş

böcükk ne güzel canım yaa o kadar üzülüyorken birden karşına prensin çıkıverdii opuyorumnanaktan

aldığın rimel water proof dur canım ben öle kullanıtom göz makyajı temizleyicisi ile çıkıyor

MİNİKCİMMM iş görüşmende başarılar inşallah güzel geçer...a.s.

Şeniz

kayınvaldem burnuna hızma yaptırmış :1shok:

:1shok: :1shok:

damla bısey dıemıyorum cok sasırtıcıı ben hıc anlam veremem boyle seylere yaaa su erkekler neden boylee ama genelleme yapmıyorum yapanlar ıcın soyluyorum

Offf yaa çok sinirliyim ama ben onu hoplatacam görür o ima edicem bişeyleri onlara bi gidelim yapacağımı bilirim sağolun kızlar Allahım akrabada olsa böyle insanlardan koru bizi yaa normalde çok iyi niyetlidir zarar gelcek bi tip değiil ama yazdıklarını okuyunca inanamadım eşindenmi çok ilgisiz kalıyo anlamadımki yaa hiç bişey bu yaptığını haklı göstermez ama üff ne bilyim ne yapcağımı bilmiyorum kimseye anlatamam bi size anlatıyorum kızlar

damla inan hiç şaşırmadım...

bizim erkekler çocukluklarından itibaren erkekler istediğini yapar kadın evde oturur psikolojisiyle büyütüldükleri iiçin
onlar yaptıklarını kötü bişey gibi görmezler
ama aynısını eşleri yapsa direk ayrılık sebebidir o kız anasının evine gönderilmelidir

lmaz:

mınıkcım ınş baska bı yerde şans yüzüne gulr cnm
ayy evt prensım benım yaa
bugun söz ıcın kıayfet beğendım pazar gunu gelıp alcaz 55 tl ye dızlerde etek ustu ıınce tül seklınde tam yazlık ve sıyah beyaz renkte
bıde yüzük ve takıları beğendım keske pzar gunu kuyumcu acık olsa babalar gunu gelıyo dıe acık olur mu acep yarın bı soram

damlacım kaıdn erkek farketmes hayrlı ınsanlarla karsılasırız ınş

aime cim güle güle kullan canım çok şeker bardakların
tsk ederim ablacim benim......

aime, sana yazmayı unutuyorum hep ışılda görünce aklıma geldi. dondurma kapların bardaklarınla uyuyor canım çokta güzeller. güle güle kullan.

niye beni sevmiyor musun yoksa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sulfatçım bizim ttuğumuz ev 3+1 135m2 heryer aynı renk olacak 30kg boya, tavan boyası falan 210 tl boyalar 200 lirada usta istemiş hafta prşembe boyanacak bizimde
filli boya bademi 1090 diye bir renk

Canım, iyi fiyat verilmiş yaaa, bi inşaat şirketiyle görüştük boya onlardan evdeki her türlü tadilat da dahil 500 liraya boyuyorlar ama neo boya denilen kendini yenilen boya olursa 800 dediler Biz de zaten tadilatlık bi durum yok ev yeni çünkü. Araştırcaz bakalım

Arsima gitti sirada hayat sonra kim ucuyor yuvadan madalinacim sen mi?
mandalina sulfat sizleri de cok seviyorum

böcügüm hatirliyormusun ceza almistik kaydirigubbakcemile3

Ben de seni seviyorum canım arkadaşım Şeniz

cay seti istiyorum cok begeniyorum hani tepsi altlik bardak filan olanlar ama cok pahali ve kulanislimi okadar onu da bilmiyorum

Vala kullanışlılığını bilmiyorum canım ama ben de karacanın setini çok beğendiğim için aldım.

evet ondan bahsediyodum peki illaki altına stor perdemi ister o model:uhm:

Evet canım bence o perdeye kesinlikle stor olmalı çok şık duruyor yerimseniben

hemen möhim bişi sorabilir miyim?
kızlar hiç kaşınızı ağda ile aldırdınız mı, ya da aldıran gördünüzmü?

Ben hiç görmedim yaaa, ağdayla da mı oluyormuş benneyaptımki

kayınvaldem burnuna hızma yaptırmış :1shok:

:1shok:

yok ayol :)) kaynanam samsunlu ama istanbulda yaşıyo 42 yaşında gözlerimde gördüm demin msnden gösterdi :bbo:

:1shok::1shok::1shok:

hayatm yaaaaaaaa 2 gündür yazıyom benden alıntı etmıyon sennnn

Benden de yapmamış esma üzülme
kaydirigubbakcemile3

Ben saga diye bir kokusu vardı onu beğeniyordum ama galiba artık yok. Yeni katalogta varsa alayım dedim, bulamadım
:1no2:

böcüğüm uzun zamandır takip edemiyordum hayırdır kuşum seni veriyormuyuz ? inşallah kıymet bilen senin değerini anlayacak birisidir canım :gitme:

burcu özge canım herbişeyin çok cici
Rabbim nazarlardan koruusn inşAllah..

kızlar herkes veda tarihini yazmış ben de belirteyimsenağlama
bu pazar çeyizim gidiyo Allahın izniyle..
21 haziran düğünümüz..
sonra balayına gidiyoruz uzungöle..
yani dönüşümüz temmuz başını bulur..
evimde hemen net bağlı olmayacağı için şimdiden hakkınızı hella edin..:gitme::gitme:senağlama
inşAllah en kısa zamanda bağlatırız tekrar aranıza dönerim..
ve hepimiz sağsağlim burda oluruz..
kalbini kırdığım,cevap yazmayı unuttuğum,istemeyerek üzdüğüm bir kardeşim varsa herkes hakkını hella etsin bana:kedi:senağlama

oyyy canım benim herkes tek tek gelin oluyor ya:gitme: :gitme: :gitme: Rabbim gittiğimiz yerlerde mutlu kılsın bizleri inşallah....
kuzum sizde uzungölü düşünüyorsunuz anlaşılan. otel ayarladınız mı ?bizde orayı düşünüyoruz ama bildik bir yer değil :sinifsinif:

buarada hakkım yoktur ama varsa helal olsun canımcım sende helal et :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…