Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Salon tülleri pileleri hiç güzel değil tuhaf duruyor fon da tülde. bazı yerlerde pileleri üst üste dikmiş. Nişanlımın seçtiği güzel canım fon biraz daha koyu olsaymış iyi olacakmış. Baştan dikecek salon tüllerini. Nişanlımda diyor boşver böyle kalsın sonra istediğin şekilde diktirisin diye.

kızlar bu çiçeğin adı ne döne döne arıyoruz bulamadık, biliyormusunuz?

kzucum geçen gün pc yi forata götürürken çarşıda çiçekçi bir ablam var gelin arabamla birlikte gösterdim bu çiçeğide bunun yapma çiçek olduğunu söyledi kuzum a.s bilmem bu bilgi işine yarar mı

oktarcım, perdecinin dikiş hataları varsa diretin sonuna kadar, boşwermeyin. Tekrar diksinler. Ama sorun seçtiğiniz renk ya da moodelse, kurcalayıp kendini üzme canımcım.

canım yaa çok üzüldüm :teselli: bende pazartesi alıcam tüllerimi inş böyle bir sorun yaşamam yaa... çok üzülürüm vallahi :çok üzgünüm:

teşekkür derim burcum, iyi oldu bunu öğrendiğim.
İçimde ukde kalmaz artık yapmaymış meğer. kaydirigubbakcemile2
şimci miniğin zambak dediği bu çiçekte kara kıldım.

oktarcım bencede dikim hatası varsa düzeltsinler sıkma kendini

teşekkür derim burcum, iyi oldu bunu öğrendiğim.
İçimde ukde kalmaz artık yapmaymış meğer. kaydirigubbakcemile2
şimci miniğin zambak dediği bu çiçekte kara kıldım.

yalnız kuzum çiçeği seçerken o çiçeğin mevsimimi onuda düşünmek lazım yerimseniben
ben çiçeklerden anlamamda işte o çiçekçi ablama katologtan tutturdum bu olacak diye kızdı bana temmuz yında o çiçeği nerde bulayım burcu diye:roflol: irdeuzun ömürlü olmaz zaten bulsakta dedi. daha salona varmadan büker boynunu dedi. a.s bu tarz şeyleride göz ardı etme balısım :1hug:

oktarcım senınde hıç şansın yok be kuzum gerı ıade edın valla ben olsam ederım cıddı dıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…