Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcişim haklısın, daha onlardan bihaberim. şimdilik seçeyimde hazır olsun diye telaşlandım.
teşekkür ederim kuşum.

parpalm, seçtiğin çiçekte hoş, ama herkese uymuyor bu sarkıtlar..
misal ben fıdıl olduğumdan birde gelinliğim birazcık kabarık olduğu için bu çiçek yakışmaz bana.

burcuu çok tatlı kibar tam senlik bi buket olmuşşş
dimi :1hug: ama daha olmadı olacak ben beğendim gösterdim çiçekçime tamamdır dedi a.s

mandilinim beğendin mi kuzum :1hug:
kina gecesi icin calgi fiyati vereliniortak

ayy kuzum hiç bir fikrim yok inan ki. çalgıcı tutmayacağım için :sm_confused:

:1shok: çok hoş
özellikle tutcak yerini çok beğendim. herkes yapabilir mi acep böyle.
aralardaki yeşillikte yakışmış .
canım şey ben bunu aldım haberin olsun Şeniz

oyy krban olurum ben sanaa balımmm:1hug: tamam çiçeklerimiz takım olsun :sm_cool:
yapabilirler bence yerimseniben ççekçim çok basit olduğunu söyledi. o bana daha yaldır yaldır bir şey düşündüğü için :roflol: geçen günde yazmıştım ya hani diyorki sana aşağı doğru sarkanlardan yapalım boy var pos var yok anam dedim istememmm:roflol: çok kızıyor bana böyle şeyler beğeniyorum diye...:roflol: brde gelin arabamı görün siz:roflol: onunda üstü karanfilmiş meğer dediki temmuzda karanfil dayanmaz kararmış karanfille gidersin düğüne dedi:roflol: ama başka şekilde uyarlarım ynısını dedi bakalım görcez

cnm biz evde yaptık müzik sisteminide kuzenim ayarladı para vermedik :kedi:

bende aslinda cd den calisin isityordum ama kimsenin müzik sistemi yok
annemde davul tutacam diyince mecbur canli orkla müzik yapan birisi gerek

Dikim hatası kızlar. Söyledik kabul etti. Pazar çeyiz gidecekya ondan dolayı çıkarmadık yeni dikip getirecek acele etmesinde güzel olsun diye düşündük.

ay kızlar ev kalkıp kopmuş durumda herşey ortada. salı günü eşyayı yükleyeceğimiz kesinleşti. pazartesi ordan çıkıyorlar aşkımda geliyor araçla birlikte. o yüzden evde hummalı bir çalışma var. misafir nevresimlerim pikelerim bornozlarım falan yıkanıyor şu anda hepsi ayy ev curcuna

burcu neden yıkanıyo onlar bız yıkamayız
hanı dantller ve baska seylerı ütüleyıp koyarızda nevresımlerı bılmıyom hee
ılk gun serceklerın mı

ayyyyy kolay gelsin size burcum, anneciğin nereye yetişeceğini şaşırmıştır şimdik.
inşalh sağsalim giderler.

burcu
kaç gündür çok işim vardı bakamadım.
bu akşam inş Rabbimin izniyle bakacağım mandallara...
ya bi halletseydikte ardan çıksaydı.
2 yer var aklımda inş bulabilirz...
haber ederim hemen.
inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…