burcu neden yıkanıyo onlar bız yıkamayız
hanı dantller ve baska seylerı ütüleyıp koyarızda nevresımlerı bılmıyom hee
ılk gun serceklerın mı
sormaa uyku uyumuyor kadın benden heycanlı. neyi ne yapacağını şaşırdı. biran evvel burdan göndersende bu evde rahatlasa zaten gdp döndükten sonrada burda derinlemesine bir temizlik bekşiyor bizi. diyarbakırdan yatılı gelen olacak falan mis gibi olsun evimiz:1rolleyes:ayyyyy kolay gelsin size burcum, anneciğin nereye yetişeceğini şaşırmıştır şimdik.
inşalh sağsalim giderler.
burcu
kaç gündür çok işim vardı bakamadım.
bu akşam inş Rabbimin izniyle bakacağım mandallara...
ya bi halletseydikte ardan çıksaydı.
2 yer var aklımda inş bulabilirz...
haber ederim hemen.
inş..
lahanam güzel haberlerini bekliyorum kuzum bir o mesele kaldı. ay kızlar bir bulsak yaa vallahi aşkımda yazmaya başlamış bulamazsak ayvayı yedim kaydirigubbakcemile3hee anladım
kızlar bornoz takımlarımızı kullanmadan önce mutlaka ılık suyla yıkamalıymışız yıkamadan kullanırsak su emiciliğini göstermiyormuş diye bir duyum aldımzemuszemus
burcuuu kolay gelsin balımzemuszemus
kızlar herkes veda tarihini yazmış ben de belirteyimsenağlama
bu pazar çeyizim gidiyo Allahın izniyle..
21 haziran düğünümüz..
sonra balayına gidiyoruz uzungöle..
yani dönüşümüz temmuz başını bulur..
evimde hemen net bağlı olmayacağı için şimdiden hakkınızı hella edin..:gitme::gitme:senağlama
inşAllah en kısa zamanda bağlatırız tekrar aranıza dönerim..
ve hepimiz sağsağlim burda oluruz..
kalbini kırdığım,cevap yazmayı unuttuğum,istemeyerek üzdüğüm bir kardeşim varsa herkes hakkını hella etsin bana:kedi:senağlama
Kızlar yaaa tüllerimi hiç beğenmedim. Çok kötü dikmiş(
minik zambak mı süppersin sağol tatlım opuyorumnanaktan
kzucum geçen gün pc yi forata götürürken çarşıda çiçekçi bir ablam var gelin arabamla birlikte gösterdim bu çiçeğide bunun yapma çiçek olduğunu söyledi kuzum a.s bilmem bu bilgi işine yarar mı
Beklenen günler geliyor ve herkes birer birer yuvadan uçuyor. Umarım yeni hayatın sana güzellikler, mutluluklar getirir arkadaşım. Kına gecen, düğünün herşeyin kusursuz olsun canım, mutluluklar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz Şeniz
Canım anladığım kadarıyla dikim hatası var, yeniden dikiliyors sorun yok. Üzme kendini canım :teselli:
Mandilin çiçeğin görüntüsü çok hoş ama ben zambak kokusundan nefret ederim :1no2:
Buketin tam senlik canım, çok zarifmiş yerimseniben Eee gelin arabanı da ekle bari kaydirigubbakcemile3
anladım burcum bende ne safım ya dedım nevresımlerı tek tek mı yıkıycaklar :roflol:
ohh ınş kırılmadan gıder yerlesır hayrlısyla
dimi :roflol: bencede:roflol: acımasım geldi bak şimdi onaa:roflol:Burcu serhata çok büyük sorumluluk vermişiniz kuzum
Burcu süpermiş
gerçek gül kullanmıcan dimi onca gül çok para tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?