Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bornoz takımlarımızı kullanmadan önce mutlaka ılık suyla yıkamalıymışız yıkamadan kullanırsak su emiciliğini göstermiyormuş diye bir duyum aldımzemuszemus

burcuuu kolay gelsin balımzemuszemus

kapanan bohçalarınıza çeyislerinize mutfak eşyalarınıza bile bol bol aytel kürsi okuyun kıslar.
hepinizi kem gmzlerden ,çirkef yüreklerden korusun rabbim...
en güzel zamnda çekilen sıkıntılar bazen bir ömre bedel oluyor.

burcu neden yıkanıyo onlar bız yıkamayız
hanı dantller ve baska seylerı ütüleyıp koyarızda nevresımlerı bılmıyom hee
ılk gun serceklerın mı

böcükçüm şimdi ben kullanacağım tüm nevresimleri falan hazır aldım hepsinide yeni aldım biliyorsun bu senenin başında yerimseniben lakin annemin evvelden aldığı 2 takım pike ve 2 takım nevresimle birlikte birde bornoz seti var ben onu misafir havlusu yapıcam. e bunlar en az 5 senedir dolapta bekliyor. paketleri bile tozlanmış. annemde çıkaralım paketten güzelce yıkıyalım belki toz kokusu çekmştr hurçlara yerleştirelim dedi. orda başına iş çıkmaz yüklüğünün içine hurçla koyarsın temiz temiz birisi geldimide ordan çıkartır verirsin dedi. yerimseniben onun için yıkıyoruz kuzum Şeniz

ayyyyy kolay gelsin size burcum, anneciğin nereye yetişeceğini şaşırmıştır şimdik.
inşalh sağsalim giderler.
sormaa uyku uyumuyor kadın benden heycanlı. neyi ne yapacağını şaşırdı. biran evvel burdan göndersende bu evde rahatlasa zaten gdp döndükten sonrada burda derinlemesine bir temizlik bekşiyor bizi. diyarbakırdan yatılı gelen olacak falan mis gibi olsun evimiz:1rolleyes:
duvar falan silicez allah yardımcımız olsun:roflol:

lahanam güzel haberlerini bekliyorum kuzum bir o mesele kaldı. ay kızlar bir bulsak yaa vallahi aşkımda yazmaya başlamış bulamazsak ayvayı yedim kaydirigubbakcemile3

Beklenen günler geliyor ve herkes birer birer yuvadan uçuyor. Umarım yeni hayatın sana güzellikler, mutluluklar getirir arkadaşım. Kına gecen, düğünün herşeyin kusursuz olsun canım, mutluluklar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz Şeniz

Kızlar yaaa tüllerimi hiç beğenmedim. Çok kötü dikmiş (

Canım anladığım kadarıyla dikim hatası var, yeniden dikiliyors sorun yok. Üzme kendini canım :teselli:

minik zambak mı süppersin sağol tatlım opuyorumnanaktan

Mandilin çiçeğin görüntüsü çok hoş ama ben zambak kokusundan nefret ederim :1no2:

Buketin tam senlik canım, çok zarifmiş yerimseniben Eee gelin arabanı da ekle bari kaydirigubbakcemile3

ben hiç buketim nasıl olsun die düşünmemiştimm
krizantem olur sanırım...

pardon o çiçeğin adı krizantem değilmiş...

Son düzenleme:
anladım burcum bende ne safım ya dedım nevresımlerı tek tek mı yıkıycaklar :roflol:
ohh ınş kırılmadan gıder yerlesır hayrlısyla

tmam eklerim kuzum Şeniz

anladım burcum bende ne safım ya dedım nevresımlerı tek tek mı yıkıycaklar :roflol:
ohh ınş kırılmadan gıder yerlesır hayrlısyla

vallahi çok tırsıyorum....
onca cicime bir şey olursa çok üzülürüm...
serhatada dedim zaten eğer bir bardağım kırılsın şöförden değil senden bilirim dedim :roflol:

Günaydin kizceler,

ay burcu buketine bayildim. Ben simdiye kadar hic buket filan bakmadim. Buldugumu alirim mantigiyla yasadim. ;=))) Sen simdiden ayarladin demek kaydirigubbakcemile3

OOOOOOOOOOOOOO çok şıkkkk bir gelin arabası süslemesi olmuş:lepi:

ay kızlar yarın feci yoğunum...
sabah erkenden pazara gidicez bir dolu hurç alıcaz...
ordan gölcüğe inicez ağdacıda randevum var düğünden evvel bir kere daha gidebileyim diye şimdi gidiyorum.
ordan gelinlikçiyte gidicez 2. provam var. ordan carfura gidicez tabure alıcam balkonum için ki eşyalarla birlikte gitsin oda. akşam gelcez eşya toplamaya devam vay anam vayyyy

Burcu serhata çok büyük sorumluluk vermişiniz kuzum
dimi :roflol: bencede:roflol: acımasım geldi bak şimdi onaa:roflol:
Burcu süpermiş
gerçek gül kullanmıcan dimi onca gül çok para tutar

yok gül değilmiş üstündekiler karanfilmiş ama karanfil dayanmaz dedi çiçekçi ablam. onun yerine başka bir çiçek kullanacak bakalım görcez.

ya kızlar link değilde sadece resim çıkması için napıyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…