Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

SULFATCIM bulursunuz canım dahaaa...ben istemiimm kına çıkkk

Canım annemin kuzeninin yeri var hem salon hem de restaurant, orda olcak herhalde ama ben açık alan istiyorum :çok üzgünüm:

Ben de istiyoruuuuummmmmmmmdelikafadulden Çok güzel görünüyolar, paylaşımın için teşekkürler arkadaşım Şeniz

prlpam yalnız sen onu yakından gördün dimi kuzum o ip perde değil. kumaşı böyle birer santim arayla kesmişler. ama şanahe duruyor....

Ya bizim oturma odasındaki fonlar da onlardan ben yanlış didim parpalm :kedi:

Brcncvk86 , canım yer volkanlarının fiyatları organizasyon şirketlerinde çok pahalı. Bizim kır düğünü açık alan 4 tane kendileri verdiler, sayıyı arttırmak isterseniz pastada ilk dansta vs her biri için 15 liracık istediler kaydirigubbakcemile3 Arttırdık biz de tabii, bazıları çabuk sönüyor ve çok kısa ama bizim sözleşmeye yazdığımız boyumuz kadar olan ve birkaç dk süren cinsten yerimseniben Kazasız atlatırzı umarım yanmadan kaydirigubbakcemile3

benimde açık kahev saçım boya yok..yoo o renkelrde de hoş duran modeller var..benced esonra istersen boyat canım
zeysb çok güsel modellermiş canım ya ilk modeli aldım bile izninle yerimseniben
ay ne izni gülüm istediğini al ben sizin için ekledim beğenmene sevindimopuyorumnanaktan
zeysb denıycem cnm alım arkadasıma yaptıram
böcük sen alemsin kızzz valla..ne komik kızsın senkaydirigubbakcemile3arkadaşın korkmazsa yaptır:roflol:aranız bozulmasın:sm_cool:dene canım
valla sizden ayrılmayım die pc başında öğle yemeğmi yedim haaa:kedi:cokacimcoook

SULFATCIM olsun nolacak...benim arkadaşlarımda kınayı kapalı düğünü açık yaptılar...boşver madem tanıdı yap gitsin..düğün açık havada değil mi?
bende veda gecesi yapıcam Allah nasip ederse..tüm arkilerime tülden fiyonklu duvar yapıcam bende takıcam benim bide ışıltılı minik tacım olucak..evde biraz takılıp dışarda kutlamayı düşünüyorum...kaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçayım fırça yiyip parlıycam şimdikaydirigubbakcemile3hepinizi kocaman öptüma.s.

Evet canım düğünüm açık havada börtü böcek içinde kaydirigubbakcemile3 Ben açık hava takıntılıyım galiba nişanı da öğretmen evi bahçesinde yapmıştık. Biz de kuzenlerim ve arkadaşlarımla kınadan önceki gün yada sonra hamam sefası yapcaz :dance: Ben gitmedim hiç hamama ama illa eğleniriz filan dediler tamam dedim gençler takılcaz kaydirigubbakcemile3

benimde nişanım açık havada yemekli olmuştu..düğünümüde öle sitiyorum Allah nasip ederse tabi...ay hamam mı bende hiç gitmedim.içtiğim suyla yıkanırım kız ben..tansiyonum düşüo napam:gitme:ama süper eğlenceli olur haa...resimlerinizi çekip ekle dermişiiiiiiiiiimm hihihkaydirigubbakcemile3öptüma.s.

burcu baloncuklari ucurmak icin bir yerden izin almak gerekiyor mu. Ben simdi hemcik arastirdim almanyada izin almak gerekiyormus. Normalde havada icindeki mum sönüyormus ama bazen tehlike yarattigi anlarda olabiliyormus örnegin bir agacin icinde uctugu yada bir evin catisina düstügü zaman diyeleim rüzgar esince filan... ama cok hos görülüyor uzak dogudan gelen bir sey mis... Türkiyede bilmiyorum ama burda fiyatlari pahali degil... burdan alirim herhalde boy boy cesitleri var insallah bir aksilik cikarmaz

zeysb ask olsun:dilcikar: korkulcak kadr yokkı
sadece dizaltıma yaptrcam onunda kas ksımlarında hıc kılım yok ust iç kısımlarında sadece koltuk altımada bıoder kullandım ıcn cok az
dızustunde hıc yok ama en cok şeyden korkuyom anladın:sinifsinif:

bacaklarım için bundan bir kaç sene önce bir kere sire gitmiştim inanın normal ağdadan bir farkı yoktu çıkış hızında... :1no2: hızlı çıkıyor benimkiler :çok üzgünüm:
burcucum el çiçeği fikrin de arabanın süsü de süper

şu tüy mevzusunda sana karınca yumurtası yağını şiddetle öneririmsengözlerimebaksanab

karınca yumurtasını sürdürten sonra güneşe cıkılmıyomuş galiba öyle bişey duymuştum ama ewt cok güzel bişeymiş

heeey bunlar şahane
tek kelimeyle şa ha ne!!!

pasta kesme müziğimi ben yalından meleklerin sözü var istiyorumm
belki onu da bir değerlendirirsin :)))

eda ben zaten misim hayr yanı pazar elbıse alırsk mınıetekle cocuk kacmasın dıe şeyettımkaydirigubbakcemile3

karınca yumurtasını sürdürten sonra güneşe cıkılmıyomuş galiba öyle bişey duymuştum ama ewt cok güzel bişeymiş
tüyler alındıktan sonra sürüyosun ama akşam yatmadan önce

yani sürüp yatıyosun aynı gün
3 gün sürüyosun sonra gözle görülür biçimde azalıyor

ben yaklaşık 4-5 keredir kullanıyorum
inanamadım sonuçlarına ki ben çok esmerim ve çok tüylüyüm
tüylüydüm diim :kedi:

burcu, süpper orjinal bi fikirmiş..
çoook farklı olacağına eminim. Balonlar biraz daha kalabalık olunca sanki dahada bi güzel görünüyorlar. ınşallh yaparsınız, bende bakarım fotolarınıza. Dileklerinizi de kağıda yazıp balona takacaksınız dimi, çook şeker yaa. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…