- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
SULFATCIM bulursunuz canım dahaaa...ben istemiimm kına çıkkk
3 lira kuzum tanesii Şeniz
[kıskanma kıskama dur balııı kaydirigubbakcemile3 güzeli nette arat hmen çıkıyor iki bilindik sitesengözlerimebaksanab bitti bitmekte olan site ve sahibinden olan site a.s ama sahibinden olanda daha ucuz... :1ninca: tanesi 3 liracıkkk :sm_cool:
prlpam yalnız sen onu yakından gördün dimi kuzum o ip perde değil. kumaşı böyle birer santim arayla kesmişler. ama şanahe duruyor....
benimde açık kahev saçım boya yok..yoo o renkelrde de hoş duran modeller var..benced esonra istersen boyat canımCADIARZU
gelin saçı konusunda hala karar veremedim
sarı saçta her model güzel duruyoda kahveringi-siyah ta her model göstermiyo kendini
boyatmak ta istemiyorum
daha erken istersem ileri ki yıllarda boyatırım diyorumCADIARZU
ay ne izni gülüm istediğini al ben sizin için ekledim beğenmene sevindimopuyorumnanaktanzeysb çok güsel modellermiş canım ya ilk modeli aldım bile izninle yerimseniben
böcük sen alemsin kızzz valla..ne komik kızsın senkaydirigubbakcemile3arkadaşın korkmazsa yaptır:roflol:aranız bozulmasın:sm_cool:dene canımzeysb denıycem cnm alım arkadasıma yaptıram
SULFATCIM olsun nolacak...benim arkadaşlarımda kınayı kapalı düğünü açık yaptılar...boşver madem tanıdı yap gitsin..düğün açık havada değil mi?
bende veda gecesi yapıcam Allah nasip ederse..tüm arkilerime tülden fiyonklu duvar yapıcam bende takıcam benim bide ışıltılı minik tacım olucak..evde biraz takılıp dışarda kutlamayı düşünüyorum...kaydirigubbakcemile2
Evet canım düğünüm açık havada börtü böcek içinde kaydirigubbakcemile3 Ben açık hava takıntılıyım galiba nişanı da öğretmen evi bahçesinde yapmıştık. Biz de kuzenlerim ve arkadaşlarımla kınadan önceki gün yada sonra hamam sefası yapcaz :dance: Ben gitmedim hiç hamama ama illa eğleniriz filan dediler tamam dedim gençler takılcaz kaydirigubbakcemile3
aa ben bunları yeni görüyorum ip perde dedikleirniz bunlar mı
burcucum el çiçeği fikrin de arabanın süsü de süperbacaklarım için bundan bir kaç sene önce bir kere sire gitmiştim inanın normal ağdadan bir farkı yoktu çıkış hızında... :1no2: hızlı çıkıyor benimkiler :çok üzgünüm:
heeey bunlar şahanedüğün için düşündüğüm değişik fikir var dedim ya kızlar belki aranızda bileniniz vardır ben yeni keşfettim onun için bana değişik geliyor:roflol: ilk defa bundan 1 sene önce karşımızdaki havuz başında bir kına gecesinde gördüm bunlardan kelimenin tek anlamıyla vuruldum.... delikafadulden tam yüksek yüksekkk tepelereeee çalarken havalandırdılar bunları. gece karanlığında tam bir görsel şölendi... a.s bizde şöyle yapmaya karar verdik. 4 tane alıcaz pasta kesildikten sonra pasta müziğimiz bitmemeiş olacak henüz, hemde herkes oturuyor olacak hala o esnada ben, aşkım, kız kardeşim ve serhatın oğlan kardeşi dördümüz birer tane havalandırıcaz bu dilek balonlarından. ismi dilek balonuymuş. açık havada akşam mükemmel olacak. tam 1 senedir arıyordum tesadüf eseri buldum. pasta kesme şarkısınıda kayahandan seninle her şeye varım ben olarak düşündüm :1rolleyes:
git git mis gibi olarsın:jeyyar:zeysb olur valla götr benı korkuyom bende epılasyon edıyom yada weet kullanıyom cok masraf oluyo ayy cesartlendım kesın bende gtcem hatta belkı yarın gıderım:jeyyar:
tüyler alındıktan sonra sürüyosun ama akşam yatmadan öncekarınca yumurtasını sürdürten sonra güneşe cıkılmıyomuş galiba öyle bişey duymuştum ama ewt cok güzel bişeymiş
kızım seninki deli aşık o yine de kaçmaz kiiiŞenizeda ben zaten misim hayr yanı pazar elbıse alırsk mınıetekle cocuk kacmasın dıe şeyettımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?