Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende sesu sir katkılı ılık ağda ile alıyom portekallı hemde mis gibi kokuyo...
almam lazım ama babam evde alamıyom yaaa :sinifsinif:

zeysb cim ben kocabeyoğlu pasajından aldım hemde 65 liraya çok güsel dantelli falan başka şelerde aldım tabi :kedi: elim kolum dolu 110 liraya çıktım vala:)

valla iimiş kuzum yaaa güle güle kullan hepsini...yoksa gerçekten çok pahalılar..optimuma gidiyorum bende la senzanın outletine,zeki güzel bide..ama indirimlerini takip ediyorum..marks&spencer ında iç giyimleri çok hoş..bende bi kaç bişi indirimden alıp istifledim:roflol:

kızlar hani gelinle damat çıkarken yanlardan volkanlar çıkıyo ya onlar sıçrayıp yakmaz demi ayy çok mu cahilim yaaa:)ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?

uzak tutuyorlar volkanları ama çok yakın durursa yakar yani..maytap vardır ya pastaların üstüne konan o bile benim kaç defa çorabımı kaçırmıştı...ucuzlar yaa...eskiden pahalıydılar ama şimdi pazarlarda bile dolu...

ay canım ilk kez görüyorum süper bişey bunlarhihoyyyt
bulabildin mi peki kaça aldındelikafaduldendelikafadulden
benim düğünümde açık havada olacak bende istiyorumopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende yarım bacak ağda yapıyorum düğün öncesi tam bacak istiyorum
ama kendim arkaları yapamam diye yaptırmak istiyorum ama daha önce hiç gitmedim
o yüzden kararsızım

yawrım benim aldıım yerde kom un ürünleri var hepside çok güzeldi wala :)
aman süpermişşş canım yaa çok saol gidicem:1hug:
o yüzden kararsızım
ya git canım yaaa hem kolay hemde ii dayanıyor....ben bacak yaptırmıorum diziem kadar çıkıo makinayla alıorum azcıkalr die..ama dene git..a.s.

aman süpermişşş canım yaa çok saol gidicem:1hug:

ya git canım yaaa hem kolay hemde ii dayanıyor....ben bacak yaptırmıorum diziem kadar çıkıo makinayla alıorum azcıkalr die..ama dene git..a.s.

bende dizime kadar alıyorum ama düğün öncesi tam olsun istiyorum
az var zaten sadece bikini bölgesi ve yanlarında var biraz

harika mükemmel benim kinam allah izin verirse acik havada olacak.... bende isterim yaaaa bana ne nerden aliniyor kac para tensi kiz cabuk söyle cok hosuma gitti
cok heyecanlandim simdi bak... cok yasa sen emi kaydirigubbakcemile5

o yüzden kararsızım

Bence git, ben 4 senedirli komple hep sir agda ile aldiriyorum. Cok memnunum. Hem ter temiz oluyo, bide pislik orada kaliyo :kedi:

bende dizime kadar alıyorum ama düğün öncesi tam olsun istiyorum
az var zaten sadece bikini bölgesi ve yanlarında var biraz

git canikom..bende dizden sonra 0..o yüzden aldırmamada gerek yok.anamında öle genetik heral.
bir kaç gelin saçı ekliyim kızlarrr düğünü yakın olanlara fikir olsun...

KAYNAK:salıncaktaikikişi
makyajlar ne kadar sade ve doğal di mi kızlar..bizimkiler bir abartır ir abartır...ne saçma..doğallıktan yanayım...güzel makyaj zaten az farkedilen makyajdır..umarım hepiniz böle şık sade ve güzel olursunuz

Son düzenleme:
harika mükemmel benim kinam allah izin verirse acik havada olacak.... bende isterim yaaaa bana ne nerden aliniyor kac para tensi kiz cabuk söyle cok hosuma gitti
cok heyecanlandim simdi bak... cok yasa sen emi kaydirigubbakcemile5
ebay'e Himmelslaterne ver canim. Cok uygun :lepi:

CADIARZU
gelin saçı konusunda hala karar veremedim
sarı saçta her model güzel duruyoda kahveringi-siyah ta her model göstermiyo kendini
boyatmak ta istemiyorum
daha erken istersem ileri ki yıllarda boyatırım diyorumCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…