zeysb cim ben kocabeyoğlu pasajından aldım hemde 65 liraya çok güsel dantelli falan başka şelerde aldım tabi :kedi: elim kolum dolu 110 liraya çıktım vala:)
bende sesu sir katkılı ılık ağda ile alıyom portekallı hemde mis gibi kokuyo...
almam lazım ama babam evde alamıyom yaaa :sinifsinif:
kızlar hani gelinle damat çıkarken yanlardan volkanlar çıkıyo ya onlar sıçrayıp yakmaz demi ayy çok mu cahilim yaaa:)ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?
düğün için düşündüğüm değişik fikir var dedim ya kızlar belki aranızda bileniniz vardır ben yeni keşfettim onun için bana değişik geliyor:roflol: ilk defa bundan 1 sene önce karşımızdaki havuz başında bir kına gecesinde gördüm bunlardan kelimenin tek anlamıyla vuruldum.... delikafadulden tam yüksek yüksekkk tepelereeee çalarken havalandırdılar bunları. gece karanlığında tam bir görsel şölendi... a.s bizde şöyle yapmaya karar verdik. 4 tane alıcaz pasta kesildikten sonra pasta müziğimiz bitmemeiş olacak henüz, hemde herkes oturuyor olacak hala o esnada ben, aşkım, kız kardeşim ve serhatın oğlan kardeşi dördümüz birer tane havalandırıcaz bu dilek balonlarından. ismi dilek balonuymuş. açık havada akşam mükemmel olacak. tam 1 senedir arıyordum tesadüf eseri buldum. pasta kesme şarkısınıda kayahandan seninle her şeye varım ben olarak düşündüm :1rolleyes:
kızlar hani gelinle damat çıkarken yanlardan volkanlar çıkıyo ya onlar sıçrayıp yakmaz demi ayy çok mu cahilim yaaa:)ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?
aman süpermişşş canım yaa çok saol gidicem:1hug:yawrım benim aldıım yerde kom un ürünleri var hepside çok güzeldi wala :)
ya git canım yaaa hem kolay hemde ii dayanıyor....ben bacak yaptırmıorum diziem kadar çıkıo makinayla alıorum azcıkalr die..ama dene git..a.s.arkadaşlar bende yarım bacak ağda yapıyorum düğün öncesi tam bacak istiyorum
ama kendim arkaları yapamam diye yaptırmak istiyorum ama daha önce hiç gitmedim
o yüzden kararsızım
aman süpermişşş canım yaa çok saol gidicem:1hug:
ya git canım yaaa hem kolay hemde ii dayanıyor....ben bacak yaptırmıorum diziem kadar çıkıo makinayla alıorum azcıkalr die..ama dene git..a.s.
düğün için düşündüğüm değişik fikir var dedim ya kızlar belki aranızda bileniniz vardır ben yeni keşfettim onun için bana değişik geliyor:roflol: ilk defa bundan 1 sene önce karşımızdaki havuz başında bir kına gecesinde gördüm bunlardan kelimenin tek anlamıyla vuruldum.... delikafadulden tam yüksek yüksekkk tepelereeee çalarken havalandırdılar bunları. gece karanlığında tam bir görsel şölendi... a.s bizde şöyle yapmaya karar verdik. 4 tane alıcaz pasta kesildikten sonra pasta müziğimiz bitmemeiş olacak henüz, hemde herkes oturuyor olacak hala o esnada ben, aşkım, kız kardeşim ve serhatın oğlan kardeşi dördümüz birer tane havalandırıcaz bu dilek balonlarından. ismi dilek balonuymuş. açık havada akşam mükemmel olacak. tam 1 senedir arıyordum tesadüf eseri buldum. pasta kesme şarkısınıda kayahandan seninle her şeye varım ben olarak düşündüm :1rolleyes:
arkadaşlar bende yarım bacak ağda yapıyorum düğün öncesi tam bacak istiyorum
ama kendim arkaları yapamam diye yaptırmak istiyorum ama daha önce hiç gitmedim
o yüzden kararsızım
bende dizime kadar alıyorum ama düğün öncesi tam olsun istiyorum
az var zaten sadece bikini bölgesi ve yanlarında var biraz
ebay'e Himmelslaterne ver canim. Cok uygun :lepi:harika mükemmel benim kinam allah izin verirse acik havada olacak.... bende isterim yaaaa bana ne nerden aliniyor kac para tensi kiz cabuk söyle cok hosuma gitti
cok heyecanlandim simdi bak... cok yasa sen emi kaydirigubbakcemile5
ebay'e Himmelslaterne ver canim. Cok uygun :lepi:
10 tanesi 8 € 20 tanesi 18€ 30 tanesi filan böyle devam ediyo. ;=))):asigim:eve gideyim hemen cik bakacam not ettim
Danke
cok mu uygun kac eurocukkkk :ecrin_bebek:
git canikom..bende dizden sonra 0..o yüzden aldırmamada gerek yok.anamında öle genetik heral.
bir kaç gelin saçı ekliyim kızlarrr düğünü yakın olanlara fikir olsun...
KAYNAK:salıncaktaikikişi
makyajlar ne kadar sade ve doğal di mi kızlar..bizimkiler bir abartır ir abartır...ne saçma..doğallıktan yanayım...güzel makyaj zaten az farkedilen makyajdır..umarım hepiniz böle şık sade ve güzel olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?