karam lahanam güzel ama ben yinede yatak odası için uygun olmadığını düşünüyorum.
düşünsene gündüz giyinecek olsan bile ha bire perde çek perde kapa perde aç... çünkü bayağı transparan. evet onun evinde çok uyumlu ve şık durmuş allah için ama benim mobilyamla benim kafamda ki konseptle ters. ben daha soft bir şeyler yarattmak istiyorum onunkisi şıkış şıkır. böyle sevenler için biçilmiş kaftan. bence en önemlisi ne istediğimizi blmekle alakalı. yani kafanızda modern bir ev mi var daha şıkır şıkır bir ev mi var ne istediğinizi bilirseniz hiç zor olmaz....
valla güzel duruoda lahana ben nasıl temizlendiklerini merak ediyorum.bir masa örtüsünün bile ipleri püskülleri dolanıyor elle açıyoruz..peki bu nasıl yıkanıcak anlamadım dolaşmazmı
geçen günde geçmiş olmuş demiştim canım sağa naptın arabayı..
Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
burcuözge, ayışığı81, brcncvk86, destynas, eccu, Gasoline, GLCNNN+, HAMSTER, jtosik+, karalahana+, kararsız, melahatt, morçilek+, oktar+, parpalm+, pıtırcık85, reyhan85, REYHANSAHRA, sulfat+, svda, tubiS+, uğur böcüğü, zeysb+, şeker-leblebi
yahu neden kimse yazmıyor yaaaa
kina gecesi icin calgi fiyati vereliniortak
ay kızlar yarın feci yoğunum...
sabah erkenden pazara gidicez bir dolu hurç alıcaz...
ordan gölcüğe inicez ağdacıda randevum var düğünden evvel bir kere daha gidebileyim diye şimdi gidiyorum.
ordan gelinlikçiyte gidicez 2. provam var. ordan carfura gidicez tabure alıcam balkonum için ki eşyalarla birlikte gitsin oda. akşam gelcez eşya toplamaya devam vay anam vayyyy
kızlar yatakodası halım buna uygun olarak perde için şöyle düşündüm fon pembe tonunda olsun,yanlız tül değilde ip perde istiyorum ip perdeyi çok uçuk bir pembemi alayım yoksa beyaz mı örtümde simli böle halıya uyuyor yani fikir verin bana
Annemde ilk aldığı çelik tencerede süt kaynatıp öyle kullanıyor.
tüm vücut 25 e yaptırıcam ben. ama kol falan koltuk altımı zaten epilasyon yaptırmştım yok yok orda onun için yapılmayacak. sadece bacak ve bikini bölgesi yapılacak o fiyata ama millet tam vücut yapıyormuş o fiyataa.s
koçtaştan alıntı
kızlar şimdi benim y.odamda tam karşı duvarımda boydan boya açık renk gömme dolabım var kendi takımımn dolabı ayrı bir odaya kurulucak giyinme odası gibi olucak orası. bende takımım la uymuyor göz zevkini bozmasın diye böle desenli tül perde var koçtaşta 29 tl tabi 1 tane az gelir 2 tane anca belki alıp dolabın önüne çeksem pede gibi hem bir hoş hava yaratsa odada olurmu bayanlar bugun çok oldum ben biliyorum ama napımmm
koçtaştan alıntı
kızlar şimdi benim y.odamda tam karşı duvarımda boydan boya açık renk gömme dolabım var kendi takımımn dolabı ayrı bir odaya kurulucak giyinme odası gibi olucak orası. bende takımım la uymuyor göz zevkini bozmasın diye böle desenli tül perde var koçtaşta 29 tl tabi 1 tane az gelir 2 tane anca belki alıp dolabın önüne çeksem perde gibi hem bir hoş hava yaratsa odada olurmu bayanlar bugun çok oldum ben biliyorum ama napımmm
BURCU ben biliim bunlarıı haklısın çok güzel duruyorlarrr harika fikir canım..seninle herşeye varım şarkısıda süper canım..kayahanın sesini ve kendisini sevemsemde bestelerine hayranım. kayahan yazsın nülifer söylesin...
SULFATCIM bulursunuz canım dahaaa...ben istemiimm kına çıkkk
3 lira kuzum tanesii Şenizne kadarmış bu dilek balonları burcuşşş.çok güzel duruyolarrr
koçtaştan alıntı
kızlar şimdi benim y.odamda tam karşı duvarımda boydan boya açık renk gömme dolabım var kendi takımımn dolabı ayrı bir odaya kurulucak giyinme odası gibi olucak orası. bende takımım la uymuyor göz zevkini bozmasın diye böle desenli tül perde var koçtaşta 29 tl tabi 1 tane az gelir 2 tane anca belki alıp dolabın önüne çeksem perde gibi hem bir hoş hava yaratsa odada olurmu bayanlar bugun çok oldum ben biliyorum ama napımmm
ayyy burcu süperr nerden buldun cok kıskandım süper bişey fiyatı nekadar acaba
prlpam yalnız sen onu yakından gördün dimi kuzum o ip perde değil. kumaşı böyle birer santim arayla kesmişler. ama şanahe duruyor....
valal git balım..çok korkuasanda ben ilk sesuyu denedim.normal ağdayı yapamamıştım.sesuyu al ılık ağda bal kıvamında oluyor.sürüosun kağıtlarını yapıştırıosun kılların ters yönünde çekiosun..canın çok yanıosa korkuosan önce bunu dene..alışıncada gidersinzeysb olur valla götr benı korkuyom bende epılasyon edıyom yada weet kullanıyom cok masraf oluyo ayy cesartlendım kesın bende gtcem hatta belkı yarın gıderım:jeyyar:
canımcım yok bende fikrimi söledim.yoksa tabiki herkesin ayrı ayrı düşünceleri var...
ablamda kullandıda benim bir ara öle düşündüğü gibi olmuyor içeriyi göstermiyor...ama onun çok yüksek ve önü açıktı.tabii sokak aralarında nasıl olur dediğin gibi olabilir...
zor iş bu ev döşemek valla tırsıyrum ben...
zeysb temizlenmesiini sormuşsun.perdeciler tutam tutam alıp bağlayın iç bişiy olmaz diyorlar.hani bazı elbiselermizi yıkıyoruz ya buruşuk modelleri kayblmasın diye öle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?