Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zeysb olur valla götr benı korkuyom bende epılasyon edıyom yada weet kullanıyom cok masraf oluyo ayy cesartlendım kesın bende gtcem hatta belkı yarın gıderım:jeyyar:

canımcım yok bende fikrimi söledim.yoksa tabiki herkesin ayrı ayrı düşünceleri var...
ablamda kullandıda benim bir ara öle düşündüğü gibi olmuyor içeriyi göstermiyor...ama onun çok yüksek ve önü açıktı.tabii sokak aralarında nasıl olur dediğin gibi olabilir...
zor iş bu ev döşemek valla tırsıyrum ben...

zeysb temizlenmesiini sormuşsun.perdeciler tutam tutam alıp bağlayın iç bişiy olmaz diyorlar.hani bazı elbiselermizi yıkıyoruz ya buruşuk modelleri kayblmasın diye öle..

koçtaştan alıntı

kızlar şimdi benim y.odamda tam karşı duvarımda boydan boya açık renk gömme dolabım var kendi takımımn dolabı ayrı bir odaya kurulucak giyinme odası gibi olucak orası. bende takımım la uymuyor göz zevkini bozmasın diye böle desenli tül perde var koçtaşta 29 tl tabi 1 tane az gelir 2 tane anca belki alıp dolabın önüne çeksem perde gibi hem bir hoş hava yaratsa odada olurmu bayanlar bugun çok oldum ben biliyorum ama napımmm

Son düzenleme:

canım bu görünenleri hepsi bu başlıkta değiller galiba yaa.evlilik başlığının altında nerde gezersen gez adlar burdada çıkıo gibime geldi geçen öle farkettim..tabi geçmişi okuyanlar, yazmak istemeyenler, bakıp çıkanlarda ,olabiliyor galiba..ama herkez aynı anda yazsa süper olur ahhahaha

kina gecesi icin calgi fiyati vereliniortak

bizim burada davul dahil 400 lira diyorlar.

canım seni çok iyi anlıyorum yorucu ama çok zevkli oluyor bu işler.
herşey bittikten sonra canın sıkılacak insan boş hissediyor kendini sürekli koşuşturmalar bitiyor.

toz pembe, ip perde olarakta hiçç ilgilenmedim tek uzaktan baktım bişi diyemiycem.
kullananlardan daha sağlıklı bili alabilirsin.

Annemde ilk aldığı çelik tencerede süt kaynatıp öyle kullanıyor.

bizde aynı şekilde yapıyoruz hepsini yıkıyoruz cinsi farketmiyor.

fiyat çok ucuzmuş, ben 6 yıldan beri sürekli senin tabirinle merkeze sire gidiyorum 15 lira.
bir ayda çıkmamazlık gibi bir durumla hiç karşılaşmadım jet hızıyla çıkıyorlar.
benim düğün zamanı 10 gün önce aldırmıştım, düğüne tek tükte olsa topladı.

ha demiştin canım gömme dolap var die hatırladım...mobilyanla aynı renk çıkartmalardanda alıp o gömme dolabı kaplayabilirsin...oda koçtaşta var...buda güzel fikir ama görden anlaşılmazki canım..yakışadabilir yakışmayadabilir.hem perde hem bu göz yormasın dene istersen beğenmezsen çıkart

merhaba kızlarrr, bende hergün okuyorum sizin topiği, benim düğünümede az kaldı :)) bakıyorum kızlar neler almış banada fikir olsun diye :))
bugün yazayım dedim.. burcucum balonlar süper bayıldım fiyatı hakkında bilgin var mı? benim düğünümde açık hava olacakta , çok güzel bi fikir yaa

yabancı bir filmde görmüştüm bu anlattığın şekli çok değişik gelmişti. camın yeride önemli koca bir L şeklinde tül olmasın oda.

burcu, balonlar çook şekermiş kız sen süpersin :lepi:
ben yazıyordum mesajı gönderdinde.

ne kadarmış bu dilek balonları burcuşşş.çok güzel duruyolarrr
3 lira kuzum tanesii Şeniz

evet koçtaşta o dediklerini gördüm kuzum pembesine bitmiştim hattaaaaa delikafadulden iyi oldu banada hatırlattığın bende servis pencereme düşünüyordum bir şeyler gidip onlardan baksam yaaaa şahanee sağol kuzummm kaydirigubbakcemile5 pembesi sana uyarmı bilmem de pembesii çokkkkk şekerdiiiiiii :sm_cool:

ayyy burcu süperr nerden buldun cok kıskandım süper bişey fiyatı nekadar acaba

[kıskanma kıskama dur balııı kaydirigubbakcemile3 güzeli nette arat hmen çıkıyor iki bilindik sitesengözlerimebaksanab bitti bitmekte olan site ve sahibinden olan site a.s ama sahibinden olanda daha ucuz... :1ninca: tanesi 3 liracıkkk :sm_cool:

o dilek balonlarına baktımda bi sitede 15 liradiyo adet bitanesinde de 3 tl adet fiyatı 99 taneymiş

he ewt sahibindende gördüm bende :)

prlpam yalnız sen onu yakından gördün dimi kuzum o ip perde değil. kumaşı böyle birer santim arayla kesmişler. ama şanahe duruyor....

zeysb cim ben kocabeyoğlu pasajından aldım hemde 65 liraya çok güsel dantelli falan başka şelerde aldım tabi :kedi: elim kolum dolu 110 liraya çıktım vala:)

burcum walla sen bir çılgınsın. nerden gelır bole gusel seyler aklına. balonlara bayıldım superrrrrrr fıkır

kızlar hani gelinle damat çıkarken yanlardan volkanlar çıkıyo ya onlar sıçrayıp yakmaz demi ayy çok mu cahilim yaaa:)ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?

prlpam yalnız sen onu yakından gördün dimi kuzum o ip perde değil. kumaşı böyle birer santim arayla kesmişler. ama şanahe duruyor....

evet gördüm cnm yakından bende bayılmıştım ona beyazı bana daha iyi olur gibi

bu arada L şeklinde gelmicek yani tülümle falan birleşmicek camım ortada bu karşı duvarımda gömme dolap tek derdim takımımla sırıtmasın diye atmadığm takla kalmadı kızlar ya en sonunda sanırım böle yapıcam

zeysb olur valla götr benı korkuyom bende epılasyon edıyom yada weet kullanıyom cok masraf oluyo ayy cesartlendım kesın bende gtcem hatta belkı yarın gıderım:jeyyar:
valal git balım..çok korkuasanda ben ilk sesuyu denedim.normal ağdayı yapamamıştım.sesuyu al ılık ağda bal kıvamında oluyor.sürüosun kağıtlarını yapıştırıosun kılların ters yönünde çekiosun..canın çok yanıosa korkuosan önce bunu dene..alışıncada gidersin

haa anladım balım saol:)benimde buruşuk duran bluzlarım var onları yıkayıp bağlıyorum buruşuk kalsın die..ama lahanacım zor gibi geldi bana ne bilim..gerçi çok şık duruoda ben modern da istiyorum ona gitmez sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…