Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar halılarımı paylaşıyım sizlerle

salon halım

oturma odam(inşallah temizliği anlatıldığı gibi kolaydır )

giriş ve küçük antrem

bu da mutfak arkadaşlar

antre ve mutfağın halısı yeni çıkmış eğer dağıtım başlamamış olursa natura serisinden taşlı halılar gelecek. ama inşallah dağıtım başlamıştır :Saruboceq:

mafoldumbenKızlar ya bişey dicem annemi aradım demin yazlığa korayla cuma aksamından gelsek olurmu dedim kardeşle yatar dedim mırın gırın etti ben bi bakıyım da hbr veririm dedi :sinifsinif: sizin nişanlılar hiç sizde kaldımı kaldıysa aileleriniz tavrı ilk nasıl oldu

evet canım benim nişanlım hep bizde kaldı mırın kırın etme şansları yok çünkü nişanlım ankarada ben kayserideyim ve haliyle gelince bizde kalacaktı.biz dura dura otele ya da başka yere gitmesi hiç uygun olmaz...

walla benim nişanlım geçenlerde bizde kaldı hemde babamın ısrarıyla.yani saat geç oldu zaten evin uzak yerde kal die tutturunca bizimde işimize geldi tabi sırnaşık şey ama ayrı odalarda yatmak çok zor ya gözümü uyku tutmadı anca hayal kur yani hihoyyyt

ayy ewt öyle zor tabi ama gece uyuyana kadar beraber olucaz ertesi gün gözümü actığımda o da o evde olucak mafoldumben

mrb kızlarrrrrrr ben geldiimmm

balayı için oteller çok pahalıydı bizde dedemin yazlığına el koyduk bir haftalığına gündüz gezip akşam yatmaya gelces nasılsa :) saolsun dedemde razı oldu balayı işinide halletmiş oldukk çok şükürr

bide ben bugün kimliğimi değiştirdim kütüğe kadar değişti yaa :sinifsinif:

yeni kütüğün hayırlı olsun alışman çok zor olur eminim yerimseniben

sorma yaw bi garip geldi valla :) yıllardır beklediimiz oldu ama daha alışamadık valla heralde balayına gidince anlicas biz evli olduumuzu

aaaa ne degisik halilar bunlar.... hepsi cok güzel ama o bulutlu olan cok bambaska güle güle kullan canim

hosgeldin.... hayirlisi olsun canim. umarim balayiniz coooook güzel gecer

inş. aime ciim hepimizin inş. yahu çeşmede bi otel ayarlicaktı eşim 1500 lira istemişler biz hergün otelde olmicas gündüz gezip akşam yatmaya gelces die düşündük aklımıza dedemin yazlık geldi paramızlada yer içeriz kaydirigubbakcemile2

benimde bizimle beraber yazliga gelmisti. Ilk basta annem birsey der dedim. Hatta biz Otel ayarliyacaktik. Annem gerek yok. Erkek kardesinle kalir dedi ;=)))

Ay benimde kimlik degisecek, degil mi?

Bence cok dogru yapmissiniz, madem imkaniniz var ;=))

mafoldumbenannem demin aradı kızım boşver gerek yok şimdi dedi ananen filan rahat edemez dedi bende iyi dedim sen gel babanla dedi yok dedim bende gelmicem şimdi bunu nasıl söylicem koraya offf mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…