mafoldumbenKızlar ya bişey dicem annemi aradım demin yazlığa korayla cuma aksamından gelsek olurmu dedim kardeşle yatar dedim mırın gırın etti ben bi bakıyım da hbr veririm dedi :sinifsinif: sizin nişanlılar hiç sizde kaldımı kaldıysa aileleriniz tavrı ilk nasıl oldu
mafoldumbenKızlar ya bişey dicem annemi aradım demin yazlığa korayla cuma aksamından gelsek olurmu dedim kardeşle yatar dedim mırın gırın etti ben bi bakıyım da hbr veririm dedi :sinifsinif: sizin nişanlılar hiç sizde kaldımı kaldıysa aileleriniz tavrı ilk nasıl oldu
evet canım benim nişanlım hep bizde kaldı mırın kırın etme şansları yok çünkü nişanlım ankarada ben kayserideyim ve haliyle gelince bizde kalacaktı.biz dura dura otele ya da başka yere gitmesi hiç uygun olmaz...
walla benim nişanlım geçenlerde bizde kaldı hemde babamın ısrarıyla.yani saat geç oldu zaten evin uzak yerde kal die tutturunca bizimde işimize geldi tabi sırnaşık şey ama ayrı odalarda yatmak çok zor ya gözümü uyku tutmadı anca hayal kur yani hihoyyyt
yok biz aynı şehirdeyiz evlerde yakın
ayy ewt öyle zor tabi ama gece uyuyana kadar beraber olucaz ertesi gün gözümü actığımda o da o evde olucak mafoldumben
mrb kızlarrrrrrr ben geldiimmm
balayı için oteller çok pahalıydı bizde dedemin yazlığına el koyduk bir haftalığına gündüz gezip akşam yatmaya gelces nasılsa :) saolsun dedemde razı oldu balayı işinide halletmiş oldukk çok şükürr
bide ben bugün kimliğimi değiştirdim kütüğe kadar değişti yaa :sinifsinif:
kızlar halılarımı paylaşıyım sizlerle
salon halım
oturma odam(inşallah temizliği anlatıldığı gibi kolaydır )
giriş ve küçük antrem
bu da mutfak arkadaşlar
antre ve mutfağın halısı yeni çıkmış eğer dağıtım başlamamış olursa natura serisinden taşlı halılar gelecek. ama inşallah dağıtım başlamıştır :Saruboceq:
mrb kızlarrrrrrr ben geldiimmm
balayı için oteller çok pahalıydı bizde dedemin yazlığına el koyduk bir haftalığına gündüz gezip akşam yatmaya gelces nasılsa :) saolsun dedemde razı oldu balayı işinide halletmiş oldukk çok şükürr
Ay benimde kimlik degisecek, degil mi?mrb kızlarrrrrrr ben geldiimmm
inş. aime ciim hepimizin inş. yahu çeşmede bi otel ayarlicaktı eşim 1500 lira istemişler biz hergün otelde olmicas gündüz gezip akşam yatmaya gelces die düşündük aklımıza dedemin yazlık geldiparamızlada yer içeriz kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?