mafoldumbenannem demin aradı kızım boşver gerek yok şimdi dedi ananen filan rahat edemez dedi bende iyi dedim sen gel babanla dedi yok dedim bende gelmicem şimdi bunu nasıl söylicem koraya offf mafoldumben
Baberko gitmek istemiom ben yazlığa falan de.annem istemedi dersen bozulur
yok canım sen annenle konuş anne çok heveslendi ya çok ayıp olur de
takvim göründüü...minik senin anlattığın gibi yaptım oldu walla saol canım a.s.
tv ünitenle masanın rengi çok hoşş..koltukarında güzel aslında cnm ama en güzeli gerçekten seninde sölediğin gibi yatak odan
mafoldumbenKızlar ya bişey dicem annemi aradım demin yazlığa korayla cuma aksamından gelsek olurmu dedim kardeşle yatar dedim mırın gırın etti ben bi bakıyım da hbr veririm dedi :sinifsinif: sizin nişanlılar hiç sizde kaldımı kaldıysa aileleriniz tavrı ilk nasıl oldu
hmmm yaw annene açıklaman daha kolay nişanlından iz bırakmasın böle şeler bence tatlım yaşadım biliorum annenle halletmeye çalış mutlaka bitanem
Ohooo gülay bide arabaniz var. Gel keyfim gel. Hangi sehire gidecektiniz?
Ay cok iyi yaa. Senin dügün ne zamandi? Bizde balayina cesmeye gidiyoz ;=)))kuşadasına gidices canım ordan çeşme asos falan gezmek istiorus ikimizde kurtluyuzdur bi otele tıkılıp kalamayız:)
kızlar hepinize teeşekkür ederim şimdi koraya msj atıyorum ve diyorum ki askım anneme dedm o da babama sormuş kalma işine sıcak bakmamış dicem istersen günü birlik gidelim dicem
benim düğün bu ayın 28inde canım çok az kaldı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?