Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mafoldumbenannem demin aradı kızım boşver gerek yok şimdi dedi ananen filan rahat edemez dedi bende iyi dedim sen gel babanla dedi yok dedim bende gelmicem şimdi bunu nasıl söylicem koraya offf mafoldumben

ay canım bu işler zordur yaa

sende atlı dille anlatıcaksın nişanlına
uygun olmazmış diye biraz süsleyerek söyle canım yaa üzülme :teselli:

hmmm yaw annene açıklaman daha kolay nişanlından iz bırakmasın böle şeler bence tatlım yaşadım biliorum annenle halletmeye çalış mutlaka bitanem

takvim göründüü...minik senin anlattığın gibi yaptım oldu walla saol canım a.s.

tv ünitenle masanın rengi çok hoşş..koltukarında güzel aslında cnm ama en güzeli gerçekten seninde sölediğin gibi yatak odan

densem yerım senikaydirigubbakcemile
baberko yaa sen annenın dedıgını bencede dırek deme ananemler varya de sımdı bişey derler felan desen olmazmı

kızlar albüme evimin eşyalarımın resimlerini koydum yorumlarınızı bekliyorum.
müebbet sevdam halılarına karar vermişsin ne güzel ben salon için bir türlü karar veremiyorum

baberkom benim annemde biras tutucudur bu konuşarda ama yinede onunla konuşarak hallettim bazı şelerimi sende öle yapmaya çalış bence sonuçta el oğlu(ne kadar canımız kanımız olsalarda gün gelir bi laf edebilirler kötü niyetli olmasada bizi kırabilir) sen annecikle konuş gülüm istersen

kızlar hepinize teeşekkür ederim şimdi koraya msj atıyorum ve diyorum ki askım anneme dedm o da babama sormuş kalma işine sıcak bakmamış dicem istersen günü birlik gidelim dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…