e senin düğün ne zmaan canım benimde kına gecesi 27sinde
Dügüne 37gün var ;=))) Degil mi?kızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:
kızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:
Günaydın herkese..
Bugun iş yerinde son saatlerim 9 da gideceğim. :sinifsinif: Bugun cırt cırt işlerim var ağdacı hanımla. Yarında sabah 6 da yola çıkıyoruz inşallh.. Cuma günü düğün mekanı-çiçek-saç-makyaj provası bir sürü ıvır zıvırla uğraşacağım. Cumarteside inşallh herşeyin kusursuz olması umudum. :Saruboceq: Ben yokken evlenen arkadaşlarıma mutluluklar dilerim.
Sizleri yıllardır tanıyor gibi hissettiğimden vedalaşmak istedim. :gitme:
Evlenmek sevdiceğimle mutlu olacağım muhteşem anın yaklaştığını bilmek beni ne kadar heycanlandırsada içimdeki burukluğu geçiremedim son günlerde. Yazmakta istemedim bu yüzden her cümlede bi cunalımdı sanki. Bu kadar büyütülcek geri gönülmeyecek bir hadise gibi davranır oldum. Boğazım düğüm düğüm bitanecik tek varlığım annecimmden ayrılmak çook ama çoook zor gelmişti bana. Bunu ancak son zamanların kıymetini anladığımda idrak edebildim. . Her baktığımda kıyamadım ona, arkamdan üzülmesini istemedim. Ama o nişanlandığımdan beri hep misafir kızım diye sevdi beni. Çooktan alıştırmıştı kendini. Artık sonuna geldik bu bekleyişin. En mutlu en güzel başlangıç için sadece 2 gün kaldı. Çeyiz arkadaşlarım herbirinizin yeri ayrı bende. Dönüp geriye baktığımda sizlere dair hep güzeel şeyler hatırlıyorum. Herbirinizin sıkıntısı mutluluğuda içimde saklı. Sizinle aynı heycanları farklı duygularla yaşamak çok ama çok güzeldi. Hepiniznde evini, gelinliğini, eşyalarını , özenerek aldığıınız cicilerinizi görmek, nikah tarihlerinizi duymak, sıkıntınızı paylaşmakhepsi çoook ama çook güzeldi. Dilerim Allh hepimizin gönlüne göre veriri. Şimdi biraz hüzünlüyüm duygusallaştım ama içim kıpır kıpır yinede vuslata ramak kaldı , döndüğümde gülen yüzlerle size mutlu haberlerle döneceğim inşallh.
Hepinizi çoook seviyorum, Cumartesi dualarınız benimle , ağzınız kulaklarınıza yakın olsun.. zemuszemus
Arsima, buket, burcu, gamze, eccu, pashmina, tubis, esma, böcük, sulfat, ışıl, aime, hayatım, beta, ıtırbuse, esrakaradeniz, yazmalı, lahana, baberko, gülçin, parpalm, julide, acemiperi, tobi, pınar, blackqueen, zeysb, darkangel, nihal, morçilek, azra, sinay, songa, elisa, gasoline, oveg, oktar, pufi, pıtırcık, roselin, minik ..... daha aklıma gelmeyenler hepiciiğinizi tek tek öpüyorum opuyorumnanaktan
Sevgilerimle..
_mandilin_
kızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:
yok canım 37 gün soora hem dogum günüm hem söz olucak daha var düğüne evimiz yok daha :sinifsinif:Benim dügüne daha var canim. 08.08.09. Kinam almanyada olacagi icin böyle dügünden bir gün olmadi ;=)))
Dügüne 37gün var ;=))) Degil mi?
Hadi hayirli ugurlu olsun. Nasil yapti peki? kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canımmm :1hug:hayırlı olsun alkisalkisalkis
nasıl etti kızzzz
annadım canım az kalmış senindeee:) zemuszemus
mervee hadi gözün aydınnn nasıl ettiiiii delikafadulden
Tebrik ederim mervebu Allah tamamına erdirsin :)
yok esmacım 37 gün soonra söz & nişan karısımı bişi olcak :)hayırlı olsn
yok jeosik bence 37 gündür cıkıyolarmııı
tebrıkler merwebuuu
mervebu hihoyyyt
kızlar albüme evimin eşyalarımın resimlerini koydum yorumlarınızı bekliyorum.
müebbet sevdam halılarına karar vermişsin ne güzel ben salon için bir türlü karar veremiyorum
Vallah bende anlamadim CADIARZUhayırlı olsn
yok jeosik bence 37 gündür cıkıyolarmııı
yok canım 37 gün soora hem dogum günüm hem söz olucak daha var düğüne evimiz yok daha :sinifsinif:
kız kulesine götürcekti beni ben huysuzluk yaptım kavga ettim özel günden dolayı gergindimbebek tarafında biere gittik böle istanbul ayaklarımızın altında..önce heyecandan konuşamadı sonra patır patır sözcükler cıktı agzından:asigim: son nefesime kadar benimle olmanı istiyorum benimle evlenir misin falan dedii opuyorumnanaktan
yok esmacım 37 gün soonra söz & nişan karısımı bişi olcak :)
teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan ben ümidimi kesmiştim evlenme teklifinden süpriz oldu..sözden nişandan konusuoruz evlenme teklifi etmek saçma diodu hihoyyyt
hepsi çok güzel ama özellikle son2si çok orjinalmiş :) güle güle kullan şeker :1hug:kızlar halılarımı paylaşıyım sizlerle
giriş ve küçük antrem
bu da mutfak arkadaşlar
antre ve mutfağın halısı yeni çıkmış eğer dağıtım başlamamış olursa natura serisinden taşlı halılar gelecek. ama inşallah dağıtım başlamıştır :Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok tebrik ederiiim, ben de ümidimi kestim galiba ama du bakalım belki doğum günümde bir sürpriz yapar mafoldumbenkızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?