Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaztüyü alma
tüyler cıkıyo aradan hanı yastık olarak alabılırsınde yorganda cok rahatsız olursun

canım valla bilmiom neyle karşılaşcam yaklaşık 7-8aydır falan kapalı ev Allahımmmmmmmm kocem yardım eder heralde:)edicemde dedi aman nazar değmesinn opuyorumnanaktan
ya ben uyarmış oliim de
bizim yazlık da çünkü koca bi kış kapalı oluyor
sonra da 1 günümüzü alıyor temizlemek

etsin tabi kocişin yardım aaaaaaa

oveg, evin ve eşyaların çok güzel.
yerleşmiş halini bekliyoruz.
salonun çok büyükmüş eşyalar süper durur.

aaaa ne degisik halilar bunlar.... hepsi cok güzel ama o bulutlu olan cok bambaska güle güle kullan canim

çok teşekkür ederim canım.evet müstakbel eşim bulutluya hayran kaldı.oturma odası ve bulutlular aşkımın seçimi.

kızlar albüme evimin eşyalarımın resimlerini koydum yorumlarınızı bekliyorum.
müebbet sevdam halılarına karar vermişsin ne güzel ben salon için bir türlü karar veremiyorum

ovegcim bende bakıyım bi fotolarına.canım salon halısına kararı verdik ama ikimizde aynı halıya farklı zamanlarda okey demişiz meğer. nişanlım ankarada görmüş beğenmiş ben kayseride biraraya gelince o bana bir halı anlatıyor ben ona sonra web sitesinden bulup gösterince anladık ki aynı halıyı anlatıyoruz kaydirigubbakcemile3

resimlerine bakınca halıya yorum getiririm canım

]

oveg hemen bakıyom kerak ettım
muabbet 3.halıyı anlayamadım yaaa

tatlım 3. halı bulutlar zemuszemus

hepsi çok güzel ama özellikle son2si çok orjinalmiş :) güle güle kullan şeker :1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/COLOR][/B]

çok teşekkür ederim.3 boyutlu halılara mest oldum zaten karar vermekte çok zorlandıkkaydirigubbakcemile2

m.sevdam canım halıların çok hoşş
mervebu haqyırlı olsun canımmmm:asigim:

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

m sevdam halıların cok şık usteki halı moda oldu galıba bı kac kişidede görmustum ama mutfak halına bayıldım canlı görmek ıstıyom
ı gunlerde kullan cnm

çok teşekkür ederim böcüğüm daha güzelleri senin olsun inşallah. salon halısı yeni sezon olduğu için tercih ediliyor.sehpa gelse bile modeli kapatmadığı için sıcak bakılan halılar arasında. mutfağımın halısını henüz bende hiç görmedim canım.beğendiğine sevindim.inşallah evime yerleşince eklerim opuyorumnanaktan

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun

yawrım sen benim yerimde olsan 1500 lira vermeyimi tercih edersin yoksa temizlemeyimi kocişinle :jeyyar:
cevap veriyorum: ben annemlerden bana kıyak yapmalarını 50 liraya temizlikçi ayarlatmalarını söylerim

eğrie eğri doğruya doğru
ama tabi eğer öyle bi şans yoksa aynen veririm benimkinin eline viledayı
sil derim hooop sil bahiim
sil yavrucummmm :)))

yaaaaaaaaaaa bişey sordum amalaelaelaelaelae

Benim hic bir fikrim yok canim, ama böcük cevap verdi galiba sana...

Katiliyorum :lepi::lepi:

bencede katılıyorum yerimseniben zaten şart koyarsın kocişine o zmn bak nasıl bir günlük işi 1 saatte yapıyo hihoyyyt

oveg arkadaşlık yolladım kabul edersen merak ettim bende bakcamzemuszemus
müebbet sevdam halıların çok hoş bu bulutlu olan hangi marka acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…