Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kısslar:asigim: bi önceki sayfada bi arkadaş
kaz tüyü yorgan mı yoksa
mikrofiber yorgan mı die sordu
bende merak ettim sizce hangisi daha kullanışlıdır:1rolleyes:

kısçelerin tatil hayallerini okuyunca aşkımla yalan dolanla yaptığımız kaçamaklar aklıma geldi.
şimdi ise özgürüz kıskandırmak gibi olmasın hihoyyyt

benim evlenmeyi istememin en büyük sebeplerinden biri zaten birlikte tatil yapmak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de istiyorummmmm

neyse bekle eda az kaldı bekle

kısçelerin tatil hayallerini okuyunca aşkımla yalan dolanla yaptığımız kaçamaklar aklıma geldi.

ahhh ahh bizde gitmedik değil gittik tabiki ama bu yıl cok zor :) artık tek hayalim seneye balayı:)) ondan sonrada özgürüzzzsositososito

kıslarrrr esra_karadenizin çokk selamı varrr telefonla görüştük çok iyimiş kaynının nikahını da halletmişler hafta sonu anca dinlebiliyorum diyo kendi nikahından bu yana kaydirigubbakcemile2 bebiş bekliyormuş bakalım daha belli değil diyo..hepinizi çokk öpüyormuşşşş opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
-bir deee, çaktırmadan da olsa kıskançlıktan ortadan ikiye ayrılan haset kız smileyi-

bigün bizde özgür olduğumuzda tatillerden tatilklere koşarken sen kucağında bebişin evde oturcaksın o zamanda biz seni kıskandırmış olmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

ne güzel yaa bebiş demi bekliyorlar :ecrin_bebek:

bigün bizde özgür olduğumuzda tatillerden tatilklere koşarken sen kucağında bebişin evde oturcaksın o zamanda biz seni kıskandırmış olmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

bebişimle gezerim o engel olmaz ki. olmadı bakıcak heveslileri çok var zemuszemus

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
-bir deee, çaktırmadan da olsa kıskançlıktan ortadan ikiye ayrılan haset kız smileyi-

bende istiyorum kaçamak yaaa

ahhh ahh bizde gitmedik değil gittik tabiki ama bu yıl cok zor :) artık tek hayalim seneye balayı:)) ondan sonrada özgürüzzzsositososito

benim evlenmeyi istememin en büyük sebeplerinden biri zaten birlikte tatil yapmak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de istiyorummmmm

neyse bekle eda az kaldı bekle

sabır şekerler sabır, düğün gününden sonra sizde sitediğiz yere gidersiniz.

bi yazı okudum az önce, evlenmeden önce bi erkekla babası arasındaki bir konuşmayı anlatan bir yazı :)
sizinle paylaşmak istiyorum ama çok uzun diye çekiniyorum, ama mutlaka okunmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…