Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne edıysınız ohh harf sorunum halloldu yaa ben kazene ıkı kez msj attım hala kızarmadım he cvpta gelmedı oysaki kartımı alalı 2 gün olıyy

oveg koltukların çok güzelmiş evinde halılarında..güle güle kullan hepsini canım..
buket seninde mobilyalarına bayıldım gerçekten harikalar........
ben ne zmn görcem bu günleri ya mafoldumben

yawrım temizlik yaparım dedim anemlere ama bi süpürüp sileriz yeter dahada uğraşmam die açık açık söledimkaydirigubbakcemile3 çok çingen gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

Ewt cnm aynen öyle ne bileydim ben senağlama msja daha cvb gelmedi gelsin paylaşıcam bişey demez diye tahmin ediyorum ama nebilim kırılıırmı diyorum ama sonucta laf babadan cıktığı için normal karsılar heralde diyorum

tubis sen dene, eğer başarısız olursan bana haber ver, benim marmarisli bi arkadaşım var, onu devreye sokalım :))))

sen haftaya yaptırt o zaman benimki bir aydan önce gitmeyecek zemuszemus

MüebbetSevdam; güle kullan canım.

babanı öne sürmen daha mantıklı. nedense annlerin yaptıkalrına daha çok takılıyor.
düğünden sonra rahatla gider acısını çıkartırız dersin.

sorma yaw bi garip geldi valla :) yıllardır beklediimiz oldu ama daha alışamadık valla heralde balayına gidince anlicas biz evli olduumuzu

çok iyi yapmışsınız fırsatınız varmış bol bol gezersiniz.

gasoline, dondurma şeysini nerden aldın ?

mervebu, hayırlı olsun.

mervebu hadi hayırlı olsun darısı başıma inşallah

bu arada benim nişanım da26sında hiçbişey kalmamış[/QUOTE]

Ha simdi anladim opuyorumnanaktan

Benimde daha evim yok sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben daha evlenme teklifide almadim ;=)))

çok tebrik ederiiim, ben de ümidimi kestim galiba ama du bakalım belki doğum günümde bir sürpriz yapar mafoldumben
saolun kızlar darısı başınıza..gasoline canım valla bende ümidimi kesmiştim ama erkeklerin sağı solu belli olmuomuş bunu daa ii anladım..:1hug:

saol tubiş :1hug:

Ne istiyonuz marmariste giiiiz tubis? Ben her sene gidiyom oraya. Yazlik var. Belki yardimci olabilirim yerimseniben
Bu ara meerhaba ;=)))

sen haftaya yaptırt o zaman benimki bir aydan önce gitmeyecek zemuszemus
gasoline, dondurma şeysini nerden aldın ?
praktikerden canım.

saolun kızlar darısı başınıza..gasoline canım valla bende ümidimi kesmiştim ama erkeklerin sağı solu belli olmuomuş bunu daa ii anladım..:1hug:
:) anladım şeker, tekrar hayırlı olsuna.s.

bunebu ok eklerım cnm
ovegın en cokkk koltuklarına begendım bıttım bayıldım cok ıstedım benımde olsun opuyorumnanaktan

Bunebu ekledim kabul ett cicimm
ay mobilyalarına bayıldım

ben o tonu pek kullanamazmışım gibi geliyor
ev ufacık
daha açık renk mobilya istiyorum
akçaağaç falan
sen nerden almıştın
kaça almıştın öğrenebilir miyim

koltukların da çok güzel onları l haline getirebiliyor mu mobilyacın acaba
bir de ayakakbıların belli çok rahatlar
çok da güzel görünüyorlar ama benim boyum biraz bodur olduğu için mecbur yüksek topuk almam gerekecek sanırım peffff

kız böcüüük, kızarmış görünüyosun aşağıda, yanına da pembiş mantonu asmışlar :))

yawrım temizlik yaparım dedim anemlere ama bi süpürüp sileriz yeter dahada uğraşmam die açık açık söledimkaydirigubbakcemile3 çok çingen gördüm kendimi -tatlicadiarzu-
ya bak gözünü korkutmuş olmiim ama bizim yazlık bütün kış kapalı kalınca içi öyle bi süpürmeyle geçmiyo
annenen söyle bence önden bi jest yapıp evi temziletsinler
yoksa ben diim temiz 1 günün gider

ama halihazırda açıksa ev tabi sorun olmaz
hatta mis olur missss:jeyyar:

mervebu hayrlı olsun cnm:asigim:
oveg ark yolladım kabul et bende bakem
m sevdam halıların cok şık usteki halı moda oldu galıba bı kac kişidede görmustum ama mutfak halına bayıldım canlı görmek ıstıyom
ı gunlerde kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…