- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar merhaba
gülay ya e dededin yazlık kuladasındaysa zaten bodrum didim falan heryer burnunun dibi süper olur
sadece temizlik memizlik o işlerle uğraşma yeter
sonuçta balayı bu di mi :jeyyar:
esmy kuzum nerden görüyorlar evini albüm mü yaptın
ben de ekliim mi seni göriim evini :jeyyar:
mervebu hadi hayırlı olsun darısı başıma inşallah
buket senin ayakkabıları falan da hiç görmedim o kadar geçmişi okumama rağmen sen de albüm yaptıysan seni de ekliim mi :kedi:
burcuözgecim allah seni çok mutlu etsin inşallah ne diyim kamyon gitmiş olur akşama kazasız belasız
oh ondan sonra ver elini ev dizme telaşı
bu arada seninkinin defter çiziminin aynısı benimkinde de var allahtan ölçe biçe yazmış herşeyi
oveg hatta seni de ekliim mi
bende arkadaş patlaması olacak sanırım
bu arada benim nişanım da26sında hiçbişey kalmamış
hah bi de
baberko ya benim sevgilimle de öyle bir mevzu geçti
yazın nişandan sonra yazlığa giderim dedim
ben de gelirim dedi
tamam ayarlarız bi otel dedim
annemi babamı biliyorum yani mümkün değil müsade etmezler
sen tabi sanırım annen bişey demez diye düşündün başta
mesajdan sonra gelen cevabı da paylaşıversen bakalım ne dicek
tubis sen dene, eğer başarısız olursan bana haber ver, benim marmarisli bi arkadaşım var, onu devreye sokalım :))))
mafoldumbenKızlar ya bişey dicem annemi aradım demin yazlığa korayla cuma aksamından gelsek olurmu dedim kardeşle yatar dedim mırın gırın etti ben bi bakıyım da hbr veririm dedi :sinifsinif: sizin nişanlılar hiç sizde kaldımı kaldıysa aileleriniz tavrı ilk nasıl oldu
sorma yaw bi garip geldi valla :) yıllardır beklediimiz oldu ama daha alışamadık valla heralde balayına gidince anlicas biz evli olduumuzu
Ha simdi anladim opuyorumnanaktan
Benimde daha evim yok sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben daha evlenme teklifide almadim ;=)))
saolun kızlar darısı başınıza..gasoline canım valla bende ümidimi kesmiştim ama erkeklerin sağı solu belli olmuomuş bunu daa ii anladım..:1hug:çok tebrik ederiiim, ben de ümidimi kestim galiba ama du bakalım belki doğum günümde bir sürpriz yapar mafoldumben
praktikerden canım.sen haftaya yaptırt o zaman benimki bir aydan önce gitmeyecek zemuszemus
gasoline, dondurma şeysini nerden aldın ?
:) anladım şeker, tekrar hayırlı olsuna.s.saolun kızlar darısı başınıza..gasoline canım valla bende ümidimi kesmiştim ama erkeklerin sağı solu belli olmuomuş bunu daa ii anladım..:1hug:
ay mobilyalarına bayıldımBunebu ekledim kabul ett cicimm
ya bak gözünü korkutmuş olmiim ama bizim yazlık bütün kış kapalı kalınca içi öyle bi süpürmeyle geçmiyoyawrım temizlik yaparım dedim anemlere ama bi süpürüp sileriz yeter dahada uğraşmam die açık açık söledimkaydirigubbakcemile3 çok çingen gördüm kendimi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?