Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kadin dili süperdi.benimkinede keşke birileri daha önce öğretseydi
bu yazıda işe yarar heralde hemen göndereyim

kızlar minnacıkkk kaldı düğünüme ya. . kalbim küt küt atıo :)) hafta sonu mobilyalarımı ve gelinliğimi aldk. evimiz tutuldu . bu hafta boya yapılcak haftayada eşyalarım gelicek inşallahh. . .bi yanım mutlu bi yanım burukk. . . anneciiğimm hep dolu dolu gözlerle bakıo bana.evlenmesemmi ya :gitme:

yazı çok güzeldi gerçekten bende hemen yolladım nişanlıma abime ve erkek kardeşimezemuszemus

sinayımmm canım benim..o cıvıl cıvıl hiç bir şeyi takmaz hallerini,deliliğini,yaşam sevgini bilipte bu halini görmek içimi parçalıyor.internette daha da karamsarsın..toparlan artık be güzelim.hem kendin için hemde nişanlın için..bak evin yerleşecek..heyecanım yok demişsin kaç yıldır arı gibi çalışıp herşeyi özenle seçip almadınmı.çok güzel bir ev yapacağız sana opuyorumnanaktan inşallah yuvanda hep mutlu hep huzurlu olursun..önemli olan bu aşamalar değil sonrası..:1hug:

:gitme::gitme:

slm kızlar nasılsınız bakalım mandilinimin duygu yüklü bekarlığa veda mesajını okudum ooff içim bir hoş oldu Allahım hiç birimizi utandırmasın inşalla çook mutlu oluruz mandilinim sabırsızlıkla seni beklicez kocaman öpüyorumŞeniz

biri daha çıktı klava:

Canım biricik kusenim benim sizler yanımda oldukça ben hiç yıkılmam yılmam eminim mafoldumbenmafoldumben

doğan yataganlıya ekmek almaya diye çıktım ohhh rüzzgar da güzel esince kipaya kadar yürümüşüm.kalkayım gideyim yemek yapayım bari..sizin orda olsam göknurla kesin dalga geçerdiniz yine delikafadulden

pazar görüşürüz..tel aç bana saat ver bide sitenin ismini tekrar ver hep unutuyorum..kargalar kahvaltılarını etmeden yollara düşecem kaydirigubbakcemile3

safir çamlıca evleri istersen bizim eve gel burdan arabayla gitcez akşama yine bulgur pilavı mı var :)))) göknurla bu aralar pek gülemiyoruz :umursamaz:zamanında çok güldük sanırım :çok üzgünüm:

GULCINNN yazıyı okudum cok guzeldı ama anlayan nerdeee

KOMSU yüzkleri daha almadık benımkı surekli yolda yoldan gelıncede kyumcu kapanmış oluyo kısmetse yarın alcaz

arkadaslar bende temmuz 19 da evlenıcem ama cok mutsuzum ailem yanımda yok (yanı kactım gıbı bısey oldu) ben evımı hayal ettıgım gıbı dosemek ıstıyorum ama benım fıkrım pek onemlı olmuyo! onlar secıyo sonrada bana soruyolar bende begenmedım dıyınce bu guzel dıyolar o alınıyo benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…