kadin dili süperdi.benimkinede keşke birileri daha önce öğretseydi
bu yazıda işe yarar heralde hemen göndereyim
sinayımmm canım benim..o cıvıl cıvıl hiç bir şeyi takmaz hallerini,deliliğini,yaşam sevgini bilipte bu halini görmek içimi parçalıyor.internette daha da karamsarsın..toparlan artık be güzelim.hem kendin için hemde nişanlın için..bak evin yerleşecek..heyecanım yok demişsin kaç yıldır arı gibi çalışıp herşeyi özenle seçip almadınmı.çok güzel bir ev yapacağız sana opuyorumnanaktan inşallah yuvanda hep mutlu hep huzurlu olursun..önemli olan bu aşamalar değil sonrası..:1hug:
kızlar minnacıkkk kaldı düğünüme ya. . kalbim küt küt atıo :)) hafta sonu mobilyalarımı ve gelinliğimi aldk. evimiz tutuldu . bu hafta boya yapılcak haftayada eşyalarım gelicek inşallahh. . .bi yanım mutlu bi yanım burukk. . . anneciiğimm hep dolu dolu gözlerle bakıo bana.evlenmesemmi ya :gitme:
sinayımmm canım benim..o cıvıl cıvıl hiç bir şeyi takmaz hallerini,deliliğini,yaşam sevgini bilipte bu halini görmek içimi parçalıyor.internette daha da karamsarsın..toparlan artık be güzelim.hem kendin için hemde nişanlın için..bak evin yerleşecek..heyecanım yok demişsin kaç yıldır arı gibi çalışıp herşeyi özenle seçip almadınmı.çok güzel bir ev yapacağız sana opuyorumnanaktan inşallah yuvanda hep mutlu hep huzurlu olursun..önemli olan bu aşamalar değil sonrası..:1hug:
Canım biricik kusenim benim sizler yanımda oldukça ben hiç yıkılmam yılmam eminim mafoldumbenmafoldumben
sinay hoşgeldin cnm naber
ŞenizŞenizŞeniz her zaman yanındayım
iyiyim buketcim her geçen günde iyi olmaya çalışıyorum zaman herşeyin ilacıymış gerçekten:Saruboceq: umarım nikahıma kadar biraz daha iyi olurum mafoldumben
doğan yataganlıya ekmek almaya diye çıktım ohhh rüzzgar da güzel esince kipaya kadar yürümüşüm.kalkayım gideyim yemek yapayım bari..sizin orda olsam göknurla kesin dalga geçerdiniz yine delikafadulden
pazar görüşürüz..tel aç bana saat ver bide sitenin ismini tekrar ver hep unutuyorum..kargalar kahvaltılarını etmeden yollara düşecem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?