kızlar minnacıkkk kaldı düğünüme ya. . kalbim küt küt atıo :)) hafta sonu mobilyalarımı ve gelinliğimi aldk. evimiz tutuldu . bu hafta boya yapılcak haftayada eşyalarım gelicek inşallahh. . .bi yanım mutlu bi yanım burukk. . . anneciiğimm hep dolu dolu gözlerle bakıo bana.evlenmesemmi ya :gitme:
kıslarrrr esra_karadenizin çokk selamı varrr telefonla görüştük çok iyimiş kaynının nikahını da halletmişler hafta sonu anca dinlebiliyorum diyo kendi nikahından bu yana kaydirigubbakcemile2 bebiş bekliyormuş bakalım daha belli değil diyo..hepinizi çokk öpüyormuşşşş opuyorumnanaktan
safir çamlıca evleri istersen bizim eve gel burdan arabayla gitcez akşama yine bulgur pilavı mı var :)))) göknurla bu aralar pek gülemiyoruz :umursamaz:zamanında çok güldük sanırım :çok üzgünüm:
kızlar minnacıkkk kaldı düğünüme ya. . kalbim küt küt atıo :)) hafta sonu mobilyalarımı ve gelinliğimi aldk. evimiz tutuldu . bu hafta boya yapılcak haftayada eşyalarım gelicek inşallahh. . .bi yanım mutlu bi yanım burukk. . . anneciiğimm hep dolu dolu gözlerle bakıo bana.evlenmesemmi ya :gitme:
karalahana süpersin kuzum yaa
Belmacım canım kaçtım gibi demişin kaçtın mı kaçmadın mı onu anlayamadım eğer öyleyse Allah kolaylık versin sana benim bi arkadaşımda kaçmıştı bize de hep derdi sakın kaçmayın diye neyse buda senin seçiminmiş herşeye rağmen tadını çıkarmaya bak en azından evin olacak iyi yönünden düşün nice insanlar var eşya alamayan Şenizarkadaslar bende temmuz 19 da evlenıcem ama cok mutsuzumailem yanımda yok (yanı kactım gıbı bısey oldu) ben evımı hayal ettıgım gıbı dosemek ıstıyorum ama benım fıkrım pek onemlı olmuyo! onlar secıyo sonrada bana soruyolar bende begenmedım dıyınce bu guzel dıyolar o alınıyo benneyaptımki
evet haklısın böcük ölenle ölünmüyor ama insan hep anımsadıkça bir tarafı acıyormafoldumbenmafoldumbensınayım hayata cok karamsar bakmak yerıne daha beterınden saklasın rabbım de ölenle ölunmezkı
ölmek yüce sevgılıye kavuşmaktır
en buyuk emanetcıdır RABBM sızden cok sevmış babacığınızı mekanı cennet olsun ınş siz cok üzülür ve ağlarsanız acısı arttar RABBIM daha buyuk acılardan korusun senı benı ve hepımızı ınş tatlım
gitmeyin ya hiç biriniz.
evlenmeyin hep nişanlı sözlü kalın. demişsin ya ona dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?