Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınayım hayata cok karamsar bakmak yerıne daha beterınden saklasın rabbım de ölenle ölunmezkı
ölmek yüce sevgılıye kavuşmaktır
en buyuk emanetcıdır RABBM sızden cok sevmış babacığınızı mekanı cennet olsun ınş siz cok üzülür ve ağlarsanız acısı arttar RABBIM daha buyuk acılardan korusun senı benı ve hepımızı ınş tatlım

komşum cvp verdım cnm onunda bu ay cok taksıtı var delü ya gıtmış bana laptop almış durduk yerde allahım ya sabır
sımdıde dıo evlılık teklıfı ettım hedıyesını almadım kombıne alcakmış:roflol: la bu usak benı öldrcek
he bıde ıstemedekı cıcek ve cıkolatam sıyah beyz olcakmış
bende cok severım ama onu sonra getr dedım sımdılık kırmızı gül alda sen bı helezemuszemus

BELMA durumun zor gerçekten allah yardımcın olsun insanın ailesi dayanağı gerçekten... ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

vazgecılmezım hakketen tubs dedıgı gıbı ne oluyor dovcez sızı aglatmayın bizi
sımdı ovegı koltuklaıran bayıldım demıstık
sanırım kolonla derdı var oktar yoksa ekleleyne brnck86 mıydı da eklemsı
ben bu ucluyu hep karıstırıyorum ama eklenen 2.ev varya kolon gosteren evlerınız ne kadar benzıyor ben ovegın evını senın ev sandım
karısık oldu galıbaazemuszemus

eccuuu esraylamı konustun benmde ne zamandır aklımda yaaaaaaa
cnm ılk bebişimiz ondan demek aferın hızlı tuttu elini
gelmiyormuymuşyaaasenağlama

safir çamlıca evleri istersen bizim eve gel burdan arabayla gitcez akşama yine bulgur pilavı mı var :)))) göknurla bu aralar pek gülemiyoruz :umursamaz:zamanında çok güldük sanırım :çok üzgünüm:

bu akşam yok şükür delikafadulden kaçta gideceksiniz geliş saatime uyarsa gelirim.bide kaç kişi gidicez bide arabada yer varmı ona göre ben minibüslede gelirim no problem bilion..

[/B]
gitmeyin ya hiç biriniz.
evlenmeyin hep nişanlı sözlü kalın.
bu aralar inanılmaz psikolojim bozuk .kardeşim evleniyor...
sanki bir daha gelmemek üzere gidiyor gibi.
Allahın takdiri bu ,evlilik bir yerde mecburiyet,hayat devamı için bir yol.
ama ya gitmeyin hiç biriniz
:gitme::gitme::gitme:

Belmacım canım kaçtım gibi demişin kaçtın mı kaçmadın mı onu anlayamadım eğer öyleyse Allah kolaylık versin sana benim bi arkadaşımda kaçmıştı bize de hep derdi sakın kaçmayın diye neyse buda senin seçiminmiş herşeye rağmen tadını çıkarmaya bak en azından evin olacak iyi yönünden düşün nice insanlar var eşya alamayan Şeniz
evet haklısın böcük ölenle ölünmüyor ama insan hep anımsadıkça bir tarafı acıyormafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…