napim canım yaa beni mutlu etçek birini bulunca söz güzel bişi yapıcam:)pıtırcık gözünü sevem ya şu takvimi değiştir üzzülüom yaa :çok üzgünüm:
bence 1yada 3 ptırıck nıye hep mavi
3. hoş bence
pıtırcık 3.sü çok hoş bence
alıp alıp götürüyorlar gül gibi kısları...
uyuz oluyorummirmirmirmir
3. hoş bence
kusenim zafer seni kovacak valla git yemek yap herifine :roflol:
kızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:
çok teşekkür ederim canım.evet müstakbel eşim bulutluya hayran kaldı.oturma odası ve bulutlular aşkımın seçimi.
alıp alıp götürüyorlar gül gibi kısları...
uyuz oluyorummirmirmirmir
böcüğüm yaa sen ciddi ciddi gidiyonmu şimdii? nişan mişan ne zaman olcak kesin tarih karar verdiniz mi? uyy darısı başıma yaaa..
bu arada cemile yemek takımı almış biri en siyah beyazından eridim bittim bayıldım :icecream:
cemilenin desenleri çok hoşuma gidiyo ama hiç kullanan varmı? çok fazla duymadığım için güvenemiyorum, schefer için kötü deniyo mesela, cemile için birşey duyan varmı? alınır mı sizce :)
ptirik niye patronuna hediye aliyorsun ki. ben böyle bir seyi hic aklimdan gecirmem yalakalik gibi gelir bana... bide yanlis hatirlamiyorsun senin patrounun eski sevgilinin bababsi. Senin yerinde ben olsam hic hediye medye almazdim.
esra karadenizden haberler mi var???
nan sıyah beyaz mı o süperrr :asigim:
babalar gunu ne zmn babam benımkıne babalar gununde hedıyelerım hazr olsun demıstıde bıde hedıye alcaz babalara
ayy süper bjk lı bende mi böle bişey lsam acaba
bu arda yeni takvimim nasıl kızlarr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?