Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırcık gözünü sevem ya şu takvimi değiştir üzzülüom yaa :çok üzgünüm:
napim canım yaa beni mutlu etçek birini bulunca söz güzel bişi yapıcam:)

bence 1yada 3 ptırıck nıye hep mavi

pıtırcık 3.sü çok hoş bence

bende 3.yü beğebdim aslında,ya düşündüm patronum genelde lacivert takım giyio,siyah beyazlı alcaktım beşiktaşlı die ama öle olunca vazgeçtm

kızlaarrr aşkım bana evlenme teklif ettiiiiii :lepi:

hayirli olsun canim

çok teşekkür ederim canım.evet müstakbel eşim bulutluya hayran kaldı.oturma odası ve bulutlular aşkımın seçimi.

gercekten ilk defa burda gördüm bu haliyi... cok güzel yaaa bulutlarin üstünde olucaksiniz desenize.... zemuszemus

kızlar ya ben patronuma babalar günü için hediye almak istiom
kravat almaya karar verdim
sizce hangisi güzel

bence ücüncüsü canim

ayrica esra_karadeniz icin coook sevindim.... saglikla bebesini kucagina alir insallah....

ptirik niye patronuna hediye aliyorsun ki. ben böyle bir seyi hic aklimdan gecirmem yalakalik gibi gelir bana... bide yanlis hatirlamiyorsun senin patrounun eski sevgilinin bababsi. Senin yerinde ben olsam hic hediye medye almazdim.

esra karadenizden haberler mi var???

Son düzenleme:
böcüğüm yaa sen ciddi ciddi gidiyonmu şimdii? nişan mişan ne zaman olcak kesin tarih karar verdiniz mi? uyy darısı başıma yaaa..

bu arada cemile yemek takımı almış biri en siyah beyazından eridim bittim bayıldım :icecream:

cemilenin desenleri çok hoşuma gidiyo ama hiç kullanan varmı? çok fazla duymadığım için güvenemiyorum, schefer için kötü deniyo mesela, cemile için birşey duyan varmı? alınır mı sizce :)

merhaba kızlarrrrr

bugünde uzak kaldım sizden dişçimi çok özlemiştim randevuma gittim

aklama traji komik bişey geldi benim sahip olduğum tek porselen dişlerim kaydirigubbakcemile3

amın cnm:Saruboceq: yok bellı deıl söz olcak kısmetse haftaya ama nışan sonbaharda ancak olur gıbı aılelerımız köydekı bağ bahce ıslerını bıtırıp ancak gelırler bende ancak para bırıktıtrırm benımkı 1 aya kadr dıo ama olmaszemuszemus
cemıle kım laa
shefer gercketen kötu ben ılk cıktığında gıttım ınceledım porselen deıl bı kere kap kalın bısey neyse herkesın zevkı la sımdık dayak yıycem he

nan sıyah beyaz mı o süperrr :asigim:
babalar gunu ne zmn babam benımkıne babalar gununde hedıyelerım hazr olsun demıstıde bıde hedıye alcaz babalara

ya canım adamın bi kötülüğünü görmedim ben ki bana her zaman kızı gibi davranıo,içimden geldi sadece,bana çok iyiliği dokunmuştur,altı üstü bi kravat zaten olsun.

belma yeni bir arkadas düğünü varmış temmuzda ama sanırım evden kaçmış suanda erkek tarafı hazırlıklar yapıyomuş umarım karıştırmadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…