- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
zemuszemus darısı sana cnm arkdasım benımŞeniz
Helal kıs sanaa...
Tüüüü maşallahhh güselin peşinden kim koşmazzsüprizzzzz
olur yazarım cnm yeterkı o gunlerı bı görem:Saruboceq:a.s. :teytey: :sm_cool: :lepi: kaydirigubbakcemile5
amin canım ama darısı bekarların başına demekle olmaz, isteme söz nişan nikah düğün bütün ayakkabı terlik ne varsa altına beni yazıyosun :))))))
evlilik listesinde 3 kişi vardı galiba, minietek, mandiln, başıyazmalı :teytey:
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hepinize selamlar..artık tek rakamlara düşmüş bir gelinim...hersey o kadar stresli,telaş içinde geçiyorki..artık biran once bitsin istiyorum...ister istemez yinede stres oluyor malesef..hepinizi öpüyorum..
GLCNN canım mobilyaların masan sandalyen kavanozların allahım hangi birini sayıyım hepsi birbirinden güzel olmuş Allahım huzurla oturmanı nasip etsin inş.bu arada düğün takvimini Lepicim tekrar eklemiş 28 haziran sinay görünce ister istemez gözlerim doldu düğündaşım yok derken birden gülayla düğündaş oluverdik Allahım herşeyin hayırlısını versin bu arada 2010 da düğünü olacak kızlar konuşmalarınızı gördüm de hayırlısı ise diyin ne olur benim durumuma kimsenin düşmesini istemiyorum :sinifsinif: geç olsun güç olmasın bakın ben ne hayaller kurmuştum kına için aldığım kuruyemiş keselerim geçen gün elime geldide boncuk boncuk göz yaşı döktüm ve sakladım ilerde çocuklarıma hediye edicem ben kullanamadım siz kullanın diycem
canım yazmıştım gene diyim sana buradan Allah tabi yaşatmasın böyle birşeyi en mutlu
gününde insanaın.Ama oldu birkere elden ne gelir.
Artık iki kişi güçlü olacaksınız elinizdekiyle mutlu olacasınız Allah daha büyük acıdan
korusun.
Olmadı artık seneye yapın bir düğün eğlence acınız hafifliyince.
Olmayacak birşey değil. Hatta hamişken yap anısı olsun çocupuna anlatırsın.
Kimse irşey diyemez istediğin birşeydi millet 40 ında düğün yapıyor bir sene geç bir sene
erken bir tane yaparsın sende:teselli:
amiin canım inş. kimse yaşamaz sağlık olsun bakalım bizimkide böyle olsun elden hiç birşey gelmiyor çaresizlik denilen şey bu olsa gerek:umursamaz: artık nikah törenime hazırlanıyorum normal şartlarda evimin yerleşmesi hatta sizinle fotolarını paylaşmam gerekiyordu bu pazar artık çeyizim gidecek Allah izin verirse sizinle hafta içi paylaşırım böcüğüm banyo takımımın fotosunu istemişti bir türlü çekip koyamadım ama artık bu hafta sonu yerleşmiş haliyle koyacam inş. kusura bakma böcüğüm Şeniz
ben geldim herkeze merhaba.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?