Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slmlar herkese

Kızlar eşyam sağsağlim vardı allahın izniyle marmarise
şimdi eşyayı boşaltıyorlar bu saatte kızlar...
zavallı kocişim ne kadar yoruldu günlerdir mafoldumben
gözün aydin canim, eee kiz almak kolay degil, hele senin gibi bir kizsa.... biraz yorulsun eniste bey bakalim

kızlar bunlarda bugün benim aldıklarım. allahım nolur kolaylıkla şu eksikler bitsin :Saruboceq:

aldiklarinin hepsi cok güzel güle güle kullan hele banyo ve wc takimlarina bayildim civil civil

abooo.... bende yatmazdim valla o odada :sinifsinif:

bu hangi marka canım.hoşmuşş.gelinliğim bu bunun üstüne nasıl bişey alsakkk:1hug:

bence senin gelinliginin üstüne su yolu muhtesem olur... ben bayiliyorum o setlere.... beyaz altin olanlari daha bi hosuma gidiyor....

gecmis olsun oktarcim, insallah bundan sonra bir aksilik yasamazsiniz

lepi hayirli olsun tarihin belli olmus sanirim

mutfağımdan bi kaç görüntü,
cam masam ve sandalyelerim...

inekli kavanozlarım :)

hepsi cok hos canim....güzel yemekler pisirmen dilegiyle o mutfakta zemuszemus

5 gün sonra bitiyor iste bunlar tatli telaslar.... o kadarcikta olsun be güzelim....

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5 olana bitek densemle kendimi ekledim gasolineden kopyaladım naniknanik
Şeniz iyi yaptın eline sağlık :)

benimde beklediğimiz şeyler olmazsa en geç 2010 mayıs canım, belki senle düğündaş oluruz seneye kaydirigubbakcemile5
ay benim de inş. :Saruboceq: takvimi bile ona göre değiştirdim ben zemuszemus

Gülçin , mutfağın ne güzel ferah görünüyor :)

lepi, o tarih söz mü nişan mı? onu da yazsana yanına, bu arada hayırlı olsun :1hug:

Ataşehir'i şunun için sordum Esma nın evine yarasa girmiş (geçmiş olsun ben ölürdüm heralde) bir arkadaşda akşamları bizim orda yarasa oluyor demiş Ataşehir de. Benim oturacağım yerdede varmıdır acep merak ettimde....

ÖLE açık adres vermeyin sakın arkadaşlar

glcnn salon geniş gözüküyor

Anaaaa yarasamı ay çok geçmiş olsun yaa gerçekten çok zor bi durum ....
Bende senin gibi çığlık çığlığa öyle kalırıdım sanırım

alıntımlarım gıttı yaa
mmm ne yazmısıstn
glcnnn evlerımız parkesi aynııı
hemsom hamideeeeee cok az kalmıs nnıınınn opuyorumnanaktan

aime zaten bahsettiğim takı buydu bunun o beyaz altın olan kısımları altın sarısıydı.
bi de aynı bu renk ama ucu daha uzun olanı vardı..yukarı doğru çekip ayarladğımızda özelliği gidiyodu.
bunun altın sarısı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…