- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
Glcnnn canım hayırlı olsun allah mutlu mesut oturmak nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
esma okudumda sanada geçmiş olsun.kaydirigubbakcemile3
böcüük kıyafetlerini göremedim ama hayırlı olsun mutlaka çok güzel olmuşturopuyorumnanaktan
Aime21 Gasoline canlarım sağolun nişan tarihimiz bu bayramdan sonrak hafta nasipse inşallah.
Yüzükleri sipariş ettik alınca göstercem sizede:kedi:
Glcnnn Canım mutfağın bembeyaz çok güzel görünüyor masan da umarım kullaışlı olur genelde örtülü kullan bence yoksa çok çizilir :sinifsinif:
Kavanozlarında gerçekten senin mutfağa yakışmış
yalnız fırın biraz aşağıdamı kalmış yoksa bu normal mi?
GLCnn fırınlarımız aynı zemuszemus
gülçincim herşeyin çok güzel güle güle oturunen cok kavanozlarına bayıldım :asigim:
gülçin yatak odan da pek hoş canımm
GULCNN cnm cok hoş evın RABBIM huzrlu oturmanızı nasıp etsın amınn
kavanozların cok sırın bende onun cestlerını görmuştum
mutfağın cok guzel acık renk hersey süper cnm
GLCNN evin çok hoş cnm
heleki o inekli kavonuzlar yokmuuu aşık oldummm :kedi:
GULCNN çok beğendim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
bu arada düğün listesinde ben vardım kaybolmuşum:umursamaz:
GLCNN canım mobilyaların masan sandalyen kavanozların allahım hangi birini sayıyım hepsi birbirinden güzel olmuş Allahım huzurla oturmanı nasip etsin inş.bu arada düğün takvimini Lepicim tekrar eklemiş 28 haziran sinay görünce ister istemez gözlerim doldu düğündaşım yok derken birden gülayla düğündaş oluverdik Allahım herşeyin hayırlısını versin bu arada 2010 da düğünü olacak kızlar konuşmalarınızı gördüm de hayırlısı ise diyin ne olur benim durumuma kimsenin düşmesini istemiyorum :sinifsinif: geç olsun güç olmasın bakın ben ne hayaller kurmuştum kına için aldığım kuruyemiş keselerim geçen gün elime geldide boncuk boncuk göz yaşı döktüm ve sakladım ilerde çocuklarıma hediye edicem ben kullanamadım siz kullanın diycem
ÖLE açık adres vermeyin sakın arkadaşlar
glcnn salon geniş gözüküyor
alıntımlarım gıttı yaa
mmm ne yazmısıstn
glcnnn evlerımız parkesi aynııı
hemsom hamideeeeee cok az kalmıs nnıınınn opuyorumnanaktan
fotoları ekledim ama arada işim çıktı yorumları hemen okuyamadım opuyorumnanaktan
çok tsk ediyorum, evimi beğenen herkese,
herşeyi kendi elinle yapmak yerleştirmek, kendi kazancınla almak bunlar bambaşka duygular
...