Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GLCnn fırınlarımız aynı zemuszemus

gülçincim herşeyin çok güzel güle güle oturun en cok kavanozlarına bayıldım :asigim:

gülçin yatak odan da pek hoş canımm

GULCNN cnm cok hoş evın RABBIM huzrlu oturmanızı nasıp etsın amınn
kavanozların cok sırın bende onun cestlerını görmuştum
mutfağın cok guzel acık renk hersey süper cnm

GLCNN evin çok hoş cnm
heleki o inekli kavonuzlar yokmuuu aşık oldummm :kedi:

GULCNN çok beğendim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
bu arada düğün listesinde ben vardım kaybolmuşum:umursamaz:

ÖLE açık adres vermeyin sakın arkadaşlar

glcnn salon geniş gözüküyor

alıntımlarım gıttı yaa
mmm ne yazmısıstn
glcnnn evlerımız parkesi aynııı
hemsom hamideeeeee cok az kalmıs nnıınınn opuyorumnanaktan

fotoları ekledim ama arada işim çıktı yorumları hemen okuyamadım opuyorumnanaktan
çok tsk ediyorum, evimi beğenen herkese,
herşeyi kendi elinle yapmak yerleştirmek, kendi kazancınla almak bunlar bambaşka duygular
...:asigim:

ben oturuorum tatlımopuyorumnanaktan

bende ataşehirde oturuyorum yarasa olduğunu yazan benim ya ama o kdrda çok diil ama abartmayın kızlar oktar dı sanırım soran.çok fazla diil ve evimize hiç kuş girmedi bizim mesela bunca yıldır kaydirigubbakcemile3

canım inan varya daha bu sabah aklımdan geçtin :1hug:
bu kız nerelerde ne yapıyor sesi soluğu çıkmıyor dedim bak iyi insan lafının üstüne geliyormuş :1hug:

oyy maşallah gamzecim herşeyin çok güzel oldu inşlah hep böyle olur mutluluklar

Bugün benim doğum günüm zemuszemus bu arada evlilik listesine beni de ekleyinnn kaydirigubbakcemile5

vallahi bu tam benlik bir fikir kaydirigubbakcemile5
yani allah korusun benim başıma böyle bir şey gelmiş olsa minicik bebişime hamileyken düğün yapmak sanki onun gelişini kutluyormuş gibi yapıp düğünün acısını çıkartmam keyifli olurdu zemuszemus

ben burda yokken ekleyeceksin yani :gitme:

GLCNN canım evn çok ciciş görünüyor şimdilik daha tam yerleşmemiş ama genede çok tatlı.
allah can sağlığıyla huzurla oturmak nasip etsin canım

burcu özgem tsk ediyorum canım,
senin yerlesme ne durumda?

gamze, o ne güzel kına gecesi kız :) kırmızı ojeli eller oyyy yerim

kızlar benim nikahım ve düğünüm farklı tarihlerde olucak. nikah sonrasında yakın akrabalara yemek düşünüyoruz, istanbul avrupa yakasında. bulamadık zaten çoğu yer tutulmuş.. sizin aklınıza gelen yer var mı??

cnm sosyal tesisler dicem ama onlarda cok yoğun oluyo ama güzel bi bakın derim florya filan

bende gamzenin kına gecesini çok net hatırlıom
siyah kat kay şirin elbisesini
mini prenses tacını
düz saçlarını :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…