Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar napıyonuz ?

Aşk-ı memnuya bakıyom kaydirigubbakcemile3 Bu diziyi annemle izlemek çok keyifli, behlülle bihter her bakıştığında öpüştüğünde allah cezanızı versin ile başlayan ve daha kötü beddualara varan konuşmaları oluyor :roflol::roflol: Sen bu saatte burda napıyon tubiş, akşam görmedim seni hiç buralarda fisfisfis

göznü aydın, Allah ikisinede sağlık versin.

tatlım şimdi seçilen renkler neler, senin istediklerin neydi?
görümceme geldim tatlım ihlastan gelmişler eşim falan onunla konuşuyorlar bende bir kkya bakınayım diye kaçtım.

Teşekkür ederim canım Şeniz
Canım ben sadece yatak odası ve mutfakta biraz tereddütlüyüm. Ne seçtiğimizi de hatırlamıyorum ama ton farkları vardı galiba. Salon istanbul beji oldu, oturma odası da daha açık bi bej bi ton açığı. Çalışma odası buz mavisi gibi bişey tam renkleri bilmiyorum çünkü polisanda renkleri karıştıyolar yaa makinede Bunlarda sorun yok zaten. Yatak odası toprak tonları mı desem pembeyi mi andırıyor ben de bilmiyorum ne renk olduğunu. Bi an önce boyansa da görsem:bbo: Mutfak da yeşil oldu, ama biz daha uçuk çok açık bi yeşil ya da çok açık sarı gibi bişey diyorduk. Adam ee bu renkleri seçeceğinize boyamayın daha iyi beyaz gibi bunlar dedi.

Ayyy ne yazdım böyle yaa, ben bile anlamadım :uhm:

Son düzenleme:
kızlar ben geldim
bugun perdeler takıldı ama yatak odasıyla mutfağı adam beğenmedi içime sinmedi dedi aldı götürdü :gitme:
birazdan yüklücem salonla oturma odasını

allah anali babali büyütsün canim....

kızlar ben geldim
bugun perdeler takıldı ama yatak odasıyla mutfağı adam beğenmedi içime sinmedi dedi aldı götürdü :gitme:

hadi bekliyoruz....

kızlar ben geldim

Sizin mi içinize sinmedi, adamın mı :uhm: Bekliyoruz zemuszemus

allah anali babali büyütsün canim....

Teşekkür ederim canım Şeniz

buketcim ben resimleri daha yeni görüyorum...
samimi söyliyorum herseyin cok güzel....
güle güle kullan herseyini....
bir ömür boyu mutlu o yuvanda insallah canimmmm

askımla bugun yüzklerı alcaktık ama yola cıkması gerektı bende cok üzülmustum neyse
aksam oldu ısyerımden cıkmadan basladı aramaya acamadım neyse 7de aradı ama ben 7:30da cıkmk zorunda kaldım mafoldumben benı 1,5 saat aşağıda beklemış neyse
aradı actım telı ama bıraz soğuyum uzuldumde yuzuklere deıl ama onu göremeden gıttı dıe neyse yolda konusuyoruz bırden askım cantan hangı elınde dedı döndum baktımkı askım arkamda :asigim: ve sonra yüzkleri almaya gıttık kötu olan bısey vardı tanesı 450 tl olmuş 900 tl bı yüzüğe verdıremezdım
neyse baska yerden söz yüzğümüzü ve tektaş pırlantamı aldık:kedi:RABBIM cok şükür sana dedım cok mutlyum ıyıkı askım var suan resım eklerdım ama askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya

amın cnm cok mutlu oldum hanı yüzüğü almanın mutluluğun yanında yola gtmedı uykusuz yanıma geldı aldık sımdık eve bıraktı benı ve otogara gttı yola cıkcak :asigim::nazar:

yaa evt RABBIM herkese cok sevdığı bırını nasıp etsın valla hersey kısmetmış nerden nereyee cok şükür rabbımee

buketcim ben resimleri daha yeni görüyorum...
samimi söyliyorum herseyin cok güzel....
güle güle kullan herseyini....
bir ömür boyu mutlu o yuvanda insallah canimmmm

aimecm çook tesekkürlercnm çok daha güzelleri senin olsun
bu arada ben seni listemde sanıodum şaşırdımmm

oyy kuzum benimm.Allah mutluluğunu bozmasın inşallahh

Buket herşey ayrı ayrı bakıldığında çok güzel zaten. Bir araya geldiğinde daha da güzel olacağına eminim

Hayırlısı olsun canım. O yüzük takıldıktan sonra bir daha hiç çıkmasın parmaklarınızdan :Saruboceq: Allah aşkınızı kötü gözlerden korusun ve mutluluğunuz daim olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…