aimecm çook tesekkürlercnm çok daha güzelleri senin olsun
bu arada ben seni listemde sanıodum şaşırdımmm
kızlar yaa çeyiz için ütü almayı planlıyorum ne alsam sizce varmı önerilerinizfisfisfis
ben bunu beğeniyorum philips azur ionic4640
waat bacı bende dıycektımkı bunu al sen koymussun bu süperr bende bundan alcam cnm
dimi canlar yaaazemuszemusbenimkide bundan bebişim yerimseniben
oyy kuzum :1hug: lap topumda var wirelessimde var amaa interneti önce aşkımın bekar evinden şimdiki kendi evisimize çekmemiz lazım. onuda daha yapmadığı için sizden ayrı düşücem yoksa her halukarda yetişirdim size:roflol::roflol::roflol:ayyy çok sevindim
hadi hayırlı olsun
burcu salon takımının yanında bir notebook
düğün hediyesi olarak
ve yüzgörümlük olarak da wireless aldırsaydın kocana
böylece hiçkimse özlemesin snei burda:lepi:
hadi bakalım hayırlı olsun:1hug:yengede oldun demekkk :roflol:Kızlar, haziran sonu olmasını planladığımız düğünümüz görümcemin hamile kalması ile ertenmişti. Çünkü doğumu haziran sonu temmuz başı gibi olcaktı ve şehir dışından gelcekti. Dün bi sürprizle bebeği olmuş, erken geldi ama baya sorunlu ve riskli bi sezeryan olmuş. Allahtan ikisi de çok iyi şuan hihoyyyt
ayynııı sahne bizim evde de var :roflol::roflol::roflol:Aşk-ı memnuya bakıyom kaydirigubbakcemile3 Bu diziyi annemle izlemek çok keyifli, behlülle bihter her bakıştığında öpüştüğünde allah cezanızı versin ile başlayan ve daha kötü beddualara varan konuşmaları oluyor :roflol::roflol: Sen bu saatte burda napıyon tubiş, akşam görmedim seni hiç buralarda fisfisfis
Teşekkür ederim canım Şeniz
Canım ben sadece yatak odası ve mutfakta biraz tereddütlüyüm. Ne seçtiğimizi de hatırlamıyorum ama ton farkları vardı galiba. Salon istanbul beji oldu, oturma odası da daha açık bi bej bi ton açığı. Çalışma odası buz mavisi gibi bişey tam renkleri bilmiyorum çünkü polisanda renkleri karıştıyolar yaa makinede Bunlarda sorun yok zaten. Yatak odası toprak tonları mı desem pembeyi mi andırıyor ben de bilmiyorum ne renk olduğunu. Bi an önce boyansa da görsem:bbo: Mutfak da yeşil oldu, ama biz daha uçuk çok açık bi yeşil ya da çok açık sarı gibi bişey diyorduk. Adam ee bu renkleri seçeceğinize boyamayın daha iyi beyaz gibi bunlar dedi.
Ayyy ne yazdım böyle yaa, ben bile anlamadım :uhm:
böyle perdecide hiç duymadım :roflol::roflol:kızlar ben geldim
bugun perdeler takıldı ama yatak odasıyla mutfağı adam beğenmedi içime sinmedi dedi aldı götürdü :gitme:
birazdan yüklücem salonla oturma odasını
ayyy :asigim: hayırlısı olsun böcüküm:1hug:askımla bugun yüzklerı alcaktık ama yola cıkması gerektı bende cok üzülmustum neyse
aksam oldu ısyerımden cıkmadan basladı aramaya acamadım neyse 7de aradı ama ben 7:30da cıkmk zorunda kaldım mafoldumben benı 1,5 saat aşağıda beklemış neyse
aradı actım telı ama bıraz soğuyum uzuldumde yuzuklere deıl ama onu göremeden gıttı dıe neyse yolda konusuyoruz bırden askım cantan hangı elınde dedı döndum baktımkı askım arkamda :asigim: ve sonra yüzkleri almaya gıttık kötu olan bısey vardı tanesı 450 tl olmuş 900 tl bı yüzüğe verdıremezdım
neyse baska yerden söz yüzğümüzü ve tektaş pırlantamı aldık:kedi:RABBIM cok şükür sana dedım cok mutlyum ıyıkı askım var suan resım eklerdım ama askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya
kızlar yaa çeyiz için ütü almayı planlıyorum ne alsam sizce varmı önerilerinizfisfisfis
ben bunu beğeniyorum philips azur ionic4640
hadı bakem kolay gele acık göz ol hee
taktik budur bebişkaydirigubbakcemile5
uygularım ben bunu kedi olalı bi fare tutayım artık
bözük burdamısın?sana sözde giydiğim elbisemi göstercem fikir açısından yani
böcğk yani :)))
bencedekaydirigubbakcemile3densem bide yazabilsen:)
densem cnm ben söz elbısemı aldım ama genede gormek ısterım ekleksen bakarım tatlm saol sımdıdenayyy hiç sorma yaaaa
gözunuz aydınKızlar, haziran sonu olmasını planladığımız düğünümüz görümcemin hamile kalması ile ertenmişti. Çünkü doğumu haziran sonu temmuz başı gibi olcaktı ve şehir dışından gelcekti. Dün bi sürprizle bebeği olmuş, erken geldi ama baya sorunlu ve riskli bi sezeryan olmuş. Allahtan ikisi de çok iyi şuan hihoyyyt
Bir de evimiz yarın boyanmaya başlıyor. Aslında renkler üç aşağı beş yukarı belliydi ama boyayı aldığımız yerde 400 küsur renk olan bi katalog çıkarınca kafamız çok karıştı, adam da müdahele edince biraz değişti renkler. Şimdi de içim rahat değil, kendi isteklerimizde mi diretseydik diye :1no2:
saol burcu bacımm:Şeniz
hadi bakalım hayırlı olsun:1hug:yengede oldun demekkk :roflol:
ayynııı sahne bizim evde de var :roflol::roflol::roflol:
canımm hiç öyle düşünmeee. bende içinde hafiff yeşilimsilik olsun istedim koridorda.
yani salon koyu yeşil ordan çıkınca hafif yeşillik olsun istedim bir bütünlük oluşssun diye. ve varya ben çok beğendim resimlerde. yani ne demekmiş hiç boyama daha iyi. belki uçuk tonlardan hoşlanıyorum... sen dinleme kmseyi gönlüne göre yaptır... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?