Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gözunuz aydın
rabbım acısını gostermesın :Saruboceq:

etkı altında kalmamak adına beğendım aldım yontemı süper oluo
renkler ne canm

Amin canım :Saruboceq: Vala böcük renkler karışık oldu biraz ben de bilmiyom desem yeridir kaydirigubbakcemile3 Boyansın da h.sonu görelim nasıl olcaklarını yerimseniben

benimkide bundan canım ama hiç kullanmadım yai çeyiz o yüzden bir şey diyemiycem canım :1hug:
bakalım canım bi piyasa araştırması yapıp almayı planlıyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
watoşşşşkaydirigubbakcemile5Şenizalkisalkisalkis :lepi: anladın seni oniihihoyyyt
anlammmı aşkitom:kedi:

sulfat nolmuşş sence:jeyyar:

burcu kırmızı kurkun bı yararıda bu burdayım ama sız goremezsınız dedıkodumu edenı enselerım hee:roflol:

Hemşom oku oku bitiremedin yaaa :mymeka: Onca zaman uğramazsan buralara takip edemezsin işte kaydirigubbakcemile

selammmmmmmm millet napıoyorsunuz...kıvançtan gözlerimi alamadım valla bu akşam:jeyyar:

sulfat nolmuşş sence:jeyyar:

burcu kırmızı kurkun bı yararıda bu burdayım ama sız goremezsınız dedıkodumu edenı enselerım hee:roflol:

sulfatcım Allah analı babalı büyütsün işallah
aşkı memnu da aynı tepkileri benmi annemde veriyo kaydirigubbakcemile3 ama amma abartmışlar bu bölümde hee bi de babamla izledik annem yok :kedi:
böcükcüm cnm benim cok sevindim hadi hayırlı olsun şimdiden süprizide cok romantik opuyorumnanaktan bu arada şu kk kartından bizdemi alsak acep :jeyyar:

sulfatcım Allah analı babalı büyütsün işallah
aşkı memnu da aynı tepkileri benmi annemde veriyo kaydirigubbakcemile3 ama amma abartmışlar bu bölümde hee bi de babamla izledik annem yok:kedi:

Canım teşekkür ederim Şeniz Ayyy bu blüm gerçekten feciydi :jeyyar: Ayyy senin kötü olmuş babayla izlemek kaydirigubbakcemile3

aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda

Anlatılcak gibi değil buket :roflol:

evet kuşum yaa bi haftan kaldı dedi başladı yaw bende ağlayamıorum salak gibi bakıorum yüzüne çünkü ben bi ağlamaya başlayınca susamıorum :sinifsinif:

komşuu:jeyyar:

sulfat sorma yaa bu sıcakta kürk gıydık yanıyyok:roflol:

baberkm saol balam cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…