gözunuz aydın
rabbım acısını gostermesın :Saruboceq:
etkı altında kalmamak adına beğendım aldım yontemı süper oluo
renkler ne canm
bakalım canım bi piyasa araştırması yapıp almayı planlıyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5benimkide bundan canım ama hiç kullanmadım yai çeyiz o yüzden bir şey diyemiycem canım :1hug:
anlammmı aşkitom:kedi:watoşşşşkaydirigubbakcemile5Şenizalkisalkisalkis :lepi: anladın seni oniihihoyyyt
Yaaa sorma yengeyim artık kaydirigubbakcemile3
Final sahnesinde annemin neler dediğini söylemiyim :roflol::roflol::roflol:
Vala artık çok geç burçiş boyalar alındı bakalım ne çıkacak ortaya. Yarın başlanıyor :1rolleyes:
hayırlı olsun o zaman kuzummmŞeniz
sulfat nolmuşş sence:jeyyar:
burcu kırmızı kurkun bı yararıda bu burdayım ama sız goremezsınız dedıkodumu edenı enselerım hee:roflol:
Kızlar, haziran sonu olmasını planladığımız düğünümüz görümcemin hamile kalması ile ertenmişti. Çünkü doğumu haziran sonu temmuz başı gibi olcaktı ve şehir dışından gelcekti. Dün bi sürprizle bebeği olmuş, erken geldi ama baya sorunlu ve riskli bi sezeryan olmuş. Allahtan ikisi de çok iyi şuan hihoyyyt
Aşk-ı memnuya bakıyom kaydirigubbakcemile3 Bu diziyi annemle izlemek çok keyifli, behlülle bihter her bakıştığında öpüştüğünde allah cezanızı versin ile başlayan ve daha kötü beddualara varan konuşmaları oluyor :roflol::roflol: Sen bu saatte burda napıyon tubiş, akşam görmedim seni hiç buralarda fisfisfis
askımla bugun yüzklerı alcaktık ama yola cıkması gerektı bende cok üzülmustum neyse
aksam oldu ısyerımden cıkmadan basladı aramaya acamadım neyse 7de aradı ama ben 7:30da cıkmk zorunda kaldım mafoldumben benı 1,5 saat aşağıda beklemış neyse
aradı actım telı ama bıraz soğuyum uzuldumde yuzuklere deıl ama onu göremeden gıttı dıe neyse yolda konusuyoruz bırden askım cantan hangı elınde dedı döndum baktımkı askım arkamda :asigim: ve sonra yüzkleri almaya gıttık kötu olan bısey vardı tanesı 450 tl olmuş 900 tl bı yüzüğe verdıremezdım
neyse baska yerden söz yüzğümüzü ve tektaş pırlantamı aldık:kedi:RABBIM cok şükür sana dedım cok mutlyum ıyıkı askım var suan resım eklerdım ama askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya
sulfat nolmuşş sence:jeyyar:
burcu kırmızı kurkun bı yararıda bu burdayım ama sız goremezsınız dedıkodumu edenı enselerım hee:roflol:
selammmmmmmm millet napıoyorsunuz...kıvançtan gözlerimi alamadım valla bu akşam:jeyyar:
aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda
oldu oldu hemde tam oldu :lepi:
sulfatcım Allah analı babalı büyütsün işallah
aşkı memnu da aynı tepkileri benmi annemde veriyo kaydirigubbakcemile3 ama amma abartmışlar bu bölümde hee bi de babamla izledik annem yok:kedi:
aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda
yaaaaaaaaa kızlarrrrrr annem sarılıp sarılıp ağlıo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?