Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasıl girerki ya bi inceleseydiniz girebilceği biyer varmı acaba 1 kere neysede 2 3 insanın harbi morali bozulur

günaydın kızlar ben geldim minietek ömür boyu mutluluklar dilerim canım yanlış hatırlamıyorsam bugün evleniyordu Esmy ne oluyor kuzum sizin evde yuvaları falan mı var yoksa bizim 1997 de oturduğumuz evinde sürekli mutfağına güvercinler giriyordu sonra bi baktık aspiratörün havalandırma boşluğunda güvercin yumurtası var oraya yuva yapmış :)))

esmy cidden güneşlik yaptırsanıza o zaman giremezler balkon kapısınada güneşlikten kapı yapılıyo

darkangel cnm söz senın ıcn ve görmeyenler ıcn aksam eklıycem ınş nette sorun olmaz cnm cok saol ayrıca

esma saol cnm

burcu nan ben bayıldım resmen cok guzel rengıde süpergule gule kullan ayrıca bende aldığım coğu seyı ekledım bı ara yengem delı mısnız sız dedı:roflol: hatta benım pc yoktu evde coğunu kolıledım acarsam hepsını eklıycemm

Lazer epilasyon konusunda tecrübesi olanlar paylaşır mısınız lütfen benimle
sanırım başlayınca 1-2 yıl en az devam etmek gerekiyor peki hamilelik düşünüyosam nolucak? o dönemde de yapılabiliyor mu? sakıncalı mı?

pıtırcık cnm RABBIMden umudunu kesme cnm ve yalnızlık Ona mahssustur cnm unutma senın prensın bı kenarda senı beklıyor ınan buna
cunku bende ayrıldığımda nışanıma 1 ay kala nışanlığım davetıyem yerım mekanım hersyım hazrdı sonra hıc ınanmadım ondan baskası olmaz dedım ağladım sızladım ama bıgun oldukıı asık oldum allah ayırmasın ınş sende böle olcaksın ınş ınan balım

he aklıma geldı kızlar
bızm ılm tanıstığımız gün bjk sampıyon olduğu mactı bılıyonus o gun ayağıma meşaleden kıvılcım düşmüştu o yara daha ıyılesmeden bız sözlenmış olcaz oysa yara kucucuk hersey ne cabukk oluyo yaa:asigim:

Burcuuuuu Marmaris yolcusu kalmasıııınnn
hazırımm tamammmm kaydirigubbakcemile3

beğeneceğini biliyordum böcükk kaydirigubbakcemile3
amann napalım deliysek deliyiz dimi :1hug:

şimdi ocağa bir zeytinyağlı tazefasulye koyup geliyorum kızlar ayıkladım pişirip geliyorum..
sonra poğaça yapcam sonra kek sonra kurabiyeeedelikafadulden

ay böcüüükkkkkkkk süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…