YES YES BU SFER SALONDA ORUYORDUK ASKI MEMNU IZLERRKEN BI GIRDI DOLANDOLANDI BEN KACTM YINE CIKTI GELDIGI YERE GITTI mafoldumben AMA BNM SINIRLERIM BOZULDU CIKTIK GORUMCEME GITTIK
ACABA DIYORUM BU EVDEN ESKI KIRACILARDA BU YARASALAR YUZUNDEN MUI CIKTI YA GORUMCEM DIYOR AAA BUKADAR SENE BURDAYM HIC GÖRMEDIM
esmy canımcım geçmiş olsun yinemi yaras vukuatı yaa mafoldumben
Burcuuuuu Marmaris yolcusu kalmasıııınnn
beğeneceğini biliyordum böcükk kaydirigubbakcemile3darkangel cnm söz senın ıcn ve görmeyenler ıcn aksam eklıycem ınş nette sorun olmaz cnm cok saol ayrıca
esma saol cnm
burcu nan ben bayıldım resmen cok guzel rengıde süpergule gule kullan ayrıca bende aldığım coğu seyı ekledım bı ara yengem delı mısnız sız dedı:roflol: hatta benım pc yoktu evde coğunu kolıledım acarsam hepsını eklıycemm
ay böcüüükkkkkkkk süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr:lepi:askımla bugun yüzklerı alcaktık ama yola cıkması gerektı bende cok üzülmustum neyse
aksam oldu ısyerımden cıkmadan basladı aramaya acamadım neyse 7de aradı ama ben 7:30da cıkmk zorunda kaldım mafoldumben benı 1,5 saat aşağıda beklemış neyse
aradı actım telı ama bıraz soğuyum uzuldumde yuzuklere deıl ama onu göremeden gıttı dıe neyse yolda konusuyoruz bırden askım cantan hangı elınde dedı döndum baktımkı askım arkamda :asigim: ve sonra yüzkleri almaya gıttık kötu olan bısey vardı tanesı 450 tl olmuş 900 tl bı yüzüğe verdıremezdım
neyse baska yerden söz yüzğümüzü ve tektaş pırlantamı aldık:kedi:RABBIM cok şükür sana dedım cok mutlyum ıyıkı askım var suan resım eklerdım ama askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?