bak böcük bende aynı seyi yazcaktım heee :)) benimkilere çok benziyooo hiç pişman değilim öle aldıgıma çok memnunum tavsiye ediyorum böcükk uşağun alsun sanada daaaa :lepi::roflol:
ya ama şöle bişi war ben anadolu yakasındakine yakınım böcük.sen karşıda oturuyodun sanırım dimi :uhm: bide ne dicem senin gibi kürklü birini gördümde hani yeşil turuncu şeritler warya nicklerin altında işte onlarında altında böle değişik bişiler wardı çilek muz çiçek fln .o kürklülere özel bişimi?
:gitme:herkesciklere iyi haftasonlarııııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bılerek ettım hep sen mı yanlış yazcann aa ıftıra atma hemenbu arada böcük sende benim adımı yanlış yazdın kaydirigubbakcemile3
iyi haftasonları kızlarrrr saçlarımı boyatmaya gidiorummmmmmmmmm oleyyyyy
bende cok ıstıyom cnm bakalım kısmet onlar derı demı koku oluyo mu pekı bıde odanınn genıslığıde onemlı bunları ı düşünelım alırz belkı
uşağüm alır daa
:kedi:
sanırım ama daha oralara bakmadım cnm sımdılık profılımı susledım:asigim: sonra değişık seylerde denıycem
aa evt ben avrupalıyamm aga:dilcikar: ıkea pratıker behosue carrefour yakın ama ıkea hıc sevmedım acıkcasıı
ikea çocuklar için zaten yap bpz tak çıkar kaydirigubbakcemile3 profilinde pek afilli heeee bide bizimkine bak :dilcikar:
ikea çocuklar için zaten yap bpz tak çıkar kaydirigubbakcemile3 profilinde pek afilli heeee bide bizimkine bak :dilcikar:
sacmalama nan ev esyaları dekorlar tv unıterlerı mobılyalar falanda var bızm burdaa:mymeka:
proflım yakıyo demı yaa:kedi:
gene yanlış yazmışsın bee
boz dıycektın hazarr kaydirigubbakcemile3
hee anladım
asağıda bı sürü ınsan var ıkımız konusuyok onlar okuyoo ne hıkmetse
nan hıkmet kım bu arada:roflol:
ben öle yap boz neyım yapamam gelsınler kursunlar hıhh
baberko nişanda ne güsel olmuşsun sen öle tacın çok şekermişşş
gördüm seni bukettt :1ninca:
Saol densemcim aslında daha büyük bi taç takıcamtım ama evdekiler ve burdaki kızlar hiç kimse beyenmedi abartı dedi herkes bende gittim son gün bunu aldım :)):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?