Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bak böcük bende aynı seyi yazcaktım heee :)) benimkilere çok benziyooo hiç pişman değilim öle aldıgıma çok memnunum tavsiye ediyorum böcükk uşağun alsun sanada daaaa :lepi::roflol:

bende cok ıstıyom cnm bakalım kısmet onlar derı demı koku oluyo mu pekı bıde odanınn genıslığıde onemlı bunları ı düşünelım alırz belkı
uşağüm alır daa
:kedi:

sanırım ama daha oralara bakmadım cnm sımdılık profılımı susledım:asigim: sonra değişık seylerde denıycem
aa evt ben avrupalıyamm aga:dilcikar: ıkea pratıker behosue carrefour yakın ama ıkea hıc sevmedım acıkcasıı

herkesciklere iyi haftasonlarııııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:gitme:
bu arada böcük sende benim adımı yanlış yazdın kaydirigubbakcemile3
bılerek ettım hep sen mı yanlış yazcann aa ıftıra atma hemen
iyi haftasonları kızlarrrr saçlarımı boyatmaya gidiorummmmmmmmmm oleyyyyy

sonra resmını cek koyy hee sadece sacların boyanmadan önce ve sora dıe yolarım senı

ikea çocuklar için zaten yap bpz tak çıkar kaydirigubbakcemile3 profilinde pek afilli heeee bide bizimkine bak :dilcikar:

ikea çocuklar için zaten yap bpz tak çıkar kaydirigubbakcemile3 profilinde pek afilli heeee bide bizimkine bak :dilcikar:

sacmalama nan ev esyaları dekorlar tv unıterlerı mobılyalar falanda var bızm burdaa:mymeka:
proflım yakıyo demı yaa:kedi:

sacmalama nan ev esyaları dekorlar tv unıterlerı mobılyalar falanda var bızm burdaa:mymeka:
proflım yakıyo demı yaa:kedi:

kız biliyorum olmazmı herbişey war ikea evimizin herşeyi benim demek istediğim alıp evine götürüyosun evinde kendin kuruyosunya ikeanın mantığı ölee yap bpz oyuncak gibi yanii

hee anladım
asağıda bı sürü ınsan var ıkımız konusuyok onlar okuyoo ne hıkmetse
nan hıkmet kım bu arada:roflol:
ben öle yap boz neyım yapamam gelsınler kursunlar hıhh

senin profilini yesinler, kalplere bak pembiş pembiş :)) kızım çalışıyoruz heralde çok işim var, yetişmiyo sonra buraya dalınca, yarın da çalışamicam, Marmaris ten arkadaşım geliyo, sevgilimi bile ektim bütün hafta sonumu onlarla geçircem söz verdim, o yüzden çok çalışmam lazım çoook ama seni takipten vazgeçmiyoruz merak etme :1ninca: Şeniz

Saol densemcim aslında daha büyük bi taç takıcamtım ama evdekiler ve burdaki kızlar hiç kimse beyenmedi abartı dedi herkes bende gittim son gün bunu aldım :)):asigim:

iyiki bunu almışsın büyük çok sırıtırdı bencede..çok şeker mini mini bişe.senin nişanın ne zaman oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…