Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee bak böyle şeyler öyle sürprizli olur işte
kabak gibi
ne o öyle zoraki benimki
ay çok sinirliyim ya ağlamak istiyorum
çok ağır konuşcam küfür falan etcem
zor tutuyorum kendimi

[bunebu cnm merak ettm senın kılolay problemnmı var ekle bı resmınıde gorek senı kızzz

ayy gerilme cnm niye geriliyosun bende bilerek buluşmuştum ama mekanı bilmiyodum tabi o süpriz olmuştu çünkü hiç aklıma bile gelmezdi belki öyle bişey yapar gerilme bence hem nolucak boşver tadını çıkar

aa ben
bu arada bu fotoyu görünce
benim sevgilim beni pehlivanım diye seviyor
siz hesap edin işte aşk sözcüklerimizin içeriğini
bak yine sinir oldumkötükedihüso
ay çok şekersiniz yaa, pehlivanım heee? :roflol: ya bence böyle de güzel hep aşkım hep balım olmuyo, genelde biz de aşkım balım diye konuşuyoruz ama ben de bazen odunumsun sen benim diye seviyorum onu :)) çok ince ruhlu değildir benimki, geçen yıl bir kucak dolusu gül almış sağolsun durup dururken sürpriz yaptı:asigim: ama arkasından diyo ki daha bir 20 yıl bekleme benden böyle birşey :))) ben de o yüzden ters çevirip kuruttum onu, odamda asılı duruyo 50 adet gül, neme lazım hakkaten bi daha almaz falan, dursun bi kenarda:)

çocuklar evi mahfetmiş
ay kabus gibiii, bir de şimdi eşyaların resimlerini koyuyorsunuz ya yeni yeni cicili bicili, Allah korusun düşünsenize o eşyaları böyle :1shok: :1shok: :1shok:

gamze o koltuklar eccunun koltuklarından deıl mı hanı benımde cok beğendım nan tutman ölducem o cocukları:mymeka:

sıze ıkı güzel haber verım brıınde sız bana yardımcı olcaksınız
edaya lınk verdığım cok guzel söz cıceklerı sepetlerı nışan bohcaları olan yer ıle evım aynı caddede cok mutlu oldum aksam bakcam
benım herıf bana kargo yollamış yaırn macı varda özel tsortlermzdenn cok mutlu oldum yaa:asigim:

çocuk diil bunlar canavar o boya kutusuna gömerim onları heralde kaydirigubbakcemile3 bişe anlatiim size benim görümcem küçükmüş daha 2 3 yaşında flnmış.annesi halı yıkarken tabi eskiden kalıp sabunla yıkanırmışya neyse oda görmüş işte.sonra annesi evde yokken sen dolaptan margarini al komple halıya sür kaydirigubbakcemile2 tabi benim sevgili kayınvlidem ne yapmış bunu görünce?eskiden merdaneli çamaşır makineleri warmışya onun içine koymuş bunu saatlerce kalmış içinde kaydirigubbakcemile3

gamze ama sana küçük bi uyarı superstar kullananlar bilirler deneyim etmişlerdir o ucundaki çarpraz yerlere kir doluo ve inatlada çıkmıo özelliklede beyazda çok belli oluo

selam kızlar

böcük sen cidden sözleniyormusun ya nekadar hızlı ilerledi herşey allah mutlu mesut etsin cnm:)

burcu evime ve eşyalarıma yorum yapmadın canım

gazme adidas süperstarları bende seviyorum çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…