hee bak böyle şeyler öyle sürprizli olur işteöp beni edaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan kız yok ne bilmesi..teklif etmeden önceki iki gün hep tartıştık o hep alttan aldı.neyse bu beni arıyo işte buluşmak için görüşelim dio fln bende kızgınım ne halin warsa gör gelmicem ben dedim.neyse bugün gel bidaha gelmezsen bişe demicem aşkım fln..ok dedim kalktım gittim ama inan iğrençççç bi haldeydim yani kaydirigubbakcemile3 nerden bilirdimki bana o kadar büyük o kadar özel ve bi o kadarda güzel bi evlenme teklifinde buluncağını :asigim: hemde hiç tanımadığım insanların içinde yaa ama organizasyon süper olmuştu :dance: çok utanmıştım he aklıma geliyoda şimdi..inşallah seninkide azcık romantik olur bari ayı deve diilde aşkım balımlı geçer bugünün hihoyyyt
yok ya edecek şimdi kendi söyledi
ay çok sinirliyim
yani böyle şey önceden söylenir mi ya
ay çok sinirlendim bildiğiniz gibi değil
önceden söylüyosun madem
git bigün önceden söyle ona göre hazırlanayım
size şimdiden iyi akşamlar diim
iyi haftasonları
acaip gerildim bildiğiniz gibi değil
ay çok şekersiniz yaa, pehlivanım heee? :roflol: ya bence böyle de güzel hep aşkım hep balım olmuyo, genelde biz de aşkım balım diye konuşuyoruz ama ben de bazen odunumsun sen benim diye seviyorum onu :)) çok ince ruhlu değildir benimki, geçen yıl bir kucak dolusu gül almış sağolsun durup dururken sürpriz yaptı:asigim: ama arkasından diyo ki daha bir 20 yıl bekleme benden böyle birşey :))) ben de o yüzden ters çevirip kuruttum onu, odamda asılı duruyo 50 adet gül, neme lazım hakkaten bi daha almaz falan, dursun bi kenarda:)aa ben
bu arada bu fotoyu görünce
benim sevgilim beni pehlivanım diye seviyor
siz hesap edin işte aşk sözcüklerimizin içeriğini
bak yine sinir oldumkötükedihüso
ay kabus gibiii, bir de şimdi eşyaların resimlerini koyuyorsunuz ya yeni yeni cicili bicili, Allah korusun düşünsenize o eşyaları böyle :1shok: :1shok: :1shok:çocuklar evi mahfetmiş
gamzeeee :1shok:
bu foto gerçekmi.çocuk mocuk demem gebertirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?