Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böle hazır nışan septlerıde varmş ayy aksam olsada hem tektaşımı kyumcudan alsam hemde bu mağazaya ban once gtsem

ayy canım kaçırmışımdır kesin özür dilerim
hemen bakıyorum kuzum profilindedir inşallahŞeniz

böcügün eklediğin sayfadan buldum, dostcity'den alıntıdır, emeğine sağlık çok beğindim

gamze valla bırden içime doğdu bakalımm ne olcak ama oğlun olursa benı unutma hee benım dedığımı genelde ılk aklıma gelen seylerde hıc yanılmadım ama bakalım hayrlısı olsunda

diorum ki bu yastıklardan çok sevdiğin 5-10 kisiye hatıra amaçlı olmak üzere davetiye niyetine versem
hani benimki nikah değil düğün olacak ya
üzerine de " bir yastıkta kocamak dileğiyle" yazsam :)

GLCNN daha neler neler var bu gacılar bakmadılar bılem lmaz: nıkah yapcaklar ıcn koydum süper ve ucuz nıkah sekerlerı gelın cıceği falan var
hatta gamze ıcın bebeği ııcn özel yapım sekeler süsler falan varr

benı rencıde et nolurr
kısır ıstıyom ama ona göre bıde elmalı turta gamze öle gelırım

yaaa varya gitcem şimdik marketi başlarına yıkcam sabahtan beri bitmedi kutlamaları heee bilmem kaçıncı kez kolbastı dinliom çıldırıcam
hala mı:)))evde sende öğrenmeye çalış bari hazır müzik çalarken yada in markete şarkıyı değiştirsek artık de:)

yahu şaka mı edın sen bı yemek takımına 3 bın veren sen saf gümüşe değmez mı
ay değmez tabı benım dedığım taktık süper yap hee:lepi:

gıt havanı al öle gorusek senle:umursamaz:
aldım geldim

eh canım daha çıtırsın
acele yok
bak ben 30 oldum anca buldumsenağlama

anam damat beyde bi tepsiye o kadar verecek para olsa
önce gider koltuk takımımızı alırız
aaa sen büyükmüşün benden:)

pıtırcık havanıda aldın geldın
off nasıl cnm sıkıldı bırden aksamada sıparıs aldım kısırla elmalı turta yapcakmışım:sinifsinif:

UFF sinir oldumm hee zaten nedemişler bişeyi cok istemi aksamki plan suya düştü iş yerinden cıkamıyomus eve gitcem herzamanki gibi kötükedihüso

gamze o koltuklar eccunun koltuklarından deıl mı hanı benımde cok beğendım nan tutman ölducem o cocukları:mymeka:

bak böcük bende aynı seyi yazcaktım heee :)) benimkilere çok benziyooo hiç pişman değilim öle aldıgıma çok memnunum tavsiye ediyorum böcükk uşağun alsun sanada daaaa :lepi::roflol:

ya ama şöle bişi war ben anadolu yakasındakine yakınım böcük.sen karşıda oturuyodun sanırım dimi :uhm: bide ne dicem senin gibi kürklü birini gördümde hani yeşil turuncu şeritler warya nicklerin altında işte onlarında altında böle değişik bişiler wardı çilek muz çiçek fln .o kürklülere özel bişimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…