Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Songam teşekkür ederim saol canım.

Pufilotam kaçmış yaa, burcu özgenin nosu falan arasada söylese barii yaabelki marmariste bulabilir paşabahçe vardır orda

Songam teşekkür ederim saol canım.

Pufilotam kaçmış yaa, burcu özgenin nosu falan arasada söylese barii yaabelki marmariste bulabilir paşabahçe vardır orda

Canım bende yok:1no2: ama belki böcük de felam vardır o da bakmıştı ya inşallah kızlar gelince okurlar...
Paşabahçede varsa madem gelincede bakar yada sizler bakarsınız canım nasıl olsa daha var düğününe yerimseniben
Çok istiyordu inşallah rastgider işi:Saruboceq:

ay pufilota bi görsen nasıl minik nasıl şekerler fotoğraf makinam yoktu yanımda da hiç çekemedim inş. kızlar da vardır ararız hemen yaaa.

ona sanırım 250 tane lazım çok pahalıya gelcek ama ya

burcuuuu sanırım otobüsün yakınlarındasındır :) biraz geç kalmışım ama iyi yolculuklar, umarım inşallah herşey istediğin gibi gider ve rüyalarında gördüğün hayalini kurduğun gibi bi evin olur..

pashmına ı gunlerde kullan cnm masanı
burcunun adresı var bende sadece telı yokk
ama cok pahalı zaten ben 6 tanesını 1 tl aldım ama 250 tane bulamadım

burcum hersey dıledığın gıbı olsun kendı yuvanı kendı hayallerınle yapmak ne kadr guzeldır darısı bızlere ınş cnm benımm

bugun tektaşımıda aldım kuyumcudaydı kucultuldu ayy bı tuhaf oldummm hee cokta hoş ama resım eklemem benımkı tarafından yasaklandı ancak haftaya:sinifsinif:

cnm benm dualarımız seninle

[/URL]
[/IMG]

Sonunda mutfak masamızı aldıkk kızlar ikeadan bugün aşkım geldi çiçeğiyle birliktee uzun zamandır işlerinin yoğunluğundan görüşemedik.

pashminacım cok güzel iyi günlerde kullanın da ben anlamadım sizin bellimiydi evlilik tarihi :uhm:

ı akşamlar bacılar gene benn:jeyyar:

iiaksamlarr kuzum bende geldim :jeyyar:

Son düzenleme:
olsun böcüğüm nazardan korkuyodur belki enişte

ben elbisenide merak ediyorum gerçide onun içinde sözü bekliyorum sonra koyarsın ama dimiii a.s.

pashmına ı gunlerde kullan cnm masanı
burcunun adresı var bende sadece telı yokk
ama cok pahalı zaten ben 6 tanesını 1 tl aldım ama 250 tane bulamadım

evet aşar kızı şimdi bu durumda yaa

baktım canım yorumda yazdım kuzum :1hug:

yorumların teşekkür ederim cnm hakikaten süper fikirler var sende cnm:)
yolun açık olsun yeni evin sana kocaman mutluluklar getirsin inş

canım mutfak masalarımız aynı:)
bizde aynısı aldık ikeadan
ya mutfak masaları çok pahalıymış alana kadar tahmin etmezdim bu kadar pahalı olacaklarını neyse
ara ara uygun bişey bulamadık
ama bu hem çok uygun fiyatli hemde çok güzel
güle güle kullanalım cnm:)

hee anladım cnm süper ozmaan maşaallah borçsuz evlenceksiniz darısı başımızabizde para biriktiyoruz ev var ama beyaz esya mobilya ooo daha cok iş var bide evin boyası cart curtmirmirmirmir

ayyy aynımı?? zemuszemus betayla aynı oldu ne güzell çok sevindimm kaydirigubbakcemile5 . Cam alıcaktık ama benim ofisimde ki camdı çok şık olmasına rağmen kullanamadık aşkım ağaç olsun dolaplarımıza uyuyo dedik sonunda aldık.

Sandalyelerine kırmızı minder diktiricem bide canım sen masanın üstüne örtü yada şeffaf muşamba yada amerikan servisi mi koyucan üzerinee napıcan?

hee anladım cnm süper ozmaan maşaallah borçsuz evlenceksiniz darısı başımızabizde para biriktiyoruz ev var ama beyaz esya mobilya ooo daha cok iş var bide evin boyası cart curtmirmirmirmir

ayy baberko borçsuz olcak canım ama kaç senedir beklioz bu kış 3. yıl olcak ilişkimizde 7 sene olcak, aynı bu yaz sonu yaptırcaz boyasını oturma odasını da alıcaz, yatak odamız belli onu da beğendikk.
Aşkım evde yaşadığı için temel şeyler var mutfak dolapları, ç.makinası, aspiratör var allahtan

eksik bitmez allah da bitirmesin çok eşyada bişey de gözüm yok zaten evlenmek istiyorum biran önce o kadar...

allah sizinde gönlünüze göre versin işleriniz tıkırında gitsin arkadaşımm opuyorumnanaktan

canım aynen kırmızı minder düşünüyorum bende:)
ya ben mandalinin mutfağına çok özendim ve kırmızı perde yaptırdım
masa üstüne tchibo dan runner aldım kırmızılı beyazlı onu sermeyi düşünüyorum
onun dışında beyaz düz dertsiz masa örtümde var belki onuda sererim üstüne yine ikeaden küçük vazo içine küçük kırmızı çicek olabilir.
bir kurulsun evim en son öyle döşüyücem cnm
sen ne düşünüyosun

amin cnm işaallah bizimde kasımda 8 yıl dolucak Allahın izniyle bakalım bende Allah kısmet ederse engeç mayıs 2010 istiyorum :Saruboceq:

kızlar konuşmamıza istinaden 2010 gelinleri baberko,pashmina,bunebu,böcük,zeyb,lepi ayy başka kim vardı kafamçokkarıştı unuttuysam affola :asigim:
minikte varmıydı

adet olacaksındır belki canım :kedi: ne zaman adet olacak olsam o zaman canım tatlı çekerde
anamm daha var yaaa..pis boğazlık benimkisi:kedi:
tamam canım senı mı kırcam :içelim:

canım sımdı saglık ocagına gıttım gargara we b wıtamını werdı
geçmiş olsunnnnnnnnopuyorumnanaktan
nan adı gümüş tepsı kendı deıl kaydirigubbakcemile3cakma yanı dur ben sana lınk vercem o gacı satıyoo

bune bu kıztepsi saf gümüş olurmu :mymeka:
afedersin k-çı kırık bileklikler 80-90 tele tepsi olur sana 3000-4000
valla benim tepsimin adıda gümüştü kendisine kızlar..gayet 925kaydirigubbakcemile3bir kere kız istemeye geliolar alsınlar..şaka bir yana benim böyle bir talebim olmadığı halde kayınvalidemgil öle olsun istemişler.tunalıdada tanıdık olunca gondol alalım demişler ama nişanlım tepsiyi daha çok beğenmiş..en büyük boyları ewet 3bin vs var.benimki 2,5 tutmuş.tanıdık olduğu için 2ye vermişler...sağolsunlar..öle evdeki tepsilerimiz kadar kocaman değil..resmini çekerim bir ara..3kat madlen almıştı içine..var yani gerçek gümüş götüren:kedi:
bu ne yaaaaa böle bişe varmı
ay Allah korusun..Allah sağlık versin
yaa kızlar adidas superstar almayı düşünüorumm sizce bu nasıl?

güzel kuşum...

kızlar konuşmamıza istinaden 2010 gelinleri baberko,pashmina,bunebu,böcük,zeyb,lepi ayy başka kim vardı kafamçokkarıştı unuttuysam affola :asigim:
minikte varmıydı

ewettttttttt Allah nasip ederse......ve şimdiden hepiniz davetlisiniz...ciddi sölüorum..
ama yok nerde kalacam demeyin kalacak yer bulunlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…