Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pardon canım yaaaa hep zeynep sanıyorum adını :kedi:

monitörlerimiz aynıymış hayırlı olsun canım

iyi geceler kızlar çıkıyom ben

zaeysb cim bir ev için ne gerkiosa iğneden ipliğe var,

çocuk odasımı istiyosun çöp kovasından tut mobilyalarına, perdesine halısına bebek eşyalarına oyuncaklarına kadar dizayn etmişler.

Oturma odasımı isityosun köşeler, koltuklar yazlıklar için çiçekli berjerler, perdeler tv üniteleri ve ince aksesusuarları dahil olmak üzeer tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsin.

Mufak desen dolaplar, bardaklar, tencere tavalar, baharatlıklar, kurulama bezleri peçetelr, mutfak önlüklerii engeniş bu kısım bence.

Halılar yatak odaları nevresimler , organizerler hani kutular düzenlemeler için, minik vazolar, lmabalar, tablolar, çiçek bile var canım.

Birde ucuza yemek yiyosun kahvaltı ettik herşey a dan zye 12 ytl verdik canım.sen gel beraber gezeriz valla...

değişik aynalar var bidee

bak bak kartlı hatunlara bakkkkkaydirigubbakcemile3böcük naptın kıss aldın mı alyanslarını

aldım cnm :asigim::asigim: bende koymayı cok ıstıyom resmını ama sonra kızarım kendıme onun sözunu dınlemedım dıe
15 dk sonra gelcem fön cekem sacıma

pardon canım yaaaa hep zeynep sanıyorum adını :kedi:

monitörlerimiz aynıymış hayırlı olsun canım

iyi geceler kızlar çıkıyom ben

ne demek kuzum önemli değil..hee aynımış.saol kuşum..22'' tam oyunluk ahha byy canım

ısteme(kımas pant olabılır altı)
darkahgel ıcın koydum sanırım bı tek o gormemıstı

Son düzenleme:
böcük sözde bu elbiseyimi giyceksin?güzelmiş bence uygunda.birazdan bende eklicem resmi az bekle buralarda :)

ay ne güzelllllll yaa.ben aksesuarlarından almak istiorum...ne bilem dolap raf düzenleyicileri..işte minik vazolar.kutular böle boy boy salon için..benim ıvır zıvırım çokturda..mobilyaları hallederizde örtü mörtü böle nevresim ay ben orda ekndimi kaybederim kuşummmmm valla gelince arıcam senii...saol balım:1hug:

aldım cnm :asigim::asigim: bende koymayı cok ıstıyom resmını ama sonra kızarım kendıme onun sözunu dınlemedım dıe
15 dk sonra gelcem fön cekem sacıma

hadin bakalım hayırlı uğurlu olsun....ne sitiosan öle yap canım koyma söz verdisen tabii..bende alyansa çok önem veririm.....beklioz gel hadin...
ay akdenizde deprem:en büyüğü 4,1 olan 5 deprem olmuş...Allah anzarlardan korusun topraklarımızı..Allah korusun:1no2:

böcüük elbisen yakışmış...saçına şöle yandan kakülmü kestirsen senCADIARZUsanki bir hava verir gibi...beğendim yakışmış...altına mutlaka topuklu giy..kısa etek ve elbiselerde düz olmuo haaa

ayyy böcük maşşalahh bende görmemiştim söz elbisen cok güzel masallah cokta yakışmış

densemmmm özürrrr :asigim::asigim:

yok yaw benim söz olalı çok olldu hatta sonra nişan bilem oldu böcüğe göstercektim öle fikir olsun die

densem anladım canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..ekle bakalım nemiş...
ben gördüm yaww bir kaç gün öncede ekledi böcük...şöle aydınlık güzel birde makyaj yaptınmı tamam işte

2010 da Allahın ızniyle Dünya Evine Girecek Gelin Adaylarmız

baberko
zeysb
densem
bunebu
pashmina
böcük

kızlar ekleme yapın aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…