Şenizkaydirigubbakcemile5
ah ankaraya ıkea açılamadı canım ya bende öle çok merak ediorumkiii..ist gittiğimde falanda hiç aklıma gelmio valla gezmektenzemuszemus evlenen çok arkadaşım sırf ikea için ist gitmişlerdi...ay neler var kuşum bir anlat yaaa:kedi:
bak bak kartlı hatunlara bakkkkkaydirigubbakcemile3böcük naptın kıss aldın mı alyanslarını
pardon canım yaaaa hep zeynep sanıyorum adını :kedi:
monitörlerimiz aynıymış hayırlı olsun canım
iyi geceler kızlar çıkıyom ben
ay ne güzelllllll yaa.ben aksesuarlarından almak istiorum...ne bilem dolap raf düzenleyicileri..işte minik vazolar.kutular böle boy boy salon için..benim ıvır zıvırım çokturda..mobilyaları hallederizde örtü mörtü böle nevresim ay ben orda ekndimi kaybederim kuşummmmm valla gelince arıcam senii...saol balım:1hug:zaeysb cim bir ev için ne gerkiosa iğneden ipliğe var,
çocuk odasımı istiyosun çöp kovasından tut mobilyalarına, perdesine halısına bebek eşyalarına oyuncaklarına kadar dizayn etmişler.
Oturma odasımı isityosun köşeler, koltuklar yazlıklar için çiçekli berjerler, perdeler tv üniteleri ve ince aksesusuarları dahil olmak üzeer tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsin.
Mufak desen dolaplar, bardaklar, tencere tavalar, baharatlıklar, kurulama bezleri peçetelr, mutfak önlüklerii engeniş bu kısım bence.
Halılar yatak odaları nevresimler , organizerler hani kutular düzenlemeler için, minik vazolar, lmabalar, tablolar, çiçek bile var canım.
Birde ucuza yemek yiyosun kahvaltı ettik herşey a dan zye 12 ytl verdik canım.sen gel beraber gezeriz valla...
değişik aynalar var bidee
aldım cnm:asigim::asigim: bende koymayı cok ıstıyom resmını ama sonra kızarım kendıme onun sözunu dınlemedım dıe
15 dk sonra gelcem fön cekem sacıma
böcük sözde bu elbiseyimi giyceksin?güzelmiş bence uygunda.birazdan bende eklicem resmi az bekle buralarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?