Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

UFF sinir oldumm hee zaten nedemişler bişeyi cok istemi aksamki plan suya düştü iş yerinden cıkamıyomus eve gitcem herzamanki gibi kötükedihüso
ewet canım plan yapınca nedense olmuo yaa..üzülmeopuyorumnanaktan
iyi haftasonları kızlarrrr saçlarımı boyatmaya gidiorummmmmmmmmm oleyyyyy
aa hadin hayırlısı bakalım nasıl olcak ekle sonra öptümzemuszemus
bende seni çok seviyorum burcucum unuturmuyum güle güle git gel
aaa çok cici canım güle güle kullanın...keyifli romantik kahvaltılar edin inşallah aşkınla:jeyyar:cokacimcoook

haklısın balım kırmızı süper duruo mutfakta...bende tchibonun ürünelrini çok seviyorum...

Sen tasarlamışsın bile ne güzel.bende kırmızı minder, ankastre olcak beyaz eşyalarımız ama maSAnın üstüne amerikan servisi düşünüyorum canım şimdilik bide bugün eminmnönünden cam gibi şefaf kalın akrilik örtüler gördüm metresi 30 ytl imiş ondan da kestirip koyabiliriz amerikan servislerinin altına.

annemle detaylı konuşamadım oda fikir verir bana ovegcimm.

karışık yazdım içim pır pır edio bugün yaa

amin cnm işaallah bizimde kasımda 8 yıl dolucak Allahın izniyle bakalım bende Allah kısmet ederse engeç mayıs 2010 istiyorum :Saruboceq:

ınş canım düğündaş oluruz senle ayy o günleri bir görsem.
Maşallah size tam 8 yıl olmuş demek

kızlar konuşmamıza istinaden 2010 gelinleri baberko,pashmina,bunebu,böcük,zeyb,lepi ayy başka kim vardı kafamçokkarıştı unuttuysam affola :asigim:
minikte varmıydı

Minik vardı galiba

ewettttttttt Allah nasip ederse......ve şimdiden hepiniz davetlisiniz...ciddi sölüorum..
ama yok nerde kalacam demeyin kalacak yer bulunlmaz:

hoşgeldin kuşum

Son düzenleme:
ewettttttttt Allah nasip ederse......ve şimdiden hepiniz davetlisiniz...ciddi sölüorum..
ama yok nerde kalacam demeyin kalacak yer bulunlmaz:

ayy heyecanlandım işallah Allah göstersin bize o günleride
tepsinide güle güle kullan cokta güzel bi hatıra bence ilerde Allah kısmet ederse sende cocuklarına hediye edersin:asigim:

buarada ewt pashminacım bellimi olur nese 2009 evlenenler bizi bıraksada biz burdayızz :sm_cool:

zeysb teşkür ederim canımcımm inş. dediğin gibi olur

inşallah canım...
gittim kendime ekran aldım dün.anca buu gün takabildim..hepinizin avatarları kocaman görünüo...eskisinden kurtuldum sonunda şükür..devlet daireleri dahil 3 yıl önce geçtiler ben anca şimdi alabildim..bakalım beğenicekmisin.şakkıdı.samsung 22inç aynı bundan..

kaynakckoloji

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr...

misafirim var erzincandan kuzenim geldi bi süre giremicem şimdi duşta bi bakayım dedim

baberko benim daha belli değil canım en az 2 yıl var bana :sinifsinif:

iyi akşamlar zybcm

pashima dediğin gibide çok güzel olur valla tamam annenin fikirlerinide bekliyrum:)
inş yerleşeyim bende eklerim resmlerimi

inşallah canım yaa..inşallah hepinizin mutluluğunuda ben görürüm...saol canım ewet aynen hatıra oldu tepsi..ben ısrarla almayalım başka ihtiyacımızı görelim dediysemde olamdı...önünde abisi ve ablası da olduğu için onlarda ne gördüse yapmak istedi heralde öle düşünüorum..ay inşallah çocuklarıma veririm yaaa.çok saol canım güzel dileklerin için.Allah seninde gönlüne göre versin...ay 2009da evlenenler bizi bi bıraksınlarrrrrrrr gösteririm onlaraaaalmaz:hiç bir yere gidemezlerrrrrrrr:umursamaz:daha da çok girip yardımcı olmaları lazım bizee..çok kocaman öpüorumŞeniz

Son düzenleme:
zeysb canım iyi yapmışın bizim bilg. da 12 yıllık evin demirbaşı arada takılsa da yetio şimdilik bize, kardeşime laptop aldım ama kıbrısa gitti.

GÜLE GÜLE KULLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

şimdi görünüo mu canım...ewet aynısı..ben valla dün alabildim.onu al bunu al anca şimdi fırsatım oldu...

:1hug::1hug:

zeynep resim gözükmüyor ama benimde samsung 22 '
ahha minişim adım zeynep değil..
zeysb canım iyi yapmışın bizim bilg. da 12 yıllık evin demirbaşı arada takılsa da yetio şimdilik bize, kardeşime laptop aldım ama kıbrısa gitti.

GÜLE GÜLE KULLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aynen aynen kuşum...kasayı değiştirmiştim bir kaç ay önce ama ekran kalmıştı...iyi yapmışsın kardeşin güle güle kullansın..saol canım hepimize daha iileri olsun...eskisinide pc si olmayan ilköğretimlerden birine yollamak istiorum..doğuda falan..eşit şartlarda eğitim görmüolar çok üzülüorum:kedi:

İYİ yaparsın valla çok doğru şeyler düşünmüşsün canım

Şenizkaydirigubbakcemile5
ah ankaraya ıkea açılamadı canım ya bende öle çok merak ediorumkiii..ist gittiğimde falanda hiç aklıma gelmio valla gezmektenzemuszemus evlenen çok arkadaşım sırf ikea için ist gitmişlerdi...ay neler var kuşum bir anlat yaaa:kedi:

bak bak kartlı hatunlara bakkkkkaydirigubbakcemile3böcük naptın kıss aldın mı alyanslarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…