ewet canım plan yapınca nedense olmuo yaa..üzülmeopuyorumnanaktanUFF sinir oldumm hee zaten nedemişler bişeyi cok istemi aksamki plan suya düştü iş yerinden cıkamıyomus eve gitcem herzamanki gibi kötükedihüso
aa hadin hayırlısı bakalım nasıl olcak ekle sonra öptümzemuszemusiyi haftasonları kızlarrrr saçlarımı boyatmaya gidiorummmmmmmmmm oleyyyyy
bende seni çok seviyorum burcucum unuturmuyum güle güle git gelEvet kızlar umuda yelken açma vakti geldi...
Kendi evimi görmeye yerleştirmeye gidiyorum...
Ayaklarımın üstüne durmayı öğreneceğim yavaş yavaş...
Yürekleriniz benimle olsun...
Hepinizi çok seviyorum ve beni sevdiğinizi biliyorum...
Unutmayın Burcunuzu....
aaa çok cici canım güle güle kullanın...keyifli romantik kahvaltılar edin inşallah aşkınla:jeyyar:cokacimcoook
canım aynen kırmızı minder düşünüyorum bende:)
ya ben mandalinin mutfağına çok özendim ve kırmızı perde yaptırdım
masa üstüne tchibo dan runner aldım kırmızılı beyazlı onu sermeyi düşünüyorum
onun dışında beyaz düz dertsiz masa örtümde var belki onuda sererim üstüne yine ikeaden küçük vazo içine küçük kırmızı çicek olabilir.
bir kurulsun evim en son öyle döşüyücem cnm
sen ne düşünüyosun
canım aynen kırmızı minder düşünüyorum bende:)
ya ben mandalinin mutfağına çok özendim ve kırmızı perde yaptırdım
masa üstüne tchibo dan runner aldım kırmızılı beyazlı onu sermeyi düşünüyorum
onun dışında beyaz düz dertsiz masa örtümde var belki onuda sererim üstüne yine ikeaden küçük vazo içine küçük kırmızı çicek olabilir.
bir kurulsun evim en son öyle döşüyücem cnm
sen ne düşünüyosun
amin cnm işaallah bizimde kasımda 8 yıl dolucak Allahın izniyle bakalım bende Allah kısmet ederse engeç mayıs 2010 istiyorum :Saruboceq:
kızlar konuşmamıza istinaden 2010 gelinleri baberko,pashmina,bunebu,böcük,zeyb,lepi ayy başka kim vardı kafamçokkarıştı unuttuysam affola :asigim:
minikte varmıydı
ewettttttttt Allah nasip ederse......ve şimdiden hepiniz davetlisiniz...ciddi sölüorum..
ama yok nerde kalacam demeyin kalacak yer bulunlmaz:
iyi akşamlar kızlarrrrrrr
ewettttttttt Allah nasip ederse......ve şimdiden hepiniz davetlisiniz...ciddi sölüorum..
ama yok nerde kalacam demeyin kalacak yer bulunlmaz:
zeysb teşkür ederim canımcımm inş. dediğin gibi olur
ayy heyecanlandım işallah Allah göstersin bize o günleride
tepsinide güle güle kullan cokta güzel bi hatıra bence ilerde Allah kısmet ederse sende cocuklarına hediye edersin:asigim:
buarada ewt pashminacım bellimi olur nese 2009 evlenenler bizi bıraksada biz burdayızz :sm_cool:
inşallah canım yaa..inşallah hepinizin mutluluğunuda ben görürüm...saol canım ewet aynen hatıra oldu tepsi..ben ısrarla almayalım başka ihtiyacımızı görelim dediysemde olamdı...önünde abisi ve ablası da olduğu için onlarda ne gördüse yapmak istedi heralde öle düşünüorum..ay inşallah çocuklarıma veririm yaaa.çok saol canım güzel dileklerin için.Allah seninde gönlüne göre versin...ay 2009da evlenenler bizi bi bıraksınlarrrrrrrr gösteririm onlaraaaalmaz:hiç bir yere gidemezlerrrrrrrr:umursamaz:daha da çok girip ayrdımcı olmaları lazım bizee..çok kocaman öpüorumŞeniz
ahha minişim adım zeynep değil..zeynep resim gözükmüyor ama benimde samsung 22 '
zeysb canım iyi yapmışın bizim bilg. da 12 yıllık evin demirbaşı arada takılsa da yetio şimdilik bize, kardeşime laptop aldım ama kıbrısa gitti.
GÜLE GÜLE KULLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İYİ yaparsın valla çok doğru şeyler düşünmüşsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?