cıkmak zorundaydım ekledın mı yaa:gitme:böcük sözde bu elbiseyimi giyceksin?güzelmiş bence uygunda.birazdan bende eklicem resmi az bekle buralarda :)
hadin bakalım hayırlı uğurlu olsun....ne sitiosan öle yap canım koyma söz verdisen tabii..bende alyansa çok önem veririm.....beklioz gel hadin...
ay akdenizde deprem:en büyüğü 4,1 olan 5 deprem olmuş...Allah anzarlardan korusun topraklarımızı..Allah korusun:1no2:
kakul deılde ortadan ayırmadan vazgecıp yan tarafa aldrdım saol cnmböcüük elbisen yakışmış...saçına şöle yandan kakülmü kestirsen senCADIARZUsanki bir hava verir gibi...beğendim yakışmış...altına mutlaka topuklu giy..kısa etek ve elbiselerde düz olmuo haaa
böcük elbisen süpermiş yavruu, nerden aldın hankı magazadan
bu arada bende görmemiştimmm elbislerinii
cok tskler:kedi: saol cnmayyy böcük maşşalahh bende görmemiştim söz elbisen cok güzel masallah cokta yakışmış
densemmmm özürrrr :asigim::asigim:
ayy böcükk nekadar zayıfsın hee yoksam kilomu verdin sanki diğer resimlerine göre öyle gibi gördüm
grı tonlarında ıstıyom makyajı ama emın deılımdensem anladım canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..ekle bakalım nemiş...
ben gördüm yaww bir kaç gün öncede ekledi böcük...şöle aydınlık güzel birde makyaj yaptınmı tamam işte
2010 da Allahın İzniyle Dünya Evine Girecek Gelin Adaylarmız
baberko
zeysb
densem
bunebu
pashmina
böcük
kızlar ekleme yapın aklıma gelenler bunlar
bende bı bılsemm
gece saat 2de karnım ağrımaya bı basladı 4e kadr wc den cıkamadım hem halam geldı onun acısı hemde motoru bozmuşum:roflol: kahvede bıtmış evde kıvrandım durdumm
eyvah eyvah motoru bozduysan işin zor.:1no2:Geçmiş olsun cnm.
gazozun içine aspirin karıştırıp içirirdi annem bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?