Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam kızlar nete girmiyorum bu ara haber vereyşm dedim şu modern parça halılar vardı ya ZEN %30 indirim varmışda hatırlamayanlar olursa

günaydın kızlar

burcuuu yolculuğun iyi geçmiştir umarım evin gönlünce olur inşlh heyecanını paylaşıyoruz

böcük sözde bu elbiseyimi giyceksin?güzelmiş bence uygunda.birazdan bende eklicem resmi az bekle buralarda :)
cıkmak zorundaydım ekledın mı yaa:gitme:

cok tskler cnm bende depremden cok korkarım hee allah korusun :gitme:

kakul deılde ortadan ayırmadan vazgecıp yan tarafa aldrdım saol cnm
böcük elbisen süpermiş yavruu, nerden aldın hankı magazadan

bu arada bende görmemiştimmm elbislerinii

ayy senın nıckınde soluk cıkmıss ayy nasıl korktum anlatamamkaydirigubbakcemile3
b köyden aldım cnm mağaza adı tarkan baya ılerde sol tarafta kalıyo pembe tabelası var

grı tonlarında ıstıyom makyajı ama emın deılım
2010 da Allahın İzniyle Dünya Evine Girecek Gelin Adaylarmız

baberko
zeysb
densem
bunebu
pashmina
böcük

kızlar ekleme yapın aklıma gelenler bunlar

:kedi:

7561645]Beta Düğündaşım Bugun Edirnedeyiz... hihoyyyt[/QUOTE]
BUKET ne getirceksin bize edirneden
delikafadulden

böcük bende yeni gördüm kıyafetlerini elbisen çok güzelmiş çok yakışmış sana tü tü tü maşallah

komşu bılmıyom yaa ama cok korktum hee mafoldumben
edırne mı mayıs ayında ordaydımmm

sırrus cok tskler cnm

DARKANGELLL nerdesın resmı yukledımm

bende bı bılsemm

gece saat 2de karnım ağrımaya bı basladı 4e kadr wc den cıkamadım hem halam geldı onun acısı hemde motoru bozmuşum:roflol: kahvede bıtmış evde kıvrandım durdumm
sbh ılac ıctım son care suan ıyyım
aman bugun bıde mac var askımda gelcek ohhh
aksam yuzuklerımı denedım süperdı ayy gecsın son hafta artıkzemuszemus

densem baktım cnm cok guzel sade ve hoş anam enıste bıde eğılmışş bende mı öle ettrsem nee:roflol:ıkıncı resmınıde gordumm

turk kahvesı ıle daha cabuk gecer bı kasık ıcen yaad kola leplebıyle ama suan ıyyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…