fulya senmiydin :) hadi bakalım hayırlısı.. ben daha beklicem anlaşılan
kimse beklemesin bende beklemeyeyim allah herkesin kalbine göre verisnn zemuszemus zemuszemus
Kızlar geldiğinde foto eklenip silindiğini görcek sinir olcak kaydirigubbakcemile3 Bi hafta daha sabır kaydirigubbakcemile3
ayy evet sulfat çok sinir olcak kızlar biz şanslıydık gördük canım
Canım siz doğtaş mı aldınız köşeyi,
biz da vinci modelini beğendik ama sipariş vermedik haftaya geldiğinde karar vericezz bakalım??
Hadi seni de uğurlıcaz yakında bak adında silinmiş yerimseniben Evet canım doğtaştan aldık da vinci bizimkisi de kaydirigubbakcemile5
nişanlımmı:)))
saol canımmmmmmmmmmmmm
benimde hşuma gitti o kim çekti ya ablam ya kuaför çocuk :)
amin canım darısı hayırlısı ile herkesin başına
eve gidince bakarım
çünkü düğün yerine gittik orda albümlük rsim çekildi ayakabıları çıkardım ve daha görmedim :)
balayından dün gece geldik
gaz yok diyede bugn evden çıktık aneme geldik kahvaltıya nişanlımda işleri için dışarı çıktı
haftaya pazartesi görürsünüz kimsler silindi
ama şunu diim kuaförde giydim fotocu ev nikah salonu vs. derken salonda beklerken nikah saatini baktım fulya azcık silinmişti :)
askerliğini yapmamış daha olmaz :)
sağol canım
bende çok sevindim hani bu kadar tersliğe o 3 gn güzeldi ya acaip moral oldu bana :)
ınş. canım
Sen hangi rengini yaptrıyosun kuşum, biirde yastık ve berjeri desenli olan da vinci mi seninkide
Canım bizimki kırmızı, berjeri almadık şimdilik. Belki daha sonra yerimseniben. Önce bir yerleştirelim de alanı görelim dedik. Renk alternatifi çok azdı mesela geçen yıl eve istikbalden koltuk aldık, kırmızının en az 2-3 tonu vardı her renkte öyle. Ama burda kırmızı bi taneydi ve yastık için kombinasyon seçeneği yoktu. Biz de yastıkların üçünü kırmızı üçünü düz siyah seçtik.
aNladım kuşum siyah ve kırmızı güzel kombinlemişsin sende, bizim alıcamızda 3 yastık ver berjer desenli . Dediğin gibi fazla renk seçeneği yok 2 tanecik gösterdiler bizedde.
Umarım leke tutmayan bir kumaştır gerçi fermuarlı olduğu için yıkana bilio
Bendee kaçırdımm senağlamatüh ya cicegi burununda arsima gelmis kacirdim :-((
Ufss kimsecikler yok :umursamaz:
Geçmişi hala bitiremedimm...
Mandilinimin ve başıyazmalımın düğünleri varrr ayy ne kadar heyecanlılardır şimdii opuyorumnanaktan
İnşallahh çok güzel geçer herşeyy hihoyyyt
Arsimam gelmiş resim eklemiş silmiş gitmişş :gitme:
Amaa amaa bu haksızlık ben göremedimm senağlama
Arsimam çok güzel geçmiş ne güzell yaa çok mutlu oldumm inan bunları duyunca opuyorumnanaktan
Hayatimm naptıı acaba :uhm:
Bugün bizde damatlığıı aldıkk hihoyyyt Hemde ilk girdiğimiz yerden nişanlım ne güzel hemen beğeniyorr alıyorr ama filinta gibi olduu opuyorumnanaktan
Kuaförümü sonunda ayarladımm çok mutluyumm hihoyyyt İçime sindi şimdilik inşallahh istediğim gibi olur herşeyy :Saruboceq:
Gelin başı+porselen makyaj+kına saçı+normal makyaj = 200 TL anlaştık nasıl sizcee CADIARZU Üniversiteden arkadaşım buraya yaptırdı saçını ben çok beğenmiştim bizzat gittim tanıştım içime sindi gerçekten opuyorumnanaktan Kuaförün adıda Cocosh bu arada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?